DorciaIQ 08.01.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No założę się że żadna z Was nie waży 72 kilo... A ja tak I to nie są tylko biusty wygrałam, wygrałam jest się z czego cieszyć spadam, bo głupawki chyba dostałam Dobranoc Wygrane wrzucają tu swoje foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ale fajny wątek sobie urządziłyśmy - miała być grupa budujących, a jest pochlebiających sobie kobiet i jest super! Nefciu - Ty nasza najpożyteczniejsza... Od tego tu jestem, że robić wszystkim dobrze ( z małymi wyjątkami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 OOOOOOOOOOOOOO jakie śliczne!!!! I piegi i włoski i wszystko!!!!!! :D Nie po wyprzedażach tylko rodzicom musiałam kupić prezent na rocznicę Tak, bo oni obchodzą i zapraszają gości (czyli nas kropka) i coś trza kupić, jak już się wypsztykało na pomysły na Święta Kupiłam im woka w Duce za 119 (no fakt, przecena była ) żeliwnego i wiecie co? Na nim jest napisane, że się nadaje na indukcję Jakoś mi się nie chce wierzyć, bo on ma takie nierówne dno przeca więc każę mamie go przytaszczyć do jej sonsiadki co ma indukcję i niech przetestuje To sobie też takowy kupię bo jest super i duży całkiem dziękuję za komplementy a to jednak wyprzedaże uciekam, bo jutro muszę rano wstać i odwieźć Ignę do przedszkola, bo M jedzie bez samochodu do pracy, bo ma jakieś wyjście firmowe po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.01.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja się w ogóle nie wypowiadam - mogłabym zasłonic Was wszystkie - tylko byście górą zza moich 166 cm wystawały Jaaaaaaaaasne - ja Cię widziałam i twierdzę, że jeśli kiedykolwiek schudniesz to będziesz wyglądać ...idiotycznie Wolę wyglądać idiotycznie niż tak jak teraz.Amen Spadam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No założę się że żadna z Was nie waży 72 kilo... A ja tak I to nie są tylko biusty wygrałam, wygrałam jest się z czego cieszyć spadam, bo głupawki chyba dostałam Dobranoc Wygrane wrzucają tu swoje foty... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja się w ogóle nie wypowiadam - mogłabym zasłonic Was wszystkie - tylko byście górą zza moich 166 cm wystawały Jaaaaaaaaasne - ja Cię widziałam i twierdzę, że jeśli kiedykolwiek schudniesz to będziesz wyglądać ...idiotycznie Wolę wyglądać idiotycznie niż tak jak teraz.Amen Spadam spać I dobrze się wyśpij, bo głupoty gadasz. A już powinnaś wiedzieć, że jak coś mówie to mówię albo paszczę zamykam. Ja uważam, że jesteś śliczna. Amen I dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.01.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No tak - ja nic nie widziałam - jak zawsze Ale mam problemy z młodą - kurcze chyba coś więcej niż bunt dwulatka - a Lidszu widziałam przez chwilkę w jej dzienniku - piękna babeczka - zawsze chciałam być taka wiecie "hiszpanka" a ze mnie typ czysto słowiański. Zawsze słyszę "a ty to jesteś podobna.............................do " Wkurzające na dłuższą metę --------- a i zawsze dziadki po 60 chcą się ze mną żenić (z tekstem "gdybym był o 30/40 lat młodszy) bo im przypominam te "niebieskie oczy" .............. Monia77 widzę mój rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dobranoc, ślicznotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.01.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Monia77 widzę mój rocznik ja też '77 dobry rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.01.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No założę się że żadna z Was nie waży 72 kilo... A ja tak I to nie są tylko biusty wygrałam, wygrałam jest się z czego cieszyć spadam, bo głupawki chyba dostałam Dobranoc Wygrane wrzucają tu swoje foty... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif a mnie tu nie ma i nic nie widzę i nie słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.01.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ja też nie widziałam fotki lidszu i płakam z tego powodu straszliwie No założę się że żadna z Was nie waży 72 kilo... A ja tak I to nie są tylko biusty jaw ważę nawet troszkę wiecej a z tych niskopiennych jestem więc możesz sobie sama wyobrazić jak piknie wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ja też nie widziałam fotki lidszu i płakam z tego powodu straszliwie Boooosssshhh, dziewczyny normalnie nie wiedziałam, że ja taką furorę tu robię no dobra, wstawiam ostatni raz. Usunę wieczorem, więc mam nadzieję, że już żadna nie będzie płakać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 jaw ważę nawet troszkę wiecej a z tych niskopiennych jestem więc możesz sobie sama wyobrazić jak piknie wyglądam Nie muszę sobie wyobrażać - przecież Cię widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.01.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Heloł Matko ale macie zdrowie do tej godziny przed kompem siedzieć ja dzisiaj padam a mały od rana ma kiepski humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jeloł, zaraz tam siedzieć... Ja leżałam I spać nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 09.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witam z rana - moje dzieci chodza spać ok.1 w nocy więc na forum mam czas późną nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witam z rana - moje dzieci chodza spać ok.1 w nocy więc na forum mam czas późną nocą widzę, że twoje dzieci też z tych nocnych marków Moja Inga taka była, ale przynajmniej spałyśmy sobie do 11 Teraz jak chodzi do przedszkola, to już nie jest tak fajnie, bo pobudka o 8 A moja Olga jeszcze śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.01.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 moje dzieci to już chodzą spać później ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.01.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 witam dziewczynki wczoraj nawet się do komputera nie dotknęłam, bo cały dzień latałam i tyle mnie ominęło ... spędziłam między innymi kilka godzin na wykładach o oknach u Starego ... ma gość gadane lidszu super fotka ja tam się mogę do wzrostu i rozmiaru buta przyznać, no może jeszcze rozmiaru cyca i wieku ... ale o wadze cicho sza ... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.01.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Szybciutko się witam i zmykam Nie wiem w co dzisiaj ręce włożyć a mam bardzo mało czasu. Lidszu wyglądasz uroczo i sympatycznie. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Może wieczorem uda mi się zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts