Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

Wiem, że to juz było 100 razy przerabiane, ale (przyznam się) nie mam cos głowy dziś do szukania po tyhc naszych dziesiatkach stron

- macie stolarzy od kuchni i garderoby do polecenia - znaczy się dobrze i niedrogo?

jeszcze nie mamy, bo jeszcze nie mamy kuchni i garderoby :)

od Monie dostałam namiar - fajny chłopak i cena tyż już niezła... ale to musi poczekac na swoją kolej :)

ooo właśnie i jak będzie pani zadowolona???

nooo myslę, że nie jest najgorzej :)

nawet pokazałam to Szanownemu - tyle, że u nas to jest sprawa łiiii - takiej przyszłości :)

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pościel nie musi być skompletowana - jeśli macie jakieś prześcieradło czy poszewkę - przyda się.

Potrzebne standardowe rozmiary.

Chorym dzieciom czasem trzeba zmieniać pościel kilka razy na dobę a w Bacikach dużo dzieci jest chorych..

Pościel nie musi być skompletowana - jeśli macie jakieś prześcieradło czy poszewkę - przyda się.

Potrzebne standardowe rozmiary.

Chorym dzieciom czasem trzeba zmieniać pościel kilka razy na dobę a w Bacikach dużo dzieci jest chorych..

oki, ja mam ciuchy po synciu, co do poscieli to kupię i gdzie to podrzucić i do kiedy ???????

i dajcie numer konta żeby czas zaoszczedzić :D :D

nawet pokazałam to Szanownemu - tyle, że u nas to jest sprawa łiiii - takiej przyszłości :)

Ooo to miło słyszeć a Krzychu to miły gość i zna się na rzeczy. A czemu daallllleeeeekkkkkkkka przyszłość???

bo najpierw się musze rozliczyć z moimi developerami :p

bo najpierw się musze rozliczyć z moimi developerami :p

No tak - zapomniałam o tym malusim szczególiku 8)

ooo nie jest on taki malusi :)

każdy z tych panów ma dobrze koło setki :)

albo i lepiej jak przed tobą uciekają :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Konwój numer 2 na Ścianę Wschodnią.

Skład : Neferka i Kruelcia

Start : piątek, 19.06 godz. 12.00 Pl. Wilsona , parking przy banku (obok kina Wisła vis a vis parku)

Tam można przywieźć prezenty dla dzieciaków.

ALBO - jak komu wygodniej - w czwartek 18.06. na budowę do mnie od godz. 17.30 jestem i czekam na darczyńców.

TRZECI ADRES ZRZUTU DARÓW DLA DZIECI

Codziennie można zrzucić towar u mnie w biurze między 10.00 a 17.00

Nawet jeśli mnie nie będzie osobiście to są pracownicy.

Będą powiadomieni.

Biuro mieści się na Żoliborzu- w razie gdyby komuś pasowało w inny dzień albo w inną porę albo co ...

Adres na priv dla chętnych.

W zasadzie może działać od jutra.

Dzien dobry w ten deszczowy dzień :( :( :(

Nefcia - ja będę w czwartek,

chyba coś wypadnie i podskoczę w piatek :o

mam pytanie : czy buty chłopience tez mogą być ? bo kupiłam syciowi i mu się nie widzą, więc nie wiem czy oddać do sklepu czy dołorzyć do paczki ??

Ooo to miło słyszeć a Krzychu to miły gość i zna się na rzeczy. A czemu daallllleeeeekkkkkkkka przyszłość???

A ja jakiś namiarek tudzież bliższe informacje o Panu Krzysiu mogę? Bo u mnie to, mam nadzieję, trochę bliższa przyszłość - juz trzeba chyba jakies pomiary robić itd...