MonikaC 08.01.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dobra idę spać Dobrej nocy wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Liiiidszuuuu! No czemu wklejasz kurka jak ja stoję w pier... kolejce w Arkadii (Nefciu, widziałam Twoje trawertyny - śliczniaste ) i ja się znowu nie załapałam :( Wkleiłabyś mi chociaż na privka, co? Ładnie proszę? :lol: No mi 38 nie grozi już w żadnym wieku... No chyba że po ciąży/-ach mi cycki tak opadną i się spłaszczą, że mi obwód w biuście zjedzie na kolana Dobranoc Kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Lidszu - kurczę ja zawsze ważyłam 50-54 maks a nawet i 48 ale wtedy to już szpadelek na mnie wołali 48 - to ja chyba ostatni raz w podstawówce ważyłam ja chcę jeszcze dobić do 60 kg i będzie jak dla mnie git. na wiosnę czeka mnie karczowanie działki i poszukiwania sączków, więc mam nadzieję, że uda mi się zrzucić parę zbędnych kilo dobranoc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Liiiidszuuuu! No czemu wklejasz kurka jak ja stoję w pier... kolejce w Arkadii (Nefciu, widziałam Twoje trawertyny - śliczniaste ) i ja się Tak mi rób, tak mi rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 40-42 moim zdaniem jest ok. Jeszcze jak kobietka wyższa i ma czym oddychać to wogóle Nie wiem czy tylko mi sie tak wydaje czy tak jest faktycznie ale czym starsza kobieta i szczuplejsza tym więcej zmarszek na twarzy Szczerze to wolę większą pupę i gładszą cerę.Nooooooo Kochana, to my musimy się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 08.01.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja do 40 - stki zbliżam się wielkimi krokami , a co do rozmiaru... chyba bym wygrała jeśli chodzi o wielkość . O rozmiarze 40 marzę od dawna - ale od marzeń nikt nie chudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja do 40 - stki zbliżam się wielkimi krokami , a co do rozmiaru... chyba bym wygrała jeśli chodzi o wielkość . O rozmiarze 40 marzę od dawna - ale od marzeń nikt nie chudnie To przestań marzyć- faceci to przecież lubią, nie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Liiiidszuuuu! No czemu wklejasz kurka jak ja stoję w pier... kolejce w Arkadii i ja się znowu nie załapałam :( Wkleiłabyś mi chociaż na privka, co? Ładnie proszę? :lol: No mi 38 nie grozi już w żadnym wieku... No chyba że po ciąży/-ach mi cycki tak opadną i się spłaszczą, że mi obwód w biuście zjedzie na kolana Dobranoc Kochane no to gdzie się po wyprzedażach szlajasz ? especially for you: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No założę się że żadna z Was nie waży 72 kilo... A ja tak I to nie są tylko biusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No założę się że żadna z Was nie waży 72 kilo... A ja tak I to nie są tylko biusty Ale moja Droga, nie masz 168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefcia, ty mi tą rurę na przyszły weekend wyczyść, abym miała gdzie moimi lokami zarzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No założę się że żadna z Was nie waży 72 kilo... A ja tak I to nie są tylko biusty kochana, ja jeszcze rok temu więcej ważyłam, a przy tobie to kurdupel jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.01.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja się w ogóle nie wypowiadam - mogłabym zasłonic Was wszystkie - tylko byście górą zza moich 166 cm wystawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 08.01.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 jeszcze mi się przypomniała rozmowa pewnych dwóch Pań polskiej telewizji, Krystyny Kofty z kimś tam. Panie rozmawiały właśnie na temat wagi i wieku, na zakończenie programu pani Krystyna rzuciła zdanie: w tym wieku, to albo twarz albo dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefcia, ty mi tą rurę na przyszły weekend wyczyść, abym miała gdzie moimi lokami zarzucać Mooooowa Ale ona trochę szroka jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 OOOOOOOOOOOOOO jakie śliczne!!!! I piegi i włoski i wszystko!!!!!! :D Nie po wyprzedażach tylko rodzicom musiałam kupić prezent na rocznicę Tak, bo oni obchodzą i zapraszają gości (czyli nas kropka) i coś trza kupić, jak już się wypsztykało na pomysły na Święta Kupiłam im woka w Duce za 119 (no fakt, przecena była ) żeliwnego i wiecie co? Na nim jest napisane, że się nadaje na indukcję Jakoś mi się nie chce wierzyć, bo on ma takie nierówne dno przeca więc każę mamie go przytaszczyć do jej sonsiadki co ma indukcję i niech przetestuje To sobie też takowy kupię bo jest super i duży całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja się w ogóle nie wypowiadam - mogłabym zasłonic Was wszystkie - tylko byście górą zza moich 166 cm wystawały Jaaaaaaaaasne - ja Cię widziałam i twierdzę, że jeśli kiedykolwiek schudniesz to będziesz wyglądać ...idiotycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefcia, ty mi tą rurę na przyszły weekend wyczyść, abym miała gdzie moimi lokami zarzucać Mooooowa Ale ona trochę szroka jezd dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 08.01.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No założę się że żadna z Was nie waży 72 kilo... A ja tak I to nie są tylko biusty wygrałam, wygrałam jest się z czego cieszyć spadam, bo głupawki chyba dostałam Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ale fajny wątek sobie urządziłyśmy - miała być grupa budujących, a jest pochlebiających sobie kobiet i jest super! Nefciu - Ty nasza najpożyteczniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts