DorciaIQ 09.01.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No tak... przecie nie kopie się leżącego... nie wali w pysk w okularach... od dwóch dni próbuję z doła się wygrzebać, a tu jeszcze buuuuuu... okazuje się, że jestem najstarsza... ps. na wszelki wypadek się nie ważę, nie mierzę, a o cyckach też przemilczę... No co Ty??? A tak młodo wyglądasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No tak... przecie nie kopie się leżącego... nie wali w pysk w okularach... od dwóch dni próbuję z doła się wygrzebać, a tu jeszcze buuuuuu... okazuje się, że jestem najstarsza... ps. na wszelki wypadek się nie ważę, nie mierzę, a o cyckach też przemilczę... No co Ty??? A tak młodo wyglądasz! Dzisiaj każdy komplement przyjmę z honorem na klatę Wpadnij do mnie jutro! Mały zlocik się szykuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.01.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No właśnie widziałam... Tylko że ja jeszcze trochę chora jestem i miałam się jutro wygrzewać w domku... Ale widzę że tyle dziewczyn przyjedzie (i psów ) i mnie korci Zobaczę jutro o której wstanę i jak się będę czuła, oki? Wysyłam Ci mój nr na priv - jak mi wrzucisz swój to będzie grejt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Heloł babeczki Zapraszam na kawcie http://farm1.static.flickr.com/41/84641136_53bfef3acf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dzień dobry Ale smakowta kawusia. Z checia się napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ciemiężycielki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ciemiężycielki! ło co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 witam po południu buuuu, wy się spotykacie dzisiaj bądź jutro i wam już zazdroszczę A ja co ? Kuźwa będę dzisiaj naradzać się z rodziną, w jaki sposób wystrzelić teściową w kosmos, żeby nas to za bardzo nie bolało Jedno jest dobre, że mąż też już nie chce brać na nią kredytu, ani sprzedawać działki życzę wam miłego dnia i do sklikania jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Trzymaj się dzielnie Lidszu ,kochana , jestem z Tobą , nie ustąp nawet na centymetr. Jak sie jest dorosłym trza sie liczyć z konsekwencjami - więc niech się teraz Teściówka liczy , a nie Wy. A spotkanie będzie jeszcze niejedno - na pewno się wszystkie razem spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Lidszu - nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Lidszu się nie da - twarda z niej Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.01.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Lidszu trajektoria lotu w kosmos już opracowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Lidszu trajektoria lotu w kosmos już opracowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 10.01.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Witajcie Też bym się chciała do forum dołączyć, bo z okolicy i płci też odpowiedniej. Dopiero na początku drogi budowlanej i w pewnym zastoju, więc akumuluję wiedzę, a forum się na pewno przyda i na frustracje i na wiedzy akumulację (już się dowiedziała, że po ciąży mi stopy urosnął, a włosy to chyba skręcą, bo mam proste). W planie na 2009 8 klio mniej do połowy roku i rozpocząć budowę - jak kryzys pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Super dzieciaczki Kurcze , juz nawet nie pamietam jak sie takie maluchy obsluguje Od teraz nikt nie powie o mnie , ze gebe mam niewyparzona. Tak sobie wyparzylam zurkiem , ze chyba spuchne Pada u Was snieg ? U mnie w dzien troche popadalo , ale malo , a zapowiadali taaaakie zamiecie witam i o drogę pytam )) zdjęć dzieciów .... , jak zawsze nie zdążyłam zobaczyć rrmi ... świetnie Cię rozumiem jeżeli chodzi o obsługę dziecia w pewnym małym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Co tak szybko te fotki znikają???? Buuuu....... no właśnie, właśnie ... podpiszę się moimi dwoma rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.01.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Trzeba na slowo uwierzyc , cudowne maluchy . Kruelko Nam to pewnie na wnuki juz czekac przychodzi zartowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.01.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No właśnie widziałam... Tylko że ja jeszcze trochę chora jestem i miałam się jutro wygrzewać w domku... Ale widzę że tyle dziewczyn przyjedzie (i psów ) i mnie korci Zobaczę jutro o której wstanę i jak się będę czuła, oki? Wysyłam Ci mój nr na priv - jak mi wrzucisz swój to będzie grejt o kurtka coś przeoczyłam? ... jutro jestem na naukach, ale ... ostatnio się nie załapałam na spotkano. Teraz też coś się szyuję i ... znów mam sie nie stawić ? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.01.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Trzeba na slowo uwierzyc , cudowne maluchy . Kruelko Nam to pewnie na wnuki juz czekac przychodzi zartowalam pluj kochana pluj i ja też będę ... toż ja mam jeszcze dziecię małe ... 6 letniego przedszkolaka pełną gębą oprócz tej "starej" kobiety , więc sie dostosowuję do tego młodszego bo mi jakoś ... wygodniej )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 mcmagda witaj w klubie Mam nadzieję,że uda Ci się z zamierzonym planem.A w ogóle to masz super blisko zajefajną ziomalkę , bo Rasia tuż obok jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts