nitubaga 16.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jakoś wcale mnie nie bawi ta prognoza no wcale Ci się nie dziwie jak się sprawdzi - to ciężko będzie ze mną wytrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 16.06.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jakoś będzie trzeba spróbować przetrzymać - co my nie damy rady? A nanjkim Ty jesteś etapie z Panem Krzysiem od kuchni? Już Ci się podoba? A wycena się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ... tak na prawdę to na bardzo wstępnym dał nam wycenę na wszystkie okucia w Blumie i na duże karga z czegoś tam innego. Powiedziałam, że ma wycenić w dębie bielonym, bo to drogo jest - więc chciałam wiedzieć ile mnie trzepnie wersja max. Ale wiesz... to jest wciąż spora kasa, bo i kuchnię mam spora a ja teraz musze po prostu się 'rozprawic ' z developerami - i dopiero potem pójdę na przód... nie chcę już dłużej ciągnąc tego gówna za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 16.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Wiesz, że cały zcas trzymam za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Wiesz, że cały zcas trzymam za Ciebie kciuki wiem, wiem, że mam wiele dobrze mi życzących Dusz wokół siebie... i chyba właśnie dlatego to wszystko jeszcze jakoś się pcha/ciągnie do przodu a ten 'czarny pas' to mnie juz zupełnie rozwalił... i teraz to juz po prostu nie honor by było się poddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 16.06.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dobrze gada - piwa Jej dać!!!http://files.alfaomega.webnode.com/200000551-e84deea41a/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 .... dobrze stawia... no to chlup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nie ma to jak browarek z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dziewczynki to ja się chciałam jeszcze przypomnieć w kwestii koreczków. Przy okazji rzeczy dla dzieciaków podrzućcie koreczki to je zawiozę gdzie potrzeba ... dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 .... a co z tymi co kaskę dla dzieciaczków posłali i się na zrzutke nie wybierają, co? bo ja teraz to ciut uziemiona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzien dobry w ten deszczowy dzień Nefcia - ja będę w czwartek, chyba coś wypadnie i podskoczę w piatek mam pytanie : czy buty chłopience tez mogą być ? bo kupiłam syciowi i mu się nie widzą, więc nie wiem czy oddać do sklepu czy dołorzyć do paczki ?? Dawaj - wszystko sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 16.06.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nefcia - a Ty przypadkiem nie masz do polecenia speców od mebli kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 .... a co z tymi co kaskę dla dzieciaczków posłali i się na zrzutke nie wybierają, co? bo ja teraz to ciut uziemiona jestem To przez Ciebie przejadę i osobiście odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 przeze mnie osobiście przejedziesz ... fiuuuu o ja niegodna... super gdzie ejst mój chleb i sól na szczególne okazje.... gdzieś mi się zapodział ..... oooo mam http://images36.fotosik.pl/20/85baa1d551ffbc16med.jpg możesz sobie wybrać którym zestawem w progu mam Cię witać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 przeze mnie osobiście przejedziesz ... fiuuuu o ja niegodna... super godna i jaka zgodna a na powitanie to śledzia wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 prognoza pogody na najbliższe dni mnie dobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 prognoza pogody na najbliższe dni mnie dobiła ale najbliższy weekend ma być bezdeszczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 prognoza pogody na najbliższe dni mnie dobiła ale najbliższy weekend ma być bezdeszczowy Tiaaaa a na onecie pogodę widziałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 prognoza pogody na najbliższe dni mnie dobiła ale najbliższy weekend ma być bezdeszczowy Tiaaaa a na onecie pogodę widziałaś??? Nie .... ale przecież internet i telewizja kłamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 prognoza pogody na najbliższe dni mnie dobiła ale najbliższy weekend ma być bezdeszczowy Tiaaaa a na onecie pogodę widziałaś??? Nie .... ale przecież internet i telewizja kłamie Ło matko obyś miała rację!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts