jamles 28.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 warszawskie baby co się dzieje z maluszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.07.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ... dzwoniłam do niej w ub tygdoniu... wszystko dobrze... tylko strasznie zawalona robotą jest nawet miałyśmy się spotkac ale kurde z mojej winy nie wyszło... a teraz mój Bąk ma gorączkę i nie bardzo moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.07.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 an.i, witaj u nas Tutaj na pewno dostaniesz wsparcie, jak również przeżyjesz najazd na swoje włości An.i, to masz do mnie blisko, więc mam nadzieję, na szybkie odwiedziny Ja się buduję w Halinowie Pytaj, pytaj, a na pewno uzyskasz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.07.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 najpierw pomyslalam zeby lewą witrynke o jedna szafke w lewo przeniesc, wyszloby symetrycznie wobec okapu, nie kazdy tak chce. najlepiej wizualnie zobaczyc, co do zlewu to fajnie pasuje ten siwy. Zlew już zdecydowany - będzie ciemny - za podpowiedzią Moniki - płyta tez musi do czegoś pasować a witryny - jak tę lewą damy w lewo - to znowu będzie nad zlewem - to też chyba niezbyt wygodnie..... - z tymi witrynami to już na prawdę mam zamęt totalny ja bym przesunęła prawą witrynkę w lewo, aby była koło okapu tak jak ta po lewej i wtedy fajniej by to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.07.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 najpierw pomyslalam zeby lewą witrynke o jedna szafke w lewo przeniesc, wyszloby symetrycznie wobec okapu, nie kazdy tak chce. najlepiej wizualnie zobaczyc, co do zlewu to fajnie pasuje ten siwy. Zlew już zdecydowany - będzie ciemny - za podpowiedzią Moniki - płyta tez musi do czegoś pasować a witryny - jak tę lewą damy w lewo - to znowu będzie nad zlewem - to też chyba niezbyt wygodnie..... - z tymi witrynami to już na prawdę mam zamęt totalny ja bym przesunęła prawą witrynkę w lewo, aby była koło okapu tak jak ta po lewej i wtedy fajniej by to wyglądało I tak właśnie ostatecznie zdecydowaliśmy Czekamy na szczegółową wycenę - już się boję A jeszcze Pan nam zaproponował fajną rzecz - listewkę wbudowaną w ścianie, do której montuje się haczyki, półeczki itp...: http://dacter.pl/reling/scienny_z02.jpg http://zobal.com.pl/pl/produkty/system-scienny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Bardzo mi się ta kuchnia podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ... chciałam się zapytac gdzie są wszystkie warszawskie baby budujące, co? bo coś tu ostatnio pustawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.08.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zaryzykuję: na budowach może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zaryzykuję: na budowach może? no ale 24 h ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 31.08.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zaryzykuję: na budowach może? no ale 24 h ? Grunt, że my jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 KTO MOŻE - POMÓŻCIE MAMIE TOSI ..... Potrzebna pomoc: Nie wiem gdzie to napisać ale zamieszczam własny list i błagam o pomoc Szanowni Państwo, Drodzy Przyjaciele, zwracam się z wielką prośbą o podarowanie mojej Mamie najcenniejszego leku – własnej krwi. Moja Mama w zeszłym tygodniu przeszła operację, po której niestety nastąpiły komplikacje. Obecnie leży na Oiomie i czeka na transfuzje krwi, potrzebuje aż 4 jednostki. Musi dostać krew w przeciągu następnych 24 godzin. Stacja krwiodawstwa poinformowała szpital, że przygotuje jedną jednostkę,może więcej chyba, że rodzina zorganizuje 3 jednostki dowolnej grupy na zamianę. I stąd moja prośba. Jeśli możecie oddać sami, albo znacie kogoś, kto mógłby to zrobić to bardzo prosimy o pomoc. W stacji krwiodawstwa należy podać dane mojej Mamy: Izabella Siatkowska, Międzyleski Szpital Specjalistyczny, odział OIOM. Moja córka Monia, będzie cały czas pod telefonem i podjedzie do Państwa aby odebrać stosowną karteczkę . Podaję jej telefon 510 304 259 serdecznie dziękuję i proszę o dobre myśli dla mojej Mamy Tosia http://forum.muratordom.pl/uzytkownik28043.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 01.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam, Możecie mi polecić firme, która wykonywała wam przyłącze gazowe od płotu do budynku oraz instalacje w budynku. A także przyłącze elektryczne. Dziękuje [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 06.09.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 witam! to i ja sie dopiszę.. jako początkująca na budowie, początkująca "dziennikarka"- chociaż po stronach forum kręcę się od ładnych kilku miesięcy. w ramach autoprezentacji- mieszkamy z Mężem w Warszawie- Ursus, dom budujemy za Legionowem, skusiła mnie bliskość plaży nad Zalewem Zegrz. i jestem pełna podziwu dla Was.. i troszke powoli i dla siebie że kobietki tak sobie radzą!! co tam- mężowie pracują i nie mają czasu.. my pracujemy- ale jakos czas na papierologie i doglądanie ekip się znajduje..czytanie dzienników dodaje skrzydeł- skoro potraficie, dajecie radę- to ja też na szczęscie na razie trafiałam na mężczyzn przyjaźnie traktujących kobiety zajmujące się budową- trafił się jeden, któy w rozmowie tel mnie tak skosił, że od razu wiedziałam, że na naszej budowie nie zarobi do stereotypu Matki Polki powinno sie dodać Matka Polka Budująca (chociaż ja dzieci nie mam, ale może za jakis czas będę aspirowac do pełnego miana ) pozdrawiam p.s. w jednym z dzienników natrafiłam na info o kasowaniu dzienników, naruszaniu prywatności- co sie dzieje,na co uważać?? nie wklejać zdjęć z "sobą" na nich.? adresem budowy..? chyba przez Nefer był podany link do strony- alemi sie nic tam nie wyświetla, tlyko jakaś domena.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Wiesz - ja unikam wklejania własnych dzieci, adresu, danych na dokumentach itp..Znana jest historia pewnego dziennika, po śladach ktorego na budowę zajechało kilku smutnych panów .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 06.09.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 no ja sie właśnie zastanawiam, czy nie skasować zdjęc swojej facjaty ale po niej to na budowe nikt nie trafi - mam nadzieję.. (?) a dzięki 1 stronie tego forum z Twojego postu-trafiłam na prawie sąsiadów. Asiek i Jacuś. też za Legionowem.. chociaż teraz strach podac bliższą lokalizację.. właśnie buszuję w ich dzienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 BUszuj, buszuj i tu też wpadaj A jak niedaleko Legionowa to do mnie też masz blisko A ryjek masz fajny - nie kasuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 06.09.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 dzięki troche sie do Was wprosiłam do grupy.. ale może przygarniecie ? jeszcze prosze o jedną podpowiedz.. jak to jest z wklejaniem zdjęć "inspiracji".. nikt sie nie czepia że to z netu, katalogów firm.. bo ja "pokradłam" trochę zdjęć na komp, ale czy puścić dalej na FM. ? i dlaczego nie umiem zrobic sobie projektu łazienki i kuchni- tj Wy macie w dziennikach- mimo iż ściągnełąm jakis program (chyba Pro cośtam..)-najwidoczniej do kitu- program lub "projektantka" ale cała zima przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 06.09.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 hahahhaha.. teraz dopiero doczytałam sie o ryjku... teraz to Piotrek będzie miał ciężki wieczór- pocieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Zdjęciami się za bardzo nie przejmuj O projektowaniu nic mi nie mów. Dziś siadłam do kolejnego softu - no mało mnie nie rozerwało. NIGDY się tego nie nauczę. Trudno - jestem debilem. Także za bardzo się nie przejmuj - ja mam wizualizację jak mi jaka dobra duszyczka puknie (np. Brazunia) A do grupy się wcale nie wprosiłas , bo już jesteś jej członkiem - budując w okolich W-wy. I koniecznie musisz się spotkać z resztą towarzystwa przy jakijśc okazji o ktorej pewnie będzie tu głośno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 07.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 no ja sie właśnie zastanawiam, czy nie skasować zdjęc swojej facjaty ale po niej to na budowe nikt nie trafi - mam nadzieję.. (?) a dzięki 1 stronie tego forum z Twojego postu-trafiłam na prawie sąsiadów. Asiek i Jacuś. też za Legionowem.. chociaż teraz strach podac bliższą lokalizację.. właśnie buszuję w ich dzienniku:) Buszuj, buszuj - wiele narozrabiać się nie da A bliższą lokalizację chociaż na priva rzuć - przecież to grezch byłby się nie spotkac na jednej lub drugiej budowie, jesli są jedną lub dwie przecznice obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts