Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O matko widze ze nie odpuszczacie ! i normalnie trza sie wyspowiadac: no dobra do od czego by tu, wiekowo to lat mam 37 (jeszcze :wink: ) rozmiarowo to jest tak, ze od pasa w dol to spokojnie 38 a od pasa w gore no ... tutaj to roznie bywa ale ponizej 44-46 to jeszcze mi sie nie udalo zejsc :oops: a wagowo to publicznie sie nie przyznam ale duzo za duzo niestety. jak sie kiedys naucze wklejac pikczersy to moze sie tez odwaze paszczeke zaprezentowac na razie sie mozecie domyslac tylko ........

Dziewczeta dajcie spokoj z tymi rozmiarami .

Ja sie nie przyznaje , bo mi serce peknie .

Jak zaczelam tyc po 30tce , zeszlo sie to z wyjazdem do stanow to tak sobie radosnie tyje do teraz .

Jestem juz po magicznej 40 :roll:

Do niczego po dobroci sie nie przyznam .

Nie odmawiam sobie niczego jednak , bo nie dam rady byc na diecie :oops: , dzisiaj zurek bedzie .

Mpb jak masz chec to wpadaj , siedze w domu :D

No założę się że żadna z Was nie waży 72 kilo... A ja tak :oops: I to nie są tylko biusty :lol:

wygrałam, wygrałam :lol: :lol: :lol:

jest się z czego cieszyć

spadam, bo głupawki chyba dostałam

Dobranoc

oooooooooo nie tak szybko kochana.... wczoraj mnie tu nie było, więc Was nie sprostowałam... zatem 164 cm i po świętach 75 kilo :)

a do 40stki to mi jeszcze 12 latek brak - więęc na odchudzanko to mam jeszcze czas.... póki co wole mieć ładniejszą bużkę :)