zuznka 16.06.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 prognoza pogody na najbliższe dni mnie dobiła ale najbliższy weekend ma być bezdeszczowy Tiaaaa a na onecie pogodę widziałaś??? Nie .... ale przecież internet i telewizja kłamie Ło matko obyś miała rację!!!! ja juz modly nad miska uczyniam co by na zlocie nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dziewczynki a ja namolnie o koreczkach przypominam ... jak nie w czwartek u Nefki, to na Zlocie, lub proszę o sygnał, że torba się przesypuje i odbiorę osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 mam koreczki ...sztuk pięć ale nie używam to i mało mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dziewczynki a ja namolnie o koreczkach przypominam ... jak nie w czwartek u Nefki, to na Zlocie, lub proszę o sygnał, że torba się przesypuje i odbiorę osobiście ja zbieram i poprosiłam znajomych żeby też zbierali...... jak sie tona uzbiera dam znać żebyś Tir-a zamówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dziewczynki a ja namolnie o koreczkach przypominam ... jak nie w czwartek u Nefki, to na Zlocie, lub proszę o sygnał, że torba się przesypuje i odbiorę osobiście ja zbieram i poprosiłam znajomych żeby też zbierali...... jak sie tona uzbiera dam znać żebyś Tir-a zamówiła sama tym Tir- em przyjadę ... to tylko 6 wtedy zostanie ... kochane jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.06.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Hejka ale mnie tu dawno nie było koreczki zbieram i ciuchy też mam naszykowane, tylko że to po miom synu to trochę małe, ale moja siostra robi remanent w ciuchach swoich dzieciorów, może u niej coś lepszego się znajdzie jak mi samochód zrobią to jakoś podrzucę Nefci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziewczynki a ja namolnie o koreczkach przypominam ... jak nie w czwartek u Nefki, to na Zlocie, lub proszę o sygnał, że torba się przesypuje i odbiorę osobiście w ten czwartek? a o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.06.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziewczynki a ja namolnie o koreczkach przypominam ... jak nie w czwartek u Nefki, to na Zlocie, lub proszę o sygnał, że torba się przesypuje i odbiorę osobiście w ten czwartek? a o której? 0 17.30 u Nefci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziewczynki a ja namolnie o koreczkach przypominam ... jak nie w czwartek u Nefki, to na Zlocie, lub proszę o sygnał, że torba się przesypuje i odbiorę osobiście w ten czwartek? a o której? 0 17.30 u Nefci może uda mi się przyjechać a do której przewidziany jest zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziewczynki a ja namolnie o koreczkach przypominam ... jak nie w czwartek u Nefki, to na Zlocie, lub proszę o sygnał, że torba się przesypuje i odbiorę osobiście w ten czwartek? a o której? 0 17.30 u Nefci może uda mi się przyjechać a do której przewidziany jest zlot? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Się przypomnę Konwój numer 2 na Ścianę Wschodnią. Skład : Neferka i Kruelcia Start : piątek, 19.06 godz. 12.00 Pl. Wilsona , parking przy banku (obok kina Wisła vis a vis parku) Tam można przywieźć prezenty dla dzieciaków. ALBO - jak komu wygodniej - w czwartek 18.06. na budowę do mnie od godz. 17.30 jestem i czekam na darczyńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.06.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Się przypomnę Konwój numer 2 na Ścianę Wschodnią. Skład : Neferka i Kruelcia Start : piątek, 19.06 godz. 12.00 Pl. Wilsona , parking przy banku (obok kina Wisła vis a vis parku) Tam można przywieźć prezenty dla dzieciaków. ALBO - jak komu wygodniej - w czwartek 18.06. na budowę do mnie od godz. 17.30 jestem i czekam na darczyńców. ja bede jutro czekam jeszcze na dojazd poscieli od znajomej, wiec mam nadzieje ze troche jej bedzie i kase sie przyoszczedzi i cos za to co zostanie kupi zeby dzieciaczki mialy frajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nefka a do kiedy można te rzeczy przywieżć najpóżniej bo ja mam jutro spotkanie w przedszkolu a piątek odpada i nie wiem czy jutro się wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nefka a do kiedy można te rzeczy przywieżć najpóżniej bo ja mam jutro spotkanie w przedszkolu a piątek odpada i nie wiem czy jutro się wyrobie Kochana - możesz przywieźć do mnie do biura (Żoliborz)- od 10 do 16.30 albo na budowę od 17.30 pewnie do jakiejś 21.00 jak znam życie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zuz@nko - do zobaczenia I Kruelciu i Maluszku i Wszyscy Chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zuz@nko - do zobaczenia I Kruelciu i Maluszku i Wszyscy Chętni Nefcia ja twoje autko zawalę trzema torbami z ubraniami i pościelą w ilości ok 30 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zuz@nko - do zobaczenia I Kruelciu i Maluszku i Wszyscy Chętni Nefcia ja twoje autko zawalę trzema torbami z ubraniami i pościelą w ilości ok 30 kg Luz - duży jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a co tu taka cisza dziewczynki odpoczywają po weekendzie czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A chłopcy pochrapują u ich stóp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A chłopcy pochrapują u ich stóp ojej ktos wspomniał o stopach ale by chciała żeby je ktos teraz wymasował a mam taki fajny olejek ale nikogo w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts