Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Liiiidszuuuu! No czemu wklejasz kurka jak ja stoję w pier... kolejce w Arkadii (Nefciu, widziałam Twoje trawertyny - śliczniaste :p ) i ja się znowu nie załapałam :( :( :(

Wkleiłabyś mi chociaż na privka, co? :lol: Ładnie proszę? :lol: :lol: :lol:

No mi 38 nie grozi już w żadnym wieku... No chyba że po ciąży/-ach mi cycki tak opadną i się spłaszczą, że mi obwód w biuście zjedzie na kolana :lol: :o

Dobranoc Kochane :)

Lidszu - kurczę ja zawsze ważyłam 50-54 maks a nawet i 48 ale wtedy to już szpadelek na mnie wołali :)

48 - to ja chyba ostatni raz w podstawówce ważyłam :lol: :lol:

ja chcę jeszcze dobić do 60 kg i będzie jak dla mnie git.

na wiosnę czeka mnie karczowanie działki i poszukiwania sączków, więc mam nadzieję, że uda mi się zrzucić parę zbędnych kilo :wink: :lol:

dobranoc,

40-42 moim zdaniem jest ok.

Jeszcze jak kobietka wyższa i ma czym oddychać to wogóle :lol:

Nie wiem czy tylko mi sie tak wydaje czy tak jest faktycznie ale czym starsza kobieta i szczuplejsza tym więcej zmarszek na twarzy :roll:

Szczerze to wolę większą pupę i gładszą cerę.

Nooooooo Kochana, to my musimy się napić :)

ja do 40 - stki zbliżam się wielkimi krokami :o , a co do rozmiaru...

chyba bym wygrała jeśli chodzi o wielkość :wink: . O rozmiarze 40 marzę od dawna - ale od marzeń nikt nie chudnie :oops:

To przestań marzyć- faceci to przecież lubią, nie ? :):)

Liiiidszuuuu! No czemu wklejasz kurka jak ja stoję w pier... kolejce w Arkadii i ja się znowu nie załapałam :( :( :(

Wkleiłabyś mi chociaż na privka, co? :lol: Ładnie proszę? :lol: :lol: :lol:

No mi 38 nie grozi już w żadnym wieku... No chyba że po ciąży/-ach mi cycki tak opadną i się spłaszczą, że mi obwód w biuście zjedzie na kolana :lol: :o

Dobranoc Kochane :)

no to gdzie się po wyprzedażach szlajasz ? :wink: :lol:

especially for you:

...

OOOOOOOOOOOOOO jakie śliczne!!!! I piegi i włoski i wszystko!!!!!! :D :D :D

Nie po wyprzedażach tylko rodzicom musiałam kupić prezent na rocznicę :roll: Tak, bo oni obchodzą i zapraszają gości (czyli nas kropka) i coś trza kupić, jak już się wypsztykało na pomysły na Święta :roll:

Kupiłam im woka w Duce za 119 (no fakt, przecena była 8) ) żeliwnego i wiecie co? Na nim jest napisane, że się nadaje na indukcję :o Jakoś mi się nie chce wierzyć, bo on ma takie nierówne dno przeca więc każę mamie go przytaszczyć do jej sonsiadki co ma indukcję i niech przetestuje :) To sobie też takowy kupię bo jest super i duży całkiem :)

ja się w ogóle nie wypowiadam - mogłabym zasłonic Was wszystkie - tylko byście górą zza moich 166 cm wystawały :oops: :oops: :cry: :cry:
Jaaaaaaaaasne - ja Cię widziałam i twierdzę, że jeśli kiedykolwiek schudniesz to będziesz wyglądać ...idiotycznie :)