glowac 09.01.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 taaaaaaaaaa tylko słabo widać to fioletowe podbite oko Peppa to nawet na kubeczku do picia musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja tam nic nie widzę No może ślepa jestem. U mnie jest szał na Scooby Doo i dinozaury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No w tym temacie to sobie z Wami nie pogadam Jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Tu nie ma co gadać. Tu sie trzeba do roboty brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.01.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No założę się że żadna z Was nie waży 72 kilo... A ja tak I to nie są tylko biusty wygrałam, wygrałam jest się z czego cieszyć spadam, bo głupawki chyba dostałam Dobranoc oooooooooo nie tak szybko kochana.... wczoraj mnie tu nie było, więc Was nie sprostowałam... zatem 164 cm i po świętach 75 kilo a do 40stki to mi jeszcze 12 latek brak - więęc na odchudzanko to mam jeszcze czas.... póki co wole mieć ładniejszą bużkę wygrałam, wygrałam - już co prawda nie wiele ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 o ja nie widziałam zdjęcia glowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No założę się że żadna z Was nie waży 72 kilo... A ja tak I to nie są tylko biusty wygrałam, wygrałam jest się z czego cieszyć spadam, bo głupawki chyba dostałam Dobranoc oooooooooo nie tak szybko kochana.... wczoraj mnie tu nie było, więc Was nie sprostowałam... zatem 164 cm i po świętach 75 kilo a do 40stki to mi jeszcze 12 latek brak - więęc na odchudzanko to mam jeszcze czas.... póki co wole mieć ładniejszą bużkę wygrałam, wygrałam - już co prawda nie wiele ale zawsze kochane przestańcie się już licytować, ba ja i tak bym was pobiła przed moim odchudzaniem 1,5 roku temu ważyłam 85 kg przy 162 cm http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No tak... przecie nie kopie się leżącego... nie wali w pysk w okularach... od dwóch dni próbuję z doła się wygrzebać, a tu jeszcze buuuuuu... okazuje się, że jestem najstarsza... ps. na wszelki wypadek się nie ważę, nie mierzę, a o cyckach też przemilczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dorcia - no właśnie do roboty Mi już lepiej - może to dlatego żę chłop do domu wrócił U nas na tapecie drugi już dzień Madagaskar normalnie od rana leci a jak się kończy to moje dziecie woła jecie! jecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dorcia - no właśnie do roboty Mi już lepiej - może to dlatego żę chłop do domu wrócił U nas na tapecie drugi już dzień Madagaskar normalnie od rana leci a jak się kończy to moje dziecie woła jecie! jecie! ooooooo ja tak miałam jak kupiłam im taką czeską bajke sąsiedzi ale pierwszym razem tośmy wszyscy oglądali i z Szanownym boki zrywaliśmy jak małe dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No tak... przecie nie kopie się leżącego... nie wali w pysk w okularach... od dwóch dni próbuję z doła się wygrzebać, a tu jeszcze buuuuuu... okazuje się, że jestem najstarsza... ps. na wszelki wypadek się nie ważę, nie mierzę, a o cyckach też przemilczę... buuuuuuu pitulam.... Rasia ci Ci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nitubaga - kurczę muszę kupić albo ściągnąć z netu Rasia - kiss4U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.01.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dorcia - no właśnie do roboty Mi już lepiej - może to dlatego żę chłop do domu wrócił mi też lepiej się lepiej robi, jak chłop do domu wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 rasia, przytulam . A co się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 eeeee... szkoda gadać... popitulam sie do Was, bo mój Księciunio gdzieś w Ciechocinku albo Portugalii... licho go wie... już za nim też nie nadążam... jak za wszystkim w tej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Rasia Pozyjemy , popatrzymy , oblukamy i skomentujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Co tak szybko te fotki znikają???? Buuuu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Co tak szybko te fotki znikają???? Buuuu....... Trzeba częściej zagladać to się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Co tak szybko te fotki znikają???? Buuuu....... Trzeba częściej zagladać to się zobaczy I kto to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dwa dni od rana do wieczora poza domem i jeszcze za kierownicą. Nijak nie dało sie zajrzec do neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts