BetaGreta 19.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 I mnie tu dawno nie było, ale i na forum coś ostatnio tylko szybko podczytuję i spadam Kruela, ja koreczki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 W sprawie koreczków:) Dziewczyny, które mają koreczki odezwijcie się ... łatwiej mi będzie zaplanować jak je od Was odebrać Beta dzięki ... będzie pretekst do spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.09.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ja mam koreczki jeden worek na budowie i drugi w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ja mam koreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 A ja znowu zbieram , ale dużo nie mam.Te co miałam wcięło przy sprzątaniu .Może jeszcze znajdę ...Widze ,że warszawska babska się odradza.Chyba znak,że koniec lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Nooooooooooo trza się do roboty brać, bo gdzie ja choinkę postawię :) Coś mi się Twoja galeria nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 chyba coś się w necie dzieje , bo ja nie mogę programem poczty ściągnąć.A w galerii kurz się tylko unosi , żadnych nowych fot nie ma.Trza przyjechac i na własne oczy zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 No właśnie Dobroszka zrób coś z tą galerią bo ja ciekawska jestem a jeszcze nic nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 chyba coś się w necie dzieje , bo ja nie mogę programem poczty ściągnąć.A w galerii kurz się tylko unosi , żadnych nowych fot nie ma.Trza przyjechac i na własne oczy zobaczyć Cwaniara :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 chyba coś się w necie dzieje , bo ja nie mogę programem poczty ściągnąć.A w galerii kurz się tylko unosi , żadnych nowych fot nie ma.Trza przyjechac i na własne oczy zobaczyć Cwaniara :) a co Kijem nie zadziała , to może marchewką zanęcę Betka wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ALeż ja i bez marchewki, tylko trochę mam w kalendarzu naje...e :) Ale coś z tym zrobie - może w ten weekend - o ile sie będziesz wybierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ten weekend mamy juz zaplanowany . Ale nie bój żaby - jeszcze Ci sie wkręcę w kalendarz. Może po wylewkach Cię ściągnę , bo zaraz będzie cała chałupa w podłogówce i latac nie bardzo będzie jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 super Ja sie dostosuję (a po rozłożonej podłogówce umiem chodzić Pani Mecenas :)Jeśli masz rurki węziej niż szerokość buta to jest nie tak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 rurki będzie robił ten sam T. co u Ciebie , więc zakładam,że będzie ok. A wylewki już 6 października - na pewno dotrwasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.09.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ja mam koreczki, a i owszem Chętnie je przekażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 22.09.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ja mam koreczki, a i owszem Chętnie je przekażę. Ja tu przybiegłam ... po namiary na projektantkę ogrodową... a tu.......nic ... pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.09.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Trasa katowicka zamknięta na wysokości Siestrzeni objazd przez moją wioske przejść się na druga stronę nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Trasa katowicka zamknięta na wysokości Siestrzeni objazd przez moją wioske przejść się na druga stronę nie da to ci "przyjemność" zrobili współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Trasa katowicka zamknięta na wysokości Siestrzeni objazd przez moją wioske przejść się na druga stronę nie da O, a mąż był wczoraj na działce i nic nie mówił. Na dłużej ten objazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 01.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja tu przybiegłam ... po namiary na projektantkę ogrodową... a tu.......nic ... pusto w niedziele jestem umówiona z projektantką z okolic Nadarzyna chyba.. namiary mam z polecenia od warszawskiej forumowiczki.- 78mysz'y opowiem wrażenia i w razie czego dam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts