Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

savee witaj w grupie :) ... świetnie Cię rozumiem z tym dołem budowlanych. Ja też ostatnio taki miałam, ale zostałam postawiona do "pionu" przez forumową Budującą Dobrą Babę ;), która jest moim Dobrym Duchem.

Dlatego nie martw się :) ... tylko weź się w garść ;) ... musi się udać :)

Ja nawet już mam pomysł na avatar ... tak mi się wydaje ;) ... już niebawem będzie.

Zauważyłam, że najwięcej dziewczyn ( w tym wątku, rzecz jasna) buduje się w okolicach Piaseczna? ... czy mi się tylko wydaje?

Może są dziewczęta ;) które budują się na wschodzie?, czyli Marki, Radzymin, Wołomin i okolice ... przyznajcie się w jakich okolicach się budujecie :)

Ja buduję się pomiędzy Radzyminem a Wołominem :) ... może są tu moje przyszłe sąsiadki? :D

Kruela chyba nawet się domyślam , co to za wojowniczka tak do pionu ustawia :wink:

Z tego co wiem , to będę budowała z tą samą ekipą co Ty , czyli z panem M.

Zadowolona jesteś jak na razie , czy to on Ci zafundował tego doła?

A budować się będziemy w okolicach Milanówka :)

noooooooo to nie może być p. M - właśnie z nim się dogaduje na moje naprawy dachu i to jest zajefajny czlowiek :)

Może są dziewczęta ;) które budują się na wschodzie?, czyli Marki, Radzymin, Wołomin i okolice ... przyznajcie się w jakich okolicach się budujecie :)

Ja buduję się pomiędzy Radzyminem a Wołominem :) ... może są tu moje przyszłe sąsiadki? :D

Kruelcia - ja jestem dokładnie między Markami a Radzyminem :lol:

Kruela chyba nawet się domyślam , co to za wojowniczka tak do pionu ustawia :wink:

Z tego co wiem , to będę budowała z tą samą ekipą co Ty , czyli z panem M.

Zadowolona jesteś jak na razie , czy to on Ci zafundował tego doła?

A budować się będziemy w okolicach Milanówka :)

dobroszka tak, tak to właśnie o tą wielką duchem chodzi :lol:

Nie, to zupełnie nie przez M miałam doła :) ... nic się na budowie przez trzy tygodnie nie działo :( bo ... święta, sylwester, potem mrozy okrutne :evil: i taka mnie jakaś melancholia naszła ;) ...

No właśnie ciekawa jestem, czy z tą samą ekipą, bo M współpracuje z kilkoma. Moja ma rzeczywiście wejść na nową budowę jakoś na początku lutego, jak M wróci z ferii. To "moje chłopaki" idą do Ciebie? ... fajnie się buduje z M, bo nie musisz się martwić o każdą duperelkę. Ja sobie przyjeżdżam popatrzeć, pozglądać, pozadawać masę pytań, pouzgadniać ... ale mam oczy szeroko otwarte :) w razie czego ;)

To mam sąsiadkę :lol: ... bardzo się cieszę. Ja co prawda kawałek za Radzyminem, bo dokładnie - mam 6 km do Radzymina i 6 km do Wołomina :) ale to od Ciebie rzut beretem :) ... należałoby poznać sąsiadkę i inne dalsze sąsiadki :)

Wiem , że M. fajny jest , morduję go regularnie przy każdym spotkaniu dziesiątkami pytań , a on ze stoickim spokojem na każde fachowo odpowiada :D

Aż się dziwnie czuję , ale dzięki niemu nie stresuję się jakoś przeraźliwie zbliżającą się budową :wink:

A Twoja ekipa to jeszcze chyba nie do nas.My dopiero składamy papiery do PnB , więc u nas najprędzej marzec- kwiecień będzie się zaczynało :-?

To mam sąsiadkę :lol: ... bardzo się cieszę. Ja co prawda kawałek za Radzyminem, bo dokładnie - mam 6 km do Radzymina i 6 km do Wołomina :) ale to od Ciebie rzut beretem :) ... należałoby poznać sąsiadkę i inne dalsze sąsiadki :)

poszło na priva :lol:

dobroszka ... jak też zamęczałam M milionami pytań i całym workiem wątpliwościi. Miał chłopak niezłe szkolenie już wcześniej, więc jest już zaprawiony w bojach ;) ... a podejrzewam, że wcześniej już został przeszkolony w kwestii babskich pytań ;) ... Nie miałam i nie podejrzewam, abym miała jakieś problemy z M :)

... z jednej strony dobrze, że to nie "moje chłopaki" idą do Ciebie, bo u mnie jest już małe opóźnienie, a wiem jak się czeka na ekipę, jak już wszystko ma się gotowe :) ... to przebieranie nóżkami jest wykańczające ;)

uuu , to będzie wyzwanie - mój Mąż mi zawsze mówi,że strasznie jestem niecierpliwa i jak już coś zdecyduję to chciałabym już.

:lol: :lol:

to może jesteśmy bliźniaczkami :lol: ... ja też jak już coś zaplanuję to musi być JUŻ ;)

No popatrz... jeszcze się okaże , że na Forum rodzinę można znaleźć :wink: :wink: :lol:

Mów mi : "siostro" :wink: :lol: