Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

Zdecydowanie podpis na to wskazuje i tabliczka Kampinosu w fotodzienniku. Nawet przeglądając dziennik Rasi zawołałam męża, żeby stwierdził, czy na tą budowę się wkradaliśmy w czasie letnich spacerów, ale po dłuższym namyśle wyszło, że jednak na tą akurat się nie wkradaliśmy :) I w ramach wzburzonej dyskusji stwierdziliśmy oboje, że wiemy gdzie jest działka i wskazaliśmy inne lokalizacje, więc dla sobotniego spokoju zaprzestaliśmy dyskusji...

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam po południu :)

buuuu, wy się spotykacie dzisiaj bądź jutro i wam już zazdroszczę :cry: :(

A ja co ? Kuźwa będę dzisiaj naradzać się z rodziną, w jaki sposób wystrzelić teściową w kosmos, żeby nas to za bardzo nie bolało :evil: :evil: :evil:

Jedno jest dobre, że mąż też już nie chce brać na nią kredytu, ani sprzedawać działki :D :D :D

życzę wam miłego dnia i do sklikania jutro :D

ojjj nie wiem czy to pocieszy, ale ja tez nie dojechałam.... ale jak mówi Dobrosia wszystko przed nami :)

co do teściowej to podziwiam stanowczość tweogo męza.... dla niego ta sytuacja jest naprawde trudna... to jest jego mama, co niczego nie usrawiedliwia, ale w takich sytuacjach zawsze jest trudno odmówić pomocy....

ja wiem, że moja by mnie emocjonalnie brała pod włos - czego nie znoszę :x cieszę się, że macie wspólny front :)

Witam,

późną wieczorową porą.

A ja dzisiaj wyprawiałam urodziny swojej młodszej córci. Impreza odbyła się w Kolorado i cieszę się, że już to mam za sobą bo spęd był niesamowity. Nasza grupa była dość liczna bo były to wspólne urodziny 4 dziewczynek z przedszkola a i w całym Kolorado było dość tłoczno. Dobrze, że moja starsza już nie chce takich urodzin a dodatkowo zastrzegła, że w przyszłym roku już na takie urodziny nie pójdzie.

Co do spotkania forumowego to mam nadzieję, że uda mi się kiedyś Was poznać.

Lidszu trajektoria lotu w kosmos już opracowana? :D

proponuje nadac trzecią predkosc kosmiczną. To działa ;)

Witam po długiej przerwie i zabieram sie za nadrabianie zaległosci, tak wiec za jakies pare dni moze nadgonie :-? . Marzenie sciętej głowy....

Święte słowa - druga nie wystarczy :D

Do Kolorado to chyba trochę daleko, co? :lol:

Witam po długiej przerwie i zabieram sie za nadrabianie zaległosci, tak wiec za jakies pare dni moze nadgonie :-? . Marzenie sciętej głowy....

wszakze jest jeszcze błogosławiona pierwsza predkosc kosmiczna- z Kolorado wystarczy ;)

wszakze jest jeszcze błogosławiona pierwsza predkosc kosmiczna- z Kolorado wystarczy ;)

No nieee, bo będzie wracać do zasięgu :wink:

dzień doberek :D

wczoraj została obliczona trajektoria lotu teściowej, więc jest dobrze :roll: Co prawda nie wiem, czy teściowa dzisiaj zrozumie co się będzie do niej mówiło, ale to już mnie nie obchodzi :evil: :evil:

cieszę się, że ta narada jest już za nami, bo generalnie do samego końca nie było wiadomo na co siostra M i teść się zgodzą :-?

A diengi na WOŚP mam, no ale cichosza, bo dla teściowej, to my biedne myszki jesteśmy :wink: :lol: :lol:

oj, jak mi by się przydała ta wódeczka od Dorci :lol: Jestem wykończona psychicznie :( Całe szczęście rozmowa z teściową przebiegła spokojnie, załamała się wysokością swoich długów, ale zgodziła się na wszelkie rozwiązania przedstawione przez nas :) . Mam nadzieję, że nie było to spowodowane szokiem i że od jutra nie zacznie się wymyślanie innych "lepszych" rozwiązań :-?

oj, jak mi by się przydała ta wódeczka od Dorci :lol: Jestem wykończona psychicznie :( Całe szczęście rozmowa z teściową przebiegła spokojnie, załamała się wysokością swoich długów, ale zgodziła się na wszelkie rozwiązania przedstawione przez nas :) . Mam nadzieję, że nie było to spowodowane szokiem i że od jutra nie zacznie się wymyślanie innych "lepszych" rozwiązań :-?

To szybko działajcie żeby nie miała czasu na zmianę decyzji.

jaw ważę nawet troszkę wiecej :oops: :oops: :oops: a z tych niskopiennych jestem więc możesz sobie sama wyobrazić jak piknie wyglądam :cry:

Nie muszę sobie wyobrażać - przecież Cię widziałam :lol:

Dorcia - ale skucha. No zupełnie zapomniałam :oops: :oops: :oops: że się widziałyśmy. No to wiesz jak wyglądam i ja wiem, że Ty też fajnie wyglądasz :D więc nie przesadzaj z tą nadwagą.

No tak... przecie nie kopie się leżącego... nie wali w pysk w okularach... od dwóch dni próbuję z doła się wygrzebać, a tu jeszcze buuuuuu... okazuje się, że jestem najstarsza... :cry: :cry: :cry:

ps. na wszelki wypadek się nie ważę, nie mierzę, a o cyckach też przemilczę... :wink:

co Ty gadasz :o W życiu bym nie powiedziała, że jesteś z nas najstarsza. Fajnie wyglądasz :D :D :D

Szkoda, że nie doczytałam, że spotkanko było u Ciebie :cry: :cry: :cry: :cry: bo też bym przyjechała.