Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiotam się poniedziałkowo

Padam na twarz - cały weekend w TTW Opex, i innych kafelkach, podłogach, kibelkach - mam przesyt - wpraszam się na dużą kawę :)

Córa jak bawi się w sklep - to kupuje witrualne kafelki i prysznice :oops: :roll:

Ukrzywdzone dziecko :):)

jak ja się cieszę, że i herbatka się znalazła....

herbatka dlatego, że ja nie pijam w ogóle kawy i rano przy herbatce się budzę :lol:

Padam na twarz - cały weekend w TTW Opex, i innych kafelkach, podłogach, kibelkach - mam przesyt - wpraszam się na dużą kawę

Córa jak bawi się w sklep - to kupuje witrualne kafelki i prysznice

bidulka :wink: :lol:

to widzę, że mnie to też pewnie czeka z moimi panienkami 8)

herbatka dlatego, że ja nie pijam w ogóle kawy i rano przy herbatce się budzę :lol:

noooooooo nareszcie nie jestem w tym szleństwie sama :)

no to po herbatce :)

http://images6.fotosik.pl/328/e17a3fffc145b007.jpg

noooooooo nareszcie nie jestem w tym szleństwie sama :)

no to po herbatce :)

http://images6.fotosik.pl/328/e17a3fffc145b007.jpg

ooooo, super, bo myślałam, że to tylko my z M jesteśmy takie ewenementy :lol:

nitubaga, no to chlup :D

Lidszu trajektoria lotu w kosmos już opracowana? :D

proponuje nadac trzecią predkosc kosmiczną. To działa ;)

Witam po długiej przerwie i zabieram sie za nadrabianie zaległosci, tak wiec za jakies pare dni moze nadgonie :-? . Marzenie sciętej głowy....

Święte słowa - druga nie wystarczy :D

Do Kolorado to chyba trochę daleko, co? :lol:

wszakze jest jeszcze błogosławiona pierwsza predkosc kosmiczna- z Kolorado wystarczy ;)

No nieee, bo będzie wracać do zasięgu :wink:

Nie no ja proponuje drugą do powrotu z Kolorado do Polski Dorciu, dla tesciowej to tylko 3cia i czwarta ewentualnie-ale po co unieszczesliwiac inne galaktyki - jeszcze pomysla, ze my z drogi mlecznej to jakies swiry jestesmy

Witam

Bardzo żeście się rozpisały przez ostatnie 3 dni :o

( nie miałam kiedy zajrzeć do neta).

Pod koniec zeszłego tygodnia robiłam totalną reorganizację zajęć pozaszkolnych mojego syna ( basen i koszykówka). Ponieważ treningi kosza nakładały się z basenem, musiałam zmianić dni treningów na basenie.

Generalnie zdecydowałam że wszystko przerzucam do Piaseczna bo nie chce mi się siedzieć w pracy po godzinch i czekać na koniec zajęć. Ciekawa jestem czy tak będzie lepiej? Myslę że po jakimś miesiącu sie okarze czy dla odmiany jestem w stanie dojechać z W-wy na czas na zajęcia do Piaseczna.

Na pewno mamy bliżej do domu :p

Czy Wasze dzieci chodzą do szkół w W-wie czy miejscowościach gdzie mieszkacie?

Wczoraj byłam w Piasecznie przy gimnazjum nr 2 ( na WOŚP) i byłam pod wrażeniem budynku szkoły-bardzo ładny i nowoczesny-nie wiem jak w środku bo nie wchodziłam i też nie znam zadnych opinii na temat tej szkoły. Mam za to wyrobioną opinię na temat szkoły w W-wie do której chodzi obecnie mój syn :-?

ano chluup ... :lol:

Tyyyyyyyy a ta Twoja to zwykła czy z prundem ?

dzisiaj zwykła, bo samochodem będę jeździć :lol: :lol:

Betsi2006, moja córeczka chodzi do przedszkola u nas (tzn. w miejscowości, w której mieszkają rodzice), do szkoły też będzie chodziła. Takie rozwiązanie będzie, ponieważ jak wrócę do pracy, to mama będzie odbierała dziewczyny z przedszkola i zabierała je do siebie do domu.

Czy Wasze dzieci chodzą do szkół w W-wie czy miejscowościach gdzie mieszkacie?

ja tę kwestie mam dopiero przed sobą...

moja pociecha od września zaczyna edukację w szkole podstawowej...(zerówka) i zostawiamy ją w szkole w rejonie mieszkania... dlaczego? bo szkoła w naszej wsi - przyszły dom, ma bardzo maleńką szkołę, która nie jest dobrze oceniana, niestety :( a dostać się do szkół poza rejonem czyli w naszym przypadk w Markach może byc trudno :o ....

dodatkowym argumentem jest to, że szkoła jest po drodze z przyszłego domu do Warszawy....

ano chluup ... :lol:

Tyyyyyyyy a ta Twoja to zwykła czy z prundem ?

dzisiaj zwykła, bo samochodem będę jeździć :lol: :lol:

Betsi2006, moja córeczka chodzi do przedszkola u nas (tzn. w miejscowości, w której mieszkają rodzice), do szkoły też będzie chodziła. Takie rozwiązanie będzie, ponieważ jak wrócę do pracy, to mama będzie odbierała dziewczyny z przedszkola i zabierała je do siebie do domu.

oooooo czasem tego bardzo zazdroszczę.... u nas się tak nie da... obie babcie są ponad 200 km od Stolicy :( więc jesteśmy tu samiusienieńcy :)