Monika.Sz-a 04.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 dziś widziałam się z projektantką ogrodu Panią Beatą- super babka- przesympatyczna, dużo opowiadao roslinach, pielęgnacji- skarbnica informacji. byłyśmy na oględzinch działki i już na wejście miała pomysł na jakis element, na dalszych rozmowach w domu Rodziców- kolejne fajne propozycje. nawet w ogrodzie u Rodziców wypatrzyła mizerną roslinkę- w drodze na działkę wspominałam o kłopotach z rododendronem.. poradziła, podpowiedziała jakie preparaty stosować- widać że lubi swoja pracę .. na razie ok 2 tyg czekam na wstepną propozycję- ale z rozmowy sądzę że będę bardzo zadowolona- szalenie miła, rozmowna, kontaktowa osoba. już oczywiście nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 cześć Dziewczyny potrzebuję taką taśmę gąbkową którą wykorzystuje się przy scianie w czasie wylewek jako dylatację nie zostala Wam może potzrebuję tego niedużo a mam wrażenie ze na składzie to mi sprzedadzą calą rolkę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 07.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 cześć Dziewczyny potrzebuję taką taśmę gąbkową którą wykorzystuje się przy scianie w czasie wylewek jako dylatację nie zostala Wam może potzrebuję tego niedużo a mam wrażenie ze na składzie to mi sprzedadzą calą rolkę miłego dnia chodzi o taką np. żółtą? coś mi świta, że chyba mogę coś mieć ale muszę sprawdzić... wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 cześć Dziewczyny potrzebuję taką taśmę gąbkową którą wykorzystuje się przy scianie w czasie wylewek jako dylatację nie zostala Wam może potzrebuję tego niedużo a mam wrażenie ze na składzie to mi sprzedadzą calą rolkę miłego dnia chodzi o taką np. żółtą? coś mi świta, że chyba mogę coś mieć ale muszę sprawdzić... wieczorkiem no u mnie była biała ale nie bedę wybrzydzać jakbyś mogła (?) sprawdzić to będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 07.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 cześć Dziewczyny potrzebuję taką taśmę gąbkową którą wykorzystuje się przy scianie w czasie wylewek jako dylatację nie zostala Wam może potzrebuję tego niedużo a mam wrażenie ze na składzie to mi sprzedadzą calą rolkę miłego dnia chodzi o taką np. żółtą? coś mi świta, że chyba mogę coś mieć ale muszę sprawdzić... wieczorkiem no u mnie była biała ale nie bedę wybrzydzać jakbyś mogła (?) sprawdzić to będę wdzięczna a ile potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jesli szeroka na ok 16 cm to jakieś 10 metrów powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam całą rolkę (taką byczą) białej pianki dylatacyjnej. NIestety nie znam szerokości - był do podłogówki. Jak chcesz to wpadnij i sobie weź, bo ja jej nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzięki Neferko może bedę miała wreszcie pretekst by się do Ciebie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzięki Neferko może bedę miała wreszcie pretekst by się do Ciebie wybrać Doskonały pomysł Kochana. A mnie tak gąbka sie pęta po budowie bezpańska Zaraz Ci podeślę namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 melduje się z powrotem na "placu boju"co u Was dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.10.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Zostawiam ślad, że czytam. Na pisanie niestety bardzo mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzięki Neferko może bedę miała wreszcie pretekst by się do Ciebie wybrać I masz już od nefci? Bo u nas też leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 14.10.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzięki Neferko może bedę miała wreszcie pretekst by się do Ciebie wybrać I masz już od nefci? Bo u nas też leży... u nas jednak nie ma w blaszaku. Także pomimo szczerych chęci, nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaijarek 30.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 czy przypadkiem nie potrzebuje ktoś grzejników BUDERUS? Zrobiliśmy z mężem podłogówkę w domu kupionym od dewelopera i mamy na zbyciu model LOGATREND VK-profil czyli montowane do podłogi, grzejniki sprzedaję z termostatami, są zafoliowane fabrycznie, 7szt., do obejrzenia w Jankach Na allegro kosztują 3066zł, ja sprzedaję za 2200zł gg 4652522 601 375 055 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 zaniedbałam ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 chyba wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ba bo jak już się poznaliśmy to nie musimy tu bywać spotykamy się w najróżniejszych miejscach a i nowi , sorry nowe nie przybywają jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 może najwyższy czas ten wątek odkurzyć i do żywych przywrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 09.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Jestem za,a nawet przeciw... mnie czasu brak ale jak sie będzie działo wpadac będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts