Gosiek33 16.06.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 To Nefer w grudniu 2008 założyła ten wątek i dzięki niej poznałam wiele forumek w tym i Ciebie BetaGreta choć wątek zamarł, to większość spotyka się wirtualnie (i nie tylko:) ) w swoich dziennikach i komentarzach. Nefer chwała Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Dobrze, że do czegoś się nadał :) I niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiiaga 25.08.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam ja również dołącze się do budującuch kobiet:) Budowę rozpoczęłam w lipcu w miejscowości Rusiec k/Nadarzyna. Po dobrze w miarę idącej robocie zaczęły się schody - zobaczymy czy kiedyś skończymy tą budowę. Trochę już odechciało mi się tego domku, ale nikt nie mówił że będzie lekko i bezproblemowo - poza wykonawcą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.08.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam ja również dołącze się do budującuch kobiet:) Budowę rozpoczęłam w lipcu w miejscowości Rusiec k/Nadarzyna. Po dobrze w miarę idącej robocie zaczęły się schody - zobaczymy czy kiedyś skończymy tą budowę. Trochę już odechciało mi się tego domku, ale nikt nie mówił że będzie lekko i bezproblemowo - poza wykonawcą Pozdrawiam Witaj Ano nikt nie mówił, że będzie lekko - ale daje się znieść Tylko nie wolno się poddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikalola 31.08.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witajcie Budujące, Wykańczające się lub wymarzony dom, stawiające czoła przeciwnościom i przypadkom rozpoczęłam moje roboty...zaczynam od rozbiórki a potem buduję. Lokalizacja - warszawski Wawer Projekt autorski bo działka obwarowana wieloma warunkami ale moim zdaniem - w pełni i maksymalnie wykorzystujący możliwości. Nefer ! - Twój dziennik przeczytałam "od deski do deski" - inspirujący ! jak czas pozwoli i wreszcie coś konstruktywnego będzie się dziać - założę dziennik. ale póki co mało śpię i mało jem - impreza budowlana się rozkręca mam nadzieję, że z czasem ten stan minie.. pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts