BetaGreta 09.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce jak ja Cię rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.01.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ło matka a ja narzekam jak Kondzina zaśnie ok 23 raju to nie jest tak źle Moje złote dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.01.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce jak ja Cię rozumiem.... no właśnie normalnie nic mi się nie chce :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.01.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A ja chyba rota złapałam , albo iszego cus paskudnego żołądkowego .A dodatkowo mam dziś kosmetyczkę , nic przyjemnego bo czyszczenie - ale za to z masażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A ja chyba rota złapałam , albo iszego cus paskudnego żołądkowego . współczuję dobra dziecię łaskawie wstało, więc idziemy na śniadanie, bo mi już żołądek do kręgosłupa stara się przyrosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jeśli byś miała chwilkę i by Ci się chciało to wrzuć mi na priva to co możesz o planie dnia poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 09.01.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 O matko widze ze nie odpuszczacie ! i normalnie trza sie wyspowiadac: no dobra do od czego by tu, wiekowo to lat mam 37 (jeszcze ) rozmiarowo to jest tak, ze od pasa w dol to spokojnie 38 a od pasa w gore no ... tutaj to roznie bywa ale ponizej 44-46 to jeszcze mi sie nie udalo zejsc a wagowo to publicznie sie nie przyznam ale duzo za duzo niestety. jak sie kiedys naucze wklejac pikczersy to moze sie tez odwaze paszczeke zaprezentowac na razie sie mozecie domyslac tylko ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.01.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Anielica no tośmy w tym samym wieku!!! Ja pochodzę z Piaseczna więcmoże my do szkoły jednej chodziłyśmy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 09.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Chyba nie bo ja nie jestem rodowita piaseczynianka tylko z ... Radomia zem tutaj przywedrowala lat temu 15 (lal ale zlecialo, znaczy sie najpierw urzedowalam w Wawie a od 2001 w Piasecznie jestem ). Teraz sobie jeszcze na lechu mieszkamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.01.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ale jak już będziesz w tej Lesznowoli mieszkała, to do mnie rzut beretem dosłownie. Lesznowola to moja gmina, bardzo miła zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dziewczeta dajcie spokoj z tymi rozmiarami . Ja sie nie przyznaje , bo mi serce peknie . Jak zaczelam tyc po 30tce , zeszlo sie to z wyjazdem do stanow to tak sobie radosnie tyje do teraz . Jestem juz po magicznej 40 Do niczego po dobroci sie nie przyznam . Nie odmawiam sobie niczego jednak , bo nie dam rady byc na diecie , dzisiaj zurek bedzie . Mpb jak masz chec to wpadaj , siedze w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 jadę do melioracji odebrać mapkę moich sączków działkowych. będę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.01.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 rrmi uwielbiam Cię za te "dziewczęta" na żurek mam ochotę od dwóch tygodni chyba i chętnie bym wpadła, ale nie dam rady - jadę do lekarza na 14 a później kibluję w domu - jutro i pojutrze zajęcia na uczelni - muszę się przygotować. Ale przyszły tydzień wygląda realnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 To czekam w przyszlym tygodniu Kurcze , zimno , trzeba cieplejsze gacie wyciagac , bo nie wyglada , ze wiosna pojutrze juz bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 09.01.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Właśnie wróciłam ze spacerku z dzieciakami - śniegu nawaliło - trzeba to wykorzystać - a jutro od samego rana z całą ferajną po kafelki i meble łazienkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Żurek jest zarąbisty na kaca - kiedyś nam na jakiejś integracji na śniadanie zapodali, więc wszyscy co tak późno wstaliśmy że już obiad? Ale okazało się to cudownym środkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.01.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 I jak się tu można odchudzać ... aż się głodna zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A mi mam dzisiaj czerwony barszczyk ugotowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No założę się że żadna z Was nie waży 72 kilo... A ja tak I to nie są tylko biusty wygrałam, wygrałam jest się z czego cieszyć spadam, bo głupawki chyba dostałam Dobranoc oooooooooo nie tak szybko kochana.... wczoraj mnie tu nie było, więc Was nie sprostowałam... zatem 164 cm i po świętach 75 kilo a do 40stki to mi jeszcze 12 latek brak - więęc na odchudzanko to mam jeszcze czas.... póki co wole mieć ładniejszą bużkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 O, to jesteś w moim wieku, Nituś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts