Maluszek 04.06.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Nefer - koniecznie Żelkę wyrwij Miło będzie się z nią spotkać oczywiście jak uda mi się do Ciebie dojechać Do której przewidziane są pogaduchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzień dobry Coś ostatnio grupa babska podupadła również przeze mnie, bo tu rzadko zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.06.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzień dobry Coś ostatnio grupa babska podupadła również przeze mnie, bo tu rzadko zaglądam A więc bedzie okazja w realu do podciągnięcia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 05.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 WITAM, gdzie kupowaliście dachówki ceramiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.06.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 DACH-LUX na Puławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.06.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jak mnie dawno tu nie było. Witam miłe Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.06.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witaj Beta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Heh, wiem, że się powtarzam, ale czego się nie robi dla dobra sprawy Może komuś się przyda? Za jakieś 3-4 tygodnie będę miała na zbyciu drzwi zewnętrzne 200x82 (jeszcze je zmierzę osobiście, bo jakoś mi się nie chce wierzyć w ten wymiar). Drzwi są stare, przedwojenne, pochodzące z Zakładów Lillpopa . Wykonane z nieodżywicowanej sosny. Aktualnie od zewnątrz są obite blachą (chyba z 5mm ), więc dość pancerne Ważą duuużo. Mogą robić za zamknięcie tymczasowe na budowie, albo nadadzą się może do jakiejś remontowanej starej chałupy W ramach renowacji trzeba by zdjąć tę blachę i oskrobać diabli wiedzą ile warstw farby. Po takim zabiegu będą się prezentować bardzo ładnie. W najbliższy weekend cyknę fotki Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to będą do odbioru osobistego Warszawa-Bielany (Chomiczówka). I fotki http://lh6.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Siqbhkx57fI/AAAAAAAAB5o/ap0LrElmZ04/s400/P6060410.JPG http://lh6.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SiqbJ-ZEyjI/AAAAAAAAB5M/7QDUAFJtnuI/s400/P6060403.JPG Od wewnątrz i od zewnątrz, tę blachę można zdemontować i pod nią są takie same jak od wewnątrz Więcej fotek tu Drzwi faktycznie mają 200x82/85 (bez felca i z felcem - nie mam pojęcia, jak to się mierzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.06.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Słuchajcie, jeśli ktoś jest w tej chwili na etapie myślenia o szeroko pojętych geberitach, czyli, jak to sie cudnie nazywa, stelażu kiblowym do zabudowy lekkiej, to w Platformie są na promocji Grohe Rapid SL 4 w 1 po 600 brutto. Uzwględniając firme i to, że w tym zestawie jest cała montażówka i niegłupi przycisk, to cena jest co najmniej konkurencyjna. To tak dla potomności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.06.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobrze, że mówisz... trza mi dwa.... kaj ta platforma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nitu, nie w Twoim kierunku, przed Leroyem w Piasecznie Pytanie mam do tych co schody strychowe już mają - chcemy segmentowe ocieplane ale one są łamane, przesuwane mają gorsze parametry cieplne - czy ktoś coś wie na ten temat Mam jakieś anse do łamanych, przekonajcie mnie, że nie mam racjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 I w alejach jerozolimskich za Łopuszańską po prawej. Tam niby trzeba mieć kartę, ale jakby co, wystarczy powiedzieć że ma się firmę i wystawiają. Nam nawet papierow nie sprawdzili gosiek, my mamy ocieplane łamane. Teraz będę kupował drugie i też takie. Fakro akurat. Nie wiem dlaczego masz coś przeciw łamańcom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 I w alejach jerozolimskich za Łopuszańską po prawej. Tam niby trzeba mieć kartę, ale jakby co, wystarczy powiedzieć że ma się firmę i wystawiają. Nam nawet papierow nie sprawdzili gosiek, my mamy ocieplane łamane. Teraz będę kupował drugie i też takie. Fakro akurat. Nie wiem dlaczego masz coś przeciw łamańcom? Ba bo mam wrażenie, że to mi na łeb zleci - te schody to lekko się składają i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 08.06.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Wiem, że to juz było 100 razy przerabiane, ale (przyznam się) nie mam cos głowy dziś do szukania po tyhc naszych dziesiatkach stron - macie stolarzy od kuchni i garderoby do polecenia - znaczy się dobrze i niedrogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Helllołłłłłłłłłłłłłłłłł Gdzie te warszawianki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.06.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 o kurcze - ale mnie tu dawno nie było a gdzie te powiadomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wiem, że to juz było 100 razy przerabiane, ale (przyznam się) nie mam cos głowy dziś do szukania po tyhc naszych dziesiatkach stron - macie stolarzy od kuchni i garderoby do polecenia - znaczy się dobrze i niedrogo? jeszcze nie mamy, bo jeszcze nie mamy kuchni i garderoby od Monie dostałam namiar - fajny chłopak i cena tyż już niezła... ale to musi poczekac na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dziś będą wiadomości na temat Konwoju nr 2 na Ścianę Wschodnią Przepatrzcie szafy - ciuchy i pościel. Ciuchy dla dzieci podstawówka i gimnazjum. CDN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wiem, że to juz było 100 razy przerabiane, ale (przyznam się) nie mam cos głowy dziś do szukania po tyhc naszych dziesiatkach stron - macie stolarzy od kuchni i garderoby do polecenia - znaczy się dobrze i niedrogo? jeszcze nie mamy, bo jeszcze nie mamy kuchni i garderoby od Monie dostałam namiar - fajny chłopak i cena tyż już niezła... ale to musi poczekac na swoją kolej ooo właśnie i jak będzie pani zadowolona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dziś będą wiadomości na temat Konwoju na Ściane Wschodnią Przepatrzcie szafy - ciuchy i pościel. Ciuchy dla dzieci podstawówka i gimnazjum. CDN. ooo to ja będe coś miała z czasów przed ciążowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts