MonikaC 12.11.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Cześć, dziś coś mnie wzięło, chyba od Zuzanki załapałam gardło mnie boli. Na działkę nie pojechałam A ja dzisiaj na swojej chwilkę byłam i ptaszysko pogoniłam bo alarm nam włączył na poddaszu. To już kolejny raz z ptakami kłopot masz? Juz nie raz alarm włączały Czy masz jakieś nieszczelności w dachu? Nieszczelność to ja mam ogólnie dookoła dachu - okapu . Wszystko jest pospinane folią ale te małe pikaczu wszędzie wlizą No ale mam nadzieję do przyszłej wiosny bo wtedy wełenka, styropianik, podbiteczka i po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wiesz, że one Cie bardzo lubią, bo u mnie też miałam dziury ale nic nam nie wpadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 17.11.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 WitamMam do sprzedania używany garaż metalowy 3x5 m.Nadaje się do przechowywania rzeczy w czasie budowy. Cena 600 zł.Odbiór własny Białołęka okolice hurtowni Minox.Pozdrawiam AnetaDla zainteresowanych podaję nr do męża:Tomek tel. 0 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 17.12.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 o boshe, chyba mi wszystkie kobitki zescie pomarły czy jak ? co tu tak ciiicho uwaga ogłaszam wielką zimową reaktywacje grupy babskiej !!! A tak na pocieszenie to jechałam dzis do roboty 2,5 godziny z czego godzine pociąg sobie stal w polu pomiędzy dawidami a okęciem Szczęsciem głupiego w pracy ledwo kto był na czas bo cała stolyca poległa ... pod śniegiem. Wiwat służby komunalne pozdrawiam was wszystkie mocno , nieustająco // Anielsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.12.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Noo, to ja bryczką w drugą stronę "jedyne" 1,45 h Z Bankowego do N.Iwicznej Gorzej będzie z powrotem Może przenocować w biurze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 17.12.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Czyżbym tylko ja miała farta i o czasie bez żadnych rewolucji dotarła pociagiem do pracki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 17.12.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 witajcie zimowo- niestety.. ja do pracy dojechałam bez kłopotów- blisko mam.. ale za to jak na zmarzlucha przystało- zapadłam w sen zimowy..i zaspałam .. dla oderwania się od zimy- wkleiłam wreszcie w dzienniku foto projektu ogrodu.. od razu cieplej sie zrobiło.. ehh.. żeby już wiosna przyszła..ehhh przy okazji serdecznie polecam projektantke ogrodu mojego. namiar z forum- chętnie przekażę dalej, bo ejstem zadowolona bardzo! pozdrawiam ciepło i słonecznie- a co..!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Hellloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Szykują święta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.12.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja się zbieram do twojego tortu makowego Chyba w niedzielę mak namoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A u nas śnieg i słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.12.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 ponieważ nie każdą warszawską babeczkę udało mi się bliżej poznać, tutaj składam świąteczne życzenia z nadzieją na spotkanie Kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu na te Święta Bożego Narodzenia Życzy Malutka http://indahouse.blox.pl/resource/Boze_Narodzenie_2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.12.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A tu zbiorowo http://www.barranki.com/slides/zyczeniazima.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://img686.imageshack.us/img686/7533/zyczeniaforum2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!Maluszekhttp://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 31.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.uzdrowisko-cieplice.pl/public/fckeditor/files/image/sylwester_swieta_uzdrowisko.jpg Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości, przyjaciół, a w Waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.01.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://www.polishnews.com/art_pics/NowyRok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 12.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witam wszystkie kochane Babeczki w Nowym Roku !!! oby był lepszy od poprzedniego (to moje życzenie) . cos nam tu sie pusto i cicho zrobiło zatem zaczynam: chciałam sie "pochwalić" ze w ostatni weekend nie dostałam sie do własnego domu autem bo nam zasypalo drogę . Dojechalismy tylko do połowy mniej więcej gdzie buduja sie nasi sąsiedzi i ich ekipy troche "przetarły szlak". Resztę drogi pokonywaliśmy juz na nóżkach i sankach . Takie to są uroki mieszkania na wsi (co prawda nie mieszkamy jeszcze permamentnie tylko pomieszkujemy głównie weekendowo ale zawsze) . Co prawda sceneria bajkowa ! Dzieciaki i psica zachwycone, wrażenia bezcenne. A za wszystko inne przyjdzie zapłacić - niekoniecznie kartą he he he he. pozdrawiam Anielsko raz jeszcze w Nowym Roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.01.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witaj zasypana... dziś kupiłam gustowną czerwoną szuflę do odgarniania śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 12.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Hello ! tez sie wybieram dzis po pracy do Liroya po podobny sprzet. A tymczasem umówiłam na jutro profesjonalne odśniegowywanie - zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts