MonikaC 15.01.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Helloł Jamam dwa tatooo. Pierwszy to był impuls nie do końca przemyśłany a drugi to już co innego. Teraz ten pierwszy bym zlikwidowała - jest na łopatce i to kiepski ale jak go robiłam to nie było takich studio tatuaży jakiesą teraz - a zamiast tego zrobiłabymna karku przy samych włosach jakiśfajny no ale mążjuż mówi dosyć Kolczyk mam w pępku i miałam w języku ale jak byłam w ciąży to wyjęłam i zarósł ale planuję zrobić drugi raz. Łot to tyle Lidszu - czy ty przypadkiem nie wypłacałaś dzisiaj pieniążków z bankomatu na Wesołej przy sklepie społem??? Tak mi się wydaje że to byłaś ty ale wstydziłam się podejść Kruela - raju nigdy więcej trwałej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 15.01.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 cześć wszystkim kobietkom , wcięło mnie na kilka dni, bo nie opatrznie wzięłam książkę do ręki . czwarta część "Zmierzchu" w Polsce wyjdzie dopiero w marcu. przed chwilą skończyłam i od razu zaglądam do Was BetaGreta tak trzymaj , dobrze, że wyniki OK... jeszcze jedna rzecz przyszła mi do głowy... siedzę teraz w domu i za dużo obowiązków, to raczej nie mam - no może mam ale mi się nie chce, i kiedy tak przeplączę się cały dzień prawie bezproduktywnie, to wieczorem jakbym była przez wyżymaczkę przeciśnięta. Jak byliśmy na nartach, to miałam niespożyte siły . U ciebie też tak będzie, zobaczysz Betsi2006 co do kwiatów i kompozycji kwiatowych - polecam z całego serca i z czystym sumieniem p. Agatę - pracuje w Galerii Mokotów w Agaflowers. Kompozycje przez nią robionę są niepowtarzalne i pełne uroku. Ech, to trochę nadrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.01.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Lidszu - czy ty przypadkiem nie wypłacałaś dzisiaj pieniążków z bankomatu na Wesołej przy sklepie społem??? Tak mi się wydaje że to byłaś ty ale wstydziłam się podejść Wybierałam , trzeba było podejść Następnym razem się nie krępuj Ja jakoś nigdy nie mogłam się zdecydować na tatoo, chociaż bardzo chciałam. Kolczyków też w dziwnych miejscach nie miałam. Jakaś taka nudna jestem Za to z włosami raz eksperymentowałam w wieku 6 lat Miałam włosy do pasa i bawiłam się z moją koleżanką w jej babcię fryzjerkę. Włosy były spięte w dwa kucyki (tak bardziej na górze głowy) i moja koleżanka obciachała mi jednego kucyka przy gumce Włosy schowałyśmy pod dywan . Koleżanka poszła do domu, a ja zaraz do łóżeczka spać. Moja mama miała takie oczy jak mnie rano próbowała uczesać do przedszkola Myślałam, że mnie zabije, ale jak jej pokazałam gdzie schowałam włosy, to się rozkleiła i dostała ataku śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.01.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 helloł z rana:) Lidszu - ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.01.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 nieśmiało pukam i pytam czy mogę dołączyć tak mnie zaciekawił wątek tatuażowo kolczykowy bo ja tak zrobiłam z obozu w Hiszpanii przyjechałam z przekłutym nosem - miałam 16 lat a potem niezłe jazdy w liceum, wiecie to był rok 96 to te kolczyki nie były tak wszechobecne, ale rodzice byli tolerancyjni, kolczyk nosiłam do 22 roku życia potem wyjęłam bo mój chłopak a obecnie małż nie do końca go polubił, za to zrobiłam sobie tatoo, ale to się nie liczy bo już po ślubie cały czas mnie korci żeby kolejny motyw tym razem na stopie sobie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.01.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja zawsze chciałam tatoo ale się bałam że potem zbrzydnie, zblednie, się rozciągnie i teraz żałuję, bo po ślubie to już nie ma po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 nieśmiało pukam i pytam czy mogę dołączyć tak mnie zaciekawił wątek tatuażowo kolczykowy bo ja tak zrobiłam z obozu w Hiszpanii przyjechałam z przekłutym nosem - miałam 16 lat a potem niezłe jazdy w liceum, wiecie to był rok 96 to te kolczyki nie były tak wszechobecne, ale rodzice byli tolerancyjni, kolczyk nosiłam do 22 roku życia potem wyjęłam bo mój chłopak a obecnie małż nie do końca go polubił, za to zrobiłam sobie tatoo, ale to się nie liczy bo już po ślubie cały czas mnie korci żeby kolejny motyw tym razem na stopie sobie zrobić wciąga nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 pasie, witaj i pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 pasie, witaj i pisz o tatooo nic nie powiem nie mam się nie znam, ale za to pochwalę avatar - świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam Was popołudniowo My już zaliczyliśmy spacer, zakupy, objad ugotowany i dzień byłby fajny gdyby facet nie próbował nas naciąć na kafelki Udało mi się odwołać zamówienie - zamówiłam 29m2 Berniny okazało się, że nie były kalibrowane - słowa o tym dziad nie pisnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.01.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam Was popołudniowo My już zaliczyliśmy spacer, zakupy, objad ugotowany i dzień byłby fajny gdyby facet nie próbował nas naciąć na kafelki Udało mi się odwołać zamówienie - zamówiłam 29m2 Berniny okazało się, że nie były kalibrowane - słowa o tym dziad nie pisnął współczuję teraz to trzeba mieć oczy wkoło głowy, bo na każdym kroku chcą nas naciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 16.01.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Dzięki za namiary na kompozycje kwiatowe. Kolczyki mam tylko w uszach, ale podoba mi sie jak młoda i bardzo ładn dziewczyna ma w pępku. Kolczyki w nosie i innych miejscach jakoś mi się nie podobają ( sorki ) Okno w łazience jest super a do kąpieli można zasłonić je żaluzjami lub roletą, lub nie kąpać sie jak są koledzy dziecka Jadę w sobotę do Fashion House - podobno super przeceny od przecen mają - - nie żebym zakupoholiczką była ale muszę poprawić sobie nastrój po tym tygodniu w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.01.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 pasie, witaj i pisz dzięki dziewczyny, a tak właściwie , jak widać na załączonym obrazku, to my we dwie do Was dołączamy ja i moja Zu a co do łazienki to okno w niej było jednym z priorytetów w czasie szukania projektu, nie wyobrażam sobie łazienki bez okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.01.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 helloł. Ja trylko na chwilkę bo obiad na kuchni,zaraz po mężusia na budowę jadę - waczy dzielnie z elektryką - no a wieczorkiemurywam się z koleżanką na festiwal tańca i śpiewu flamenco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.01.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 hej wieczorkiem urywam się z koleżanką na festiwal tańca i śpiewu flamenco no i jak się udał festiwal ? glowac, piękny nowy avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witajcie dziewczęta Lidszu dziękuję - muszę jeszcze zacząć wrzucać zdjęcia do fotosika - ale wicie rozumicie BLONDI - potrzebuję czasu, żeby go "rozkminić" Mój M wolał Czesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 19.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Cześć dziewczyny, Tak sobie podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale dziś mnie złapał budowlany dół (a pisali na onecie, że to podobno najbardziej depresyjny dzień w roku...) i poczułam potrzebę ujawnienia się. Także witam Was serdecznie, budować się będę (jak starostwo, budowlańcy, banki i inne wyższe moce pozwolą) na wiosnę w okolicach Piaseczna. Wiem, zauważyłam, że to forum nie jest tak całkowicie o budowaniu, i dzięki Wam za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 19.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 A, i muszę wam jeszcze powiedzieć, że pozazdrościłam wam avatarów.. Ale na razie na pozazdroszczeniu się skończy, totalnie nie mam pomysłu. Muszę przejrzeć jakieś swoje zdjęcia wakacyjne - może jakieś pnącza winogron czy kiwi? Przemyślę sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Lidszu - było bosko, normalnie ciarki mi po plecach dalej łażą . I dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.01.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Lidszu - było bosko, normalnie ciarki mi po plecach dalej łażą . I dzięki to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts