nitubaga 15.06.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wiem, że to juz było 100 razy przerabiane, ale (przyznam się) nie mam cos głowy dziś do szukania po tyhc naszych dziesiatkach stron - macie stolarzy od kuchni i garderoby do polecenia - znaczy się dobrze i niedrogo? jeszcze nie mamy, bo jeszcze nie mamy kuchni i garderoby od Monie dostałam namiar - fajny chłopak i cena tyż już niezła... ale to musi poczekac na swoją kolej ooo właśnie i jak będzie pani zadowolona??? nooo myslę, że nie jest najgorzej nawet pokazałam to Szanownemu - tyle, że u nas to jest sprawa łiiii - takiej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Pościel nie musi być skompletowana - jeśli macie jakieś prześcieradło czy poszewkę - przyda się.Potrzebne standardowe rozmiary.Chorym dzieciom czasem trzeba zmieniać pościel kilka razy na dobę a w Bacikach dużo dzieci jest chorych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo myslę, że nie jest najgorzej nawet pokazałam to Szanownemu - tyle, że u nas to jest sprawa łiiii - takiej przyszłości Ooo to miło słyszeć a Krzychu to miły gość i zna się na rzeczy. A czemu daallllleeeeekkkkkkkka przyszłość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.06.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Pościel nie musi być skompletowana - jeśli macie jakieś prześcieradło czy poszewkę - przyda się. Potrzebne standardowe rozmiary. Chorym dzieciom czasem trzeba zmieniać pościel kilka razy na dobę a w Bacikach dużo dzieci jest chorych.. oki, ja mam ciuchy po synciu, co do poscieli to kupię i gdzie to podrzucić i do kiedy ??????? i dajcie numer konta żeby czas zaoszczedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo myslę, że nie jest najgorzej nawet pokazałam to Szanownemu - tyle, że u nas to jest sprawa łiiii - takiej przyszłości Ooo to miło słyszeć a Krzychu to miły gość i zna się na rzeczy. A czemu daallllleeeeekkkkkkkka przyszłość??? bo najpierw się musze rozliczyć z moimi developerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 bo najpierw się musze rozliczyć z moimi developerami No tak - zapomniałam o tym malusim szczególiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 bo najpierw się musze rozliczyć z moimi developerami No tak - zapomniałam o tym malusim szczególiku ooo nie jest on taki malusi każdy z tych panów ma dobrze koło setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.06.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 bo najpierw się musze rozliczyć z moimi developerami No tak - zapomniałam o tym malusim szczególiku ooo nie jest on taki malusi każdy z tych panów ma dobrze koło setki albo i lepiej jak przed tobą uciekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 bo najpierw się musze rozliczyć z moimi developerami No tak - zapomniałam o tym malusim szczególiku ooo nie jest on taki malusi każdy z tych panów ma dobrze koło setki albo i lepiej jak przed tobą uciekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Konwój numer 2 na Ścianę Wschodnią. Skład : Neferka i Kruelcia Start : piątek, 19.06 godz. 12.00 Pl. Wilsona , parking przy banku (obok kina Wisła vis a vis parku) Tam można przywieźć prezenty dla dzieciaków. ALBO - jak komu wygodniej - w czwartek 18.06. na budowę do mnie od godz. 17.30 jestem i czekam na darczyńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To ja chyba do ciebie Nefciu się pofatyguję jeśli pozwolisz bo mam bliżej a w piątek nie chcę się w te korki pakować. No i oczywiście jak będe miała auto i syna zdrowszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To ja chyba do ciebie Nefciu się pofatyguję jeśli pozwolisz bo mam bliżej a w piątek nie chcę się w te korki pakować. No i oczywiście jak będe miała auto i syna zdrowszego Zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 TRZECI ADRES ZRZUTU DARÓW DLA DZIECI Codziennie można zrzucić towar u mnie w biurze między 10.00 a 17.00 Nawet jeśli mnie nie będzie osobiście to są pracownicy.Będą powiadomieni.Biuro mieści się na Żoliborzu- w razie gdyby komuś pasowało w inny dzień albo w inną porę albo co ... Adres na priv dla chętnych.W zasadzie może działać od jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzien dobry w ten deszczowy dzień Nefcia - ja będę w czwartek, chyba coś wypadnie i podskoczę w piatek mam pytanie : czy buty chłopience tez mogą być ? bo kupiłam syciowi i mu się nie widzą, więc nie wiem czy oddać do sklepu czy dołorzyć do paczki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 16.06.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 nooo myslę, że nie jest najgorzej nawet pokazałam to Szanownemu - tyle, że u nas to jest sprawa łiiii - takiej przyszłości Ooo to miło słyszeć a Krzychu to miły gość i zna się na rzeczy. A czemu daallllleeeeekkkkkkkka przyszłość??? A ja jakiś namiarek tudzież bliższe informacje o Panu Krzysiu mogę? Bo u mnie to, mam nadzieję, trochę bliższa przyszłość - juz trzeba chyba jakies pomiary robić itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ... siur Ino maila odgrzebię Monia mogę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ... siur Ino maila odgrzebię Monia mogę, co? Już wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 o to szybka bestia jak Wam sie podoba lato w tym roku, co? za kilka dni wakacje a tu kużwa leje i leje... jak sie coś zaraz nie zmieni - to pypcia dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 prognoza pogody na 16 dni http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 16.06.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jakoś wcale mnie nie bawi ta prognoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts