Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

No tak... przecie nie kopie się leżącego... nie wali w pysk w okularach... od dwóch dni próbuję z doła się wygrzebać, a tu jeszcze buuuuuu... okazuje się, że jestem najstarsza... :cry: :cry: :cry:

ps. na wszelki wypadek się nie ważę, nie mierzę, a o cyckach też przemilczę... :wink:

No co Ty??? :o A tak młodo wyglądasz! 8)

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No tak... przecie nie kopie się leżącego... nie wali w pysk w okularach... od dwóch dni próbuję z doła się wygrzebać, a tu jeszcze buuuuuu... okazuje się, że jestem najstarsza... :cry: :cry: :cry:

ps. na wszelki wypadek się nie ważę, nie mierzę, a o cyckach też przemilczę... :wink:

No co Ty??? :o A tak młodo wyglądasz! 8)

Dzisiaj każdy komplement przyjmę z honorem na klatę :wink: :D

Wpadnij do mnie jutro! Mały zlocik się szykuje! :D 8)

No właśnie widziałam... Tylko że ja jeszcze trochę chora jestem i miałam się jutro wygrzewać w domku... Ale widzę że tyle dziewczyn przyjedzie (i psów :) ) i mnie korci :roll: Zobaczę jutro o której wstanę :) i jak się będę czuła, oki? Wysyłam Ci mój nr na priv - jak mi wrzucisz swój to będzie grejt :p

witam po południu :)

buuuu, wy się spotykacie dzisiaj bądź jutro i wam już zazdroszczę :cry: :(

A ja co ? Kuźwa będę dzisiaj naradzać się z rodziną, w jaki sposób wystrzelić teściową w kosmos, żeby nas to za bardzo nie bolało :evil: :evil: :evil:

Jedno jest dobre, że mąż też już nie chce brać na nią kredytu, ani sprzedawać działki :D :D :D

życzę wam miłego dnia i do sklikania jutro :D

Witajcie

Też bym się chciała do forum dołączyć, bo z okolicy i płci też odpowiedniej. Dopiero na początku drogi budowlanej i w pewnym zastoju, więc akumuluję wiedzę, a forum się na pewno przyda i na frustracje i na wiedzy akumulację (już się dowiedziała, że po ciąży mi stopy urosnął, a włosy to chyba skręcą, bo mam proste).

W planie na 2009 8 klio mniej do połowy roku i rozpocząć budowę - jak kryzys pozwoli.

Super dzieciaczki :p Kurcze , juz nawet nie pamietam jak sie takie maluchy obsluguje :oops:

Od teraz nikt nie powie o mnie , ze gebe mam niewyparzona.

Tak sobie wyparzylam zurkiem , ze chyba spuchne :roll:

Pada u Was snieg ?

U mnie w dzien troche popadalo , ale malo , a zapowiadali taaaakie zamiecie :lol:

witam i o drogę pytam ;)))

zdjęć dzieciów .... , jak zawsze nie zdążyłam zobaczyć ;)

rrmi ... świetnie Cię rozumiem jeżeli chodzi o obsługę dziecia w pewnym ;) małym wieku :)

No właśnie widziałam... Tylko że ja jeszcze trochę chora jestem i miałam się jutro wygrzewać w domku... Ale widzę że tyle dziewczyn przyjedzie (i psów :) ) i mnie korci :roll: Zobaczę jutro o której wstanę :) i jak się będę czuła, oki? Wysyłam Ci mój nr na priv - jak mi wrzucisz swój to będzie grejt :p

o kurtka coś przeoczyłam? ... jutro jestem na naukach, ale ... ostatnio się nie załapałam na spotkano. Teraz też coś się szyuję i ... znów mam sie nie stawić ? .... :(

Trzeba na slowo uwierzyc , cudowne maluchy .

:p

Kruelko

Nam to pewnie na wnuki juz czekac przychodzi :lol:

zartowalam :wink:

pluj kochana pluj i ja też będę ;) ... toż ja mam jeszcze dziecię małe ;) ... 6 letniego przedszkolaka pełną gębą oprócz tej "starej" kobiety , więc sie dostosowuję do tego młodszego ;) bo mi jakoś ... wygodniej ;)))