Asiek i Jacuś 14.07.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Anielica nie narzekaj - wszystkie Ci zazdrościmy tej nadchodzącej przeprowadzki Otóż to i gratulujemy posępów na pocieszenie - my też ciągle walczymy w błocie i słocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.07.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A może jakieś fotecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.07.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Anielica nie narzekaj - wszystkie Ci zazdrościmy tej nadchodzącej przeprowadzki Otóż to i gratulujemy posępów na pocieszenie - my też ciągle walczymy w błocie i słocie akurat w tej materii to ja tez mogę pocieszyć..... a przeprowadzki tyż zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 16.07.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 jestem i ja,może nie w blocie ani nadciagajacej przeprowadzce ale na razie na fundamentach moge pobiegac, dzis pewnie na chudziaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 16.07.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 jestem i ja,może nie w blocie ani nadciagajacej przeprowadzce ale na razie na fundamentach moge pobiegac, dzis pewnie na chudziaku. A gdzie masz dziennik budowy?? MY CHCEMY DZIENNIK MALUTKIEJ CZYTAĆ!!! I FUNDAMENTY OGLĄDAĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 17.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 jestem i ja,może nie w blocie ani nadciagajacej przeprowadzce ale na razie na fundamentach moge pobiegac, dzis pewnie na chudziaku. A gdzie masz dziennik budowy?? MY CHCEMY DZIENNIK MALUTKIEJ CZYTAĆ!!! I FUNDAMENTY OGLĄDAĆ!!! chyba zostałam wywołana do odpowiedzi może w weekend zerknę na zasady dziennika i komentarzy i coś wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.07.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 jestem i ja,może nie w blocie ani nadciagajacej przeprowadzce ale na razie na fundamentach moge pobiegac, dzis pewnie na chudziaku. A gdzie masz dziennik budowy?? MY CHCEMY DZIENNIK MALUTKIEJ CZYTAĆ!!! I FUNDAMENTY OGLĄDAĆ!!! chyba zostałam wywołana do odpowiedzi może w weekend zerknę na zasady dziennika i komentarzy i coś wrzucę. No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 17.07.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Czekamy niecierpliwie i kciuki juz trzymać zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.07.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Dawać tu nowe komenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Czekamy niecierpliwie i kciuki juz trzymać zaczynamy słowo się rzekło. Dziennik i komentarze ruszyły. powolutku uzupelnie dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.07.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Hejka Oooo Malutka już lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 23.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dziewczyny pomożecie w urządzeniu kuchni?? Mam wstępny projekt układu mebli i sprzętu (nie uwzględnia on frontów, dokładnych kolorów, płytek): http://www.empikfoto.pl/albumy37/389540/828421/previews/26780151_pluciennik_joanna__kuchnia_5_.jpg Wiem na pewno, że zrezygnuję z tej szafki narożnej i dociagnę ją "na prosto" do końca, do ściany Zastanawiam się nad: 1. jak umiejscowić witryny szklane (może by tę tuż przy okapie przenieść aż do samej ściany po lewej stronie???) 2. jakiego koloru dać zlew - rozważam dwie opcje: o ton ciemniejszy od blatu (blat będzie jaśniutki, w kolorze płytek, które będą na ścianach) lub o ton ciemniejszy od dekoru - czyli antracyt Oto płytki, które będą na ścianie - Alabastrino Tubądzin http://www.lazienki24.pl/cache/images/2/f/f/2ff7d50dd9e7c6b6d57411b96e7b122b.jpg i dekor (tło nie jest czarne - jest właściwie ciemno srebrne) http://www.lazienki24.pl/cache/images/f/0/8/f0819893c7e48f8cc33941b2ee37f3c3.jpg a tu zlewozmywak wybrany: http://megamedia.pl/_p/61/n/zlewozmywaki-1.5-komorowe-blanco-zia-8s-silgranit-puradur-2-bez-korka-aut.-p61806.jpg opcje kolorystyczne zlewu: http://comitor.pl/kolory/47.gif antracyt http://comitor.pl/kolory/113.gif jasnoszary Inne uwagi tez oczywiście mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.07.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hmmm tak sobie dumam że jak będziesz miała indukcję to fajnie wyglądałby ciemny zlew Co do szafek ze szkłem to musiałabyś wstawić wizualkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 23.07.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ano faktycznie - zapomniałam, że jeszcze jest czarna płyta - to jedno mam już z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.07.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 najpierw pomyslalam zeby lewą witrynke o jedna szafke w lewo przeniesc, wyszloby symetrycznie wobec okapu, nie kazdy tak chce. najlepiej wizualnie zobaczyc, co do zlewu to fajnie pasuje ten siwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 24.07.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 najpierw pomyslalam zeby lewą witrynke o jedna szafke w lewo przeniesc, wyszloby symetrycznie wobec okapu, nie kazdy tak chce. najlepiej wizualnie zobaczyc, co do zlewu to fajnie pasuje ten siwy. Zlew już zdecydowany - będzie ciemny - za podpowiedzią Moniki - płyta tez musi do czegoś pasować a witryny - jak tę lewą damy w lewo - to znowu będzie nad zlewem - to też chyba niezbyt wygodnie..... - z tymi witrynami to już na prawdę mam zamęt totalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 25.07.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 witam!z motyką na słońce, bez faceta, potężnie przerażona chcę w tym roku zacząć. Czekam na pozwolenie na budowę. I kompletnie nie mam pojęcia jak i gdzie szukać wykonawców. Grupa babska i z przeczytanych postów rozumiem, że z męskim wsparciem. Więc proszę abyście Wy wspierały mnie.Budować będę pod Warszawą w okolicach Glinianki.Dziś po 4 godzinach czytania, pęka mi łeb od męskich opowieści i mądrości dot. budowania.pozdr.anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 26.07.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Witaj wśród nas an.i, gratulujemy przede wszystkim podjęcia wyzwania wsparcie - tutaj gwarantowane Wrzucaj śmiało każdy problem i chwal się osiągnięciami A przy okazji - po której stronie Warszawy jest owa Glinianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 26.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Przy drodze lubelskiej, trochę za Góraszką, nad Świdrem, Miejsce piękne i powoli odkrywane przez ludzi. an Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Hej, ani Pomożemy jak się da, wesprzemy ile potrzeba... A nad świdrem to ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts