lidszu 12.01.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dzień dobry laseczki zapraszam na: http://th.interia.pl/20,ba8025d06838730/050925_irish_coffee_cappucino.jpg bądź http://www.abcgospodyni.pl/herbata.jpg i do tego http://farm2.static.flickr.com/1270/1025339857_20df40f413.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 lidszu - jakie pychotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Szkoda, że nie doczytałam, że spotkanko było u Ciebie bo też bym przyjechała. Wsiadaj w autko i przyjeżdżaj, kawa jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Szkoda, że nie doczytałam, że spotkanko było u Ciebie bo też bym przyjechała. Wsiadaj w autko i przyjeżdżaj, kawa jest! bardzo bym chciała alem w pracy teraz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 witanko.... jak ja się cieszę, że i herbatka się znalazła.... choc przyznam, że kawusia wygląda smokowicie no jak tam nastroje z poniedziałka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.01.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Wiotam się poniedziałkowo Padam na twarz - cały weekend w TTW Opex, i innych kafelkach, podłogach, kibelkach - mam przesyt - wpraszam się na dużą kawę Córa jak bawi się w sklep - to kupuje witrualne kafelki i prysznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Wiotam się poniedziałkowo Padam na twarz - cały weekend w TTW Opex, i innych kafelkach, podłogach, kibelkach - mam przesyt - wpraszam się na dużą kawę Córa jak bawi się w sklep - to kupuje witrualne kafelki i prysznice Ukrzywdzone dziecko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 jak ja się cieszę, że i herbatka się znalazła.... herbatka dlatego, że ja nie pijam w ogóle kawy i rano przy herbatce się budzę Padam na twarz - cały weekend w TTW Opex, i innych kafelkach, podłogach, kibelkach - mam przesyt - wpraszam się na dużą kawę Córa jak bawi się w sklep - to kupuje witrualne kafelki i prysznice bidulka to widzę, że mnie to też pewnie czeka z moimi panienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 jak ja się cieszę, że i herbatka się znalazła.... herbatka dlatego, że ja nie pijam w ogóle kawy i rano przy herbatce się budzę noooooooo nareszcie nie jestem w tym szleństwie sama no to po herbatce http://images6.fotosik.pl/328/e17a3fffc145b007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 jak ja się cieszę, że i herbatka się znalazła.... herbatka dlatego, że ja nie pijam w ogóle kawy i rano przy herbatce się budzę noooooooo nareszcie nie jestem w tym szleństwie sama no to po herbatce http://images6.fotosik.pl/328/e17a3fffc145b007.jpg ooooo, super, bo myślałam, że to tylko my z M jesteśmy takie ewenementy nitubaga, no to chlup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ano chluup ... Tyyyyyyyy a ta Twoja to zwykła czy z prundem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Oj dziewczyny od rana z prundem? Ale macie dobrze Ja jednak wciagnełam dzban kawy - dzieciaki padły nam o 1 w nocy, my padliśmy o 2 a od rana muszę obdzwaniać zakłady kowalskie w sprawie barierki balkonowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Lidszu trajektoria lotu w kosmos już opracowana? proponuje nadac trzecią predkosc kosmiczną. To działa Witam po długiej przerwie i zabieram sie za nadrabianie zaległosci, tak wiec za jakies pare dni moze nadgonie . Marzenie sciętej głowy.... Święte słowa - druga nie wystarczy Do Kolorado to chyba trochę daleko, co? wszakze jest jeszcze błogosławiona pierwsza predkosc kosmiczna- z Kolorado wystarczy No nieee, bo będzie wracać do zasięgu Nie no ja proponuje drugą do powrotu z Kolorado do Polski Dorciu, dla tesciowej to tylko 3cia i czwarta ewentualnie-ale po co unieszczesliwiac inne galaktyki - jeszcze pomysla, ze my z drogi mlecznej to jakies swiry jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 No ciesze sie ze wszyscy zdrowiRasiu a Ty to z jakiego tytułu masz doła? Czy Ty aby nie przesadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 12.01.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam Bardzo żeście się rozpisały przez ostatnie 3 dni ( nie miałam kiedy zajrzeć do neta). Pod koniec zeszłego tygodnia robiłam totalną reorganizację zajęć pozaszkolnych mojego syna ( basen i koszykówka). Ponieważ treningi kosza nakładały się z basenem, musiałam zmianić dni treningów na basenie. Generalnie zdecydowałam że wszystko przerzucam do Piaseczna bo nie chce mi się siedzieć w pracy po godzinch i czekać na koniec zajęć. Ciekawa jestem czy tak będzie lepiej? Myslę że po jakimś miesiącu sie okarze czy dla odmiany jestem w stanie dojechać z W-wy na czas na zajęcia do Piaseczna. Na pewno mamy bliżej do domu Czy Wasze dzieci chodzą do szkół w W-wie czy miejscowościach gdzie mieszkacie? Wczoraj byłam w Piasecznie przy gimnazjum nr 2 ( na WOŚP) i byłam pod wrażeniem budynku szkoły-bardzo ładny i nowoczesny-nie wiem jak w środku bo nie wchodziłam i też nie znam zadnych opinii na temat tej szkoły. Mam za to wyrobioną opinię na temat szkoły w W-wie do której chodzi obecnie mój syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ano chluup ... Tyyyyyyyy a ta Twoja to zwykła czy z prundem ? dzisiaj zwykła, bo samochodem będę jeździć Betsi2006, moja córeczka chodzi do przedszkola u nas (tzn. w miejscowości, w której mieszkają rodzice), do szkoły też będzie chodziła. Takie rozwiązanie będzie, ponieważ jak wrócę do pracy, to mama będzie odbierała dziewczyny z przedszkola i zabierała je do siebie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Czy Wasze dzieci chodzą do szkół w W-wie czy miejscowościach gdzie mieszkacie? ja tę kwestie mam dopiero przed sobą... moja pociecha od września zaczyna edukację w szkole podstawowej...(zerówka) i zostawiamy ją w szkole w rejonie mieszkania... dlaczego? bo szkoła w naszej wsi - przyszły dom, ma bardzo maleńką szkołę, która nie jest dobrze oceniana, niestety a dostać się do szkół poza rejonem czyli w naszym przypadk w Markach może byc trudno .... dodatkowym argumentem jest to, że szkoła jest po drodze z przyszłego domu do Warszawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ja mam jeszcze szkole przed sobą . I wszystko sie wydało. W Nadarzynie jest fajne gimnazjum i podstawówka tez chyba niezła wiec pewnie od tego zaczniemy. Potem az sie boje myslec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ano chluup ... Tyyyyyyyy a ta Twoja to zwykła czy z prundem ? dzisiaj zwykła, bo samochodem będę jeździć Betsi2006, moja córeczka chodzi do przedszkola u nas (tzn. w miejscowości, w której mieszkają rodzice), do szkoły też będzie chodziła. Takie rozwiązanie będzie, ponieważ jak wrócę do pracy, to mama będzie odbierała dziewczyny z przedszkola i zabierała je do siebie do domu. oooooo czasem tego bardzo zazdroszczę.... u nas się tak nie da... obie babcie są ponad 200 km od Stolicy więc jesteśmy tu samiusienieńcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts