Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

Cześć, dziś coś mnie wzięło, chyba od Zuzanki załapałam :wink: gardło mnie boli. Na działkę nie pojechałam :cry:

A ja dzisiaj na swojej chwilkę byłam i ptaszysko pogoniłam bo alarm nam włączył na poddaszu.

To już kolejny raz z ptakami kłopot masz? Juz nie raz alarm włączały :roll: Czy masz jakieś nieszczelności w dachu?

Nieszczelność to ja mam ogólnie dookoła dachu - okapu :). Wszystko jest pospinane folią ale te małe pikaczu wszędzie wlizą :evil:

No ale mam nadzieję do przyszłej wiosny bo wtedy wełenka, styropianik, podbiteczka i po ptokach :lol:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

o boshe, chyba mi wszystkie kobitki zescie pomarły czy jak :o ? co tu tak ciiicho :(

uwaga ogłaszam wielką zimową reaktywacje grupy babskiej :lol: !!!

A tak na pocieszenie to jechałam dzis do roboty 2,5 godziny z czego godzine pociąg sobie stal w polu pomiędzy dawidami a okęciem :evil:

Szczęsciem głupiego w pracy ledwo kto był na czas bo cała stolyca poległa ... pod śniegiem. Wiwat służby komunalne :roll:

pozdrawiam was wszystkie mocno , nieustająco

// Anielsko.

witajcie zimowo- niestety..

ja do pracy dojechałam bez kłopotów- blisko mam.. ale za to jak na zmarzlucha przystało- zapadłam w sen zimowy..i zaspałam :D :D ..

dla oderwania się od zimy- wkleiłam wreszcie w dzienniku foto projektu ogrodu.. od razu cieplej sie zrobiło.. ehh.. żeby już wiosna przyszła..ehhh

przy okazji serdecznie polecam projektantke ogrodu mojego. namiar z forum- chętnie przekażę dalej, bo ejstem zadowolona bardzo!

pozdrawiam ciepło i słonecznie- a co..!!

:D

ponieważ nie każdą warszawską babeczkę udało mi się bliżej poznać, tutaj składam świąteczne życzenia z nadzieją na spotkanie :)

Kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek,

słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu na te Święta Bożego Narodzenia

Życzy Malutka

http://indahouse.blox.pl/resource/Boze_Narodzenie_2008.jpg

• 2 weeks później...

Witam wszystkie kochane Babeczki w Nowym Roku !!!

oby był lepszy od poprzedniego (to moje życzenie) . cos nam tu sie pusto i cicho zrobiło zatem zaczynam:

chciałam sie "pochwalić" ze w ostatni weekend nie dostałam sie do własnego domu autem bo nam zasypalo drogę :( . Dojechalismy tylko do połowy mniej więcej gdzie buduja sie nasi sąsiedzi i ich ekipy troche "przetarły szlak". Resztę drogi pokonywaliśmy juz na nóżkach i sankach :D . Takie to są uroki mieszkania na wsi (co prawda nie mieszkamy jeszcze permamentnie tylko pomieszkujemy głównie weekendowo ale zawsze) . Co prawda sceneria bajkowa ! Dzieciaki i psica zachwycone, wrażenia bezcenne. A za wszystko inne przyjdzie zapłacić - niekoniecznie kartą he he he he.

pozdrawiam Anielsko raz jeszcze w Nowym Roku !