Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

Helloł

Jamam dwa tatooo. Pierwszy to był impuls nie do końca przemyśłany a drugi to już co innego. Teraz ten pierwszy bym zlikwidowała - jest na łopatce i to kiepski ale jak go robiłam to nie było takich studio tatuaży jakiesą teraz - a zamiast tego zrobiłabymna karku przy samych włosach jakiśfajny no ale mążjuż mówi dosyć 8) Kolczyk mam w pępku i miałam w języku ale jak byłam w ciąży to wyjęłam i zarósł ale planuję zrobić drugi raz. Łot to tyle :)

Lidszu - czy ty przypadkiem nie wypłacałaś dzisiaj pieniążków z bankomatu na Wesołej przy sklepie społem??? Tak mi się wydaje że to byłaś ty ale wstydziłam się podejść :oops:

Kruela - raju nigdy więcej trwałej

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć wszystkim kobietkom :lol: , wcięło mnie na kilka dni, bo nie opatrznie wzięłam książkę do ręki :oops: . czwarta część "Zmierzchu" w Polsce wyjdzie dopiero w marcu. przed chwilą skończyłam i od razu zaglądam do Was :lol:

BetaGreta tak trzymaj :lol: , dobrze, że wyniki OK... jeszcze jedna rzecz przyszła mi do głowy... siedzę teraz w domu i za dużo obowiązków, to raczej nie mam - no może mam ale mi się nie chce, i kiedy tak przeplączę się cały dzień prawie bezproduktywnie, to wieczorem jakbym była przez wyżymaczkę przeciśnięta. Jak byliśmy na nartach, to miałam niespożyte siły :wink: . U ciebie też tak będzie, zobaczysz :lol:

Betsi2006 co do kwiatów i kompozycji kwiatowych - polecam z całego serca i z czystym sumieniem p. Agatę - pracuje w Galerii Mokotów w Agaflowers. Kompozycje przez nią robionę są niepowtarzalne i pełne uroku.

Ech, to trochę nadrobiłam :wink:

Lidszu - czy ty przypadkiem nie wypłacałaś dzisiaj pieniążków z bankomatu na Wesołej przy sklepie społem??? Tak mi się wydaje że to byłaś ty ale wstydziłam się podejść :oops:

Wybierałam :D , trzeba było podejść :D

Następnym razem się nie krępuj :wink:

Ja jakoś nigdy nie mogłam się zdecydować na tatoo, chociaż bardzo chciałam. Kolczyków też w dziwnych miejscach nie miałam. Jakaś taka nudna jestem :wink: Za to z włosami raz eksperymentowałam w wieku 6 lat :wink: :lol: :lol: Miałam włosy do pasa i bawiłam się z moją koleżanką w jej babcię fryzjerkę. Włosy były spięte w dwa kucyki (tak bardziej na górze głowy) i moja koleżanka obciachała mi jednego kucyka przy gumce :lol: :lol: :lol: Włosy schowałyśmy pod dywan :lol: :lol: :lol: :lol: . Koleżanka poszła do domu, a ja zaraz do łóżeczka spać.

Moja mama miała takie oczy :o jak mnie rano próbowała uczesać do przedszkola :lol: :lol: :lol: Myślałam, że mnie zabije, ale jak jej pokazałam gdzie schowałam włosy, to się rozkleiła i dostała ataku śmiechu :lol: :lol: :lol:

nieśmiało pukam i pytam czy mogę dołączyć :oops:

tak mnie zaciekawił wątek tatuażowo kolczykowy bo ja tak zrobiłam

z obozu w Hiszpanii przyjechałam z przekłutym nosem - miałam 16 lat a potem niezłe jazdy w liceum, wiecie to był rok 96 to te kolczyki nie były tak wszechobecne, ale rodzice byli tolerancyjni, kolczyk nosiłam do 22 roku życia potem wyjęłam bo mój chłopak a obecnie małż nie do końca go polubił, za to zrobiłam sobie tatoo, ale to się nie liczy bo już po ślubie cały czas mnie korci żeby kolejny motyw tym razem na stopie sobie zrobić :lol:

nieśmiało pukam i pytam czy mogę dołączyć :oops:

tak mnie zaciekawił wątek tatuażowo kolczykowy bo ja tak zrobiłam

z obozu w Hiszpanii przyjechałam z przekłutym nosem - miałam 16 lat a potem niezłe jazdy w liceum, wiecie to był rok 96 to te kolczyki nie były tak wszechobecne, ale rodzice byli tolerancyjni, kolczyk nosiłam do 22 roku życia potem wyjęłam bo mój chłopak a obecnie małż nie do końca go polubił, za to zrobiłam sobie tatoo, ale to się nie liczy bo już po ślubie cały czas mnie korci żeby kolejny motyw tym razem na stopie sobie zrobić :lol:

wciąga nie???

Witam Was popołudniowo :)

My już zaliczyliśmy spacer, zakupy, objad ugotowany i dzień byłby fajny gdyby facet nie próbował nas naciąć na kafelki :evil:

Udało mi się odwołać zamówienie - zamówiłam 29m2 Berniny okazało się, że nie były kalibrowane - słowa o tym dziad nie pisnął :evil:

współczuję :x teraz to trzeba mieć oczy wkoło głowy, bo na każdym kroku chcą nas naciąć :x

Dzięki za namiary na kompozycje kwiatowe.

Kolczyki mam tylko w uszach, ale podoba mi sie jak młoda i bardzo ładn dziewczyna ma w pępku. Kolczyki w nosie i innych miejscach jakoś mi się nie podobają ( sorki :wink: )

Okno w łazience jest super a do kąpieli można zasłonić je żaluzjami lub roletą, lub nie kąpać sie jak są koledzy dziecka :lol:

Jadę w sobotę do Fashion House - podobno super przeceny od przecen mają - - nie żebym zakupoholiczką była ale muszę poprawić sobie nastrój po tym tygodniu w pracy :-?

Cześć dziewczyny,

Tak sobie podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale dziś mnie złapał budowlany dół (a pisali na onecie, że to podobno najbardziej depresyjny dzień w roku...) i poczułam potrzebę ujawnienia się.

Także witam Was serdecznie, budować się będę (jak starostwo, budowlańcy, banki i inne wyższe moce pozwolą) na wiosnę w okolicach Piaseczna. Wiem, zauważyłam, że to forum nie jest tak całkowicie o budowaniu, i dzięki Wam za to :)