lidszu 07.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Monika.Sz-a, witaj w naszej grupie i oczywiście jak najczęściej zaglądaj Co do zdjęć, to się nie stresuj, wystarczy nie podawać dokładnych danych, adresów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 07.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 cześć! dziękuje za ciepłe powitanie i przyjęcie od razu jakoś raźniej się robi, jeszcze znaleźć sąsiadkę- tego się nie spodziewałam. thanx za rady odnośnie ograniczeń informacji- na razie nie bardzo jest co "pożyczyć"z budowy, ale z czasem.. Nefer- co do projektowania, albo pozostanę w sferze wyobraźni, albo znajde program mało płatny.. bo kiedyś znalazłam jakiś, ale okazyjnie można było go kupić za ponad 1tyś więc jak dla mnie za bardzo "PRO".. a jeszcze kupić i nie umieć w nim pracowac, nooo..bym się wkurzyla! miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 07.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 cześć. słuchajcie Babeczki:) planujecie robic projekt ogrodu..? ja z racji posiadania małej działki chciałabym zagospodarować ją z pomysłem..troche próbuję sobie wymyśleć, ale chyba wolę aby wypłynęło to z reki fachowca.. mailowałam z forumową Elfir- projektantka z Poznania.. http://forum.muratordom.pl/projektowanie-ogrodow-poznan-i-okolice,t121232.htm poza ceną projektu trzeba opłacić zwrot kosztów dojazdu- sa może chętne z okolic Legionowa- ma byc blisko, żeby wyrobiłą się na obie działki..? termin zaproponowany mi to późna wiosna 2010.. może któraś z Was planuje projektowanie i byłaby chętna zebrać się ze mna.. będzie zwrot kosztów doajzdu do podziału po połowie- zawsze lżej z tego co czytałam to Elfir na forum bardzo chwalą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 witaj Monika, ja myslalam o profecsjonalej podpowiedzi co do ogrodu,ale ostatnio znalazlam z gazecie kompletny przyklad mojej dzialki z ogrodem, niemalze do skopiowania, wiec na razie chyba sprobuje wlasnych sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 14.09.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 cześć Malutka.to podziel się..jaka to gazeta- też kupię, może coś w oko wpadnie.. pozdrawam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.09.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 cześć Malutka.to podziel się..jaka to gazeta- też kupię, może coś w oko wpadnie.. pozdrawam poniedziałkowo hej Monika, to jest Wnętrze i Ogród nr 1(15)2009 WIOSNA. ja kupilam przeceniona nie w kiosku, ale moze sie uda. nie wiem czy tu moge pisac, ale przy artykule jest adres www Pani, ktora projektowala ten ogrod. napisze CI PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 15.09.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a ja tak nieśmiało się chciałam przywitać po dłuższej nieobecności i zapytać: czy te koreczki to jeszcze aktualny temat ?? mam już w pracy cały karton tego towaru i nie wiem co dalej z tym robić .... A tak na pocieszenie: niestety jeszcze nie mieszkamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.09.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 cześć. słuchajcie Babeczki:) planujecie robic projekt ogrodu..? ja z racji posiadania małej działki chciałabym zagospodarować ją z pomysłem..troche próbuję sobie wymyśleć, ale chyba wolę aby wypłynęło to z reki fachowca.. mailowałam z forumową Elfir- projektantka z Poznania.. http://forum.muratordom.pl/projektowanie-ogrodow-poznan-i-okolice,t121232.htm poza ceną projektu trzeba opłacić zwrot kosztów dojazdu- sa może chętne z okolic Legionowa- ma byc blisko, żeby wyrobiłą się na obie działki..? termin zaproponowany mi to późna wiosna 2010.. może któraś z Was planuje projektowanie i byłaby chętna zebrać się ze mna.. będzie zwrot kosztów doajzdu do podziału po połowie- zawsze lżej z tego co czytałam to Elfir na forum bardzo chwalą.. A tak apropos - jakie są ceny projektów? My robiliśmy nasz u dziewczyny z warszawy, bardzo fajnej i słuchającej, co się mówi, a to ważne. I kompletny projekt z wykazem roślin, wykazem ilościowym materiałów (typu kostka na ścieżki, podjazd itp) i projektem miejsca na ognisko zapłaciliśmy 2000. I jeszcze dziewczyna maluje akwarelkami wizualki... Jakby co, służymy namiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.09.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Wieczorkiem. Pani barrankowa ma w telefonie, bo pani barrankowa była od ogrodu. A poza tym u nas na komentach wysmażyłem cały elaborat o znikających barrankach. Jutro wpadne do PL na puławskiej, zobacze ci te lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Wieczorkiem. Pani barrankowa ma w telefonie, bo pani barrankowa była od ogrodu. A poza tym u nas na komentach wysmażyłem cały elaborat o znikających barrankach. Jutro wpadne do PL na puławskiej, zobacze ci te lampy. Ojej Barranku, wielkie dzięki - jakby co potrzebuję 3 szt :) Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.09.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dziękować to sobie będziemy jak się okaże że som... Zafoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dziękować to sobie będziemy jak się okaże że som... Zafoniem I tak będziemy - nawet jak nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 15.09.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 cześć. słuchajcie Babeczki:) planujecie robic projekt ogrodu..? ja z racji posiadania małej działki chciałabym zagospodarować ją z pomysłem..troche próbuję sobie wymyśleć, ale chyba wolę aby wypłynęło to z reki fachowca.. mailowałam z forumową Elfir- projektantka z Poznania.. http://forum.muratordom.pl/projektowanie-ogrodow-poznan-i-okolice,t121232.htm poza ceną projektu trzeba opłacić zwrot kosztów dojazdu- sa może chętne z okolic Legionowa- ma byc blisko, żeby wyrobiłą się na obie działki..? termin zaproponowany mi to późna wiosna 2010.. może któraś z Was planuje projektowanie i byłaby chętna zebrać się ze mna.. będzie zwrot kosztów doajzdu do podziału po połowie- zawsze lżej z tego co czytałam to Elfir na forum bardzo chwalą.. A tak apropos - jakie są ceny projektów? My robiliśmy nasz u dziewczyny z warszawy, bardzo fajnej i słuchającej, co się mówi, a to ważne. I kompletny projekt z wykazem roślin, wykazem ilościowym materiałów (typu kostka na ścieżki, podjazd itp) i projektem miejsca na ognisko zapłaciliśmy 2000. I jeszcze dziewczyna maluje akwarelkami wizualki... Jakby co, służymy namiarem. cześć. z tego co wiem z maila to cena u Elfir to 1zl/metr, wlicza całą działkę- razem z domem.. u nas dużo by nie wyszło, bo działka 660m. na razie kontakt z Elfir tylko mailowy, z przyjazdem będzie kłopot czasowy.. może będzie projekt wirtualny.. z czystej ciekawości wysłałam ofertę dojedneog z biur projektowych w Warszawie- Ursus.. dla działki 660 metrów- 4tyś.. WOW!! a co ciekawe.. inwentaryzacja ewentualnych roslin na działce- dodatkowo płatna.. a możesz zdradzić, kto robił Twój projekt? prosze o namiary!! i czy cena jest liczona " z metra". czy od projektu.? bardzo prosze o namiary. BARDZO ja poszukuję, a nie ukrywam że cena 4tyś zbiła mnie mocno z tropu.. Elfir bez porównania taniej, ale daleko i cięzko z kontaktem.. zawsze łatwiej jak szczegóły można dogadywac na żywo a nie przez tel.. sama nie wiem co robić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.09.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 warszawianki może dacie znać Maluszkowi, że ja już dwa miesiące jestem na głodzie ............ oponkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ojejku całkiem sobie o tej wspaniałej grupie zapomnialam . witam drogie Panie i Panie(owie). Ja za ogród zapłaciłam 1200 zł-projekt zgodny z moimi oczekiwaniami, jestem zadowolona baaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Daj na PW namiar ... dzienkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 18.09.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Daj na PW namiar ... dzienkuje ja też się podłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 18.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ojejku całkiem sobie o tej wspaniałej grupie zapomnialam . witam drogie Panie i Panie(owie). Ja za ogród zapłaciłam 1200 zł-projekt zgodny z moimi oczekiwaniami, jestem zadowolona baaaardzo ja rowniez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zupełnie zapomniałam o koreczkach ... Myślę jak te koreczki od Was pozabierać, aby Was uwolnić od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts