Edmar70 20.01.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Lidszu - było bosko, normalnie ciarki mi po plecach dalej łażą . I dzięki to super Co Wy takiego robiłyście??? Ciarki po plecach...no...no..no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ooooo widze, że nie tylko mnie to ciekawi no to gadać mi tu cośta robiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ooooo widze, że nie tylko mnie to ciekawi no to gadać mi tu cośta robiły ja ? ja nic takiego nie robiłam To MonikaC była na koncercie flamenco i jej ciary po plecach przechodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 savee witaj w grupie ... świetnie Cię rozumiem z tym dołem budowlanych. Ja też ostatnio taki miałam, ale zostałam postawiona do "pionu" przez forumową Budującą Dobrą Babę , która jest moim Dobrym Duchem. Dlatego nie martw się ... tylko weź się w garść ... musi się udać Ja nawet już mam pomysł na avatar ... tak mi się wydaje ... już niebawem będzie. Zauważyłam, że najwięcej dziewczyn ( w tym wątku, rzecz jasna) buduje się w okolicach Piaseczna? ... czy mi się tylko wydaje? Może są dziewczęta które budują się na wschodzie?, czyli Marki, Radzymin, Wołomin i okolice ... przyznajcie się w jakich okolicach się budujecie Ja buduję się pomiędzy Radzyminem a Wołominem ... może są tu moje przyszłe sąsiadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kobitki a może któraś chętna zrobi listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kruela chyba nawet się domyślam , co to za wojowniczka tak do pionu ustawia Z tego co wiem , to będę budowała z tą samą ekipą co Ty , czyli z panem M. Zadowolona jesteś jak na razie , czy to on Ci zafundował tego doła? A budować się będziemy w okolicach Milanówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.01.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kruela chyba nawet się domyślam , co to za wojowniczka tak do pionu ustawia Z tego co wiem , to będę budowała z tą samą ekipą co Ty , czyli z panem M. Zadowolona jesteś jak na razie , czy to on Ci zafundował tego doła? A budować się będziemy w okolicach Milanówka noooooooo to nie może być p. M - właśnie z nim się dogaduje na moje naprawy dachu i to jest zajefajny czlowiek Może są dziewczęta które budują się na wschodzie?, czyli Marki, Radzymin, Wołomin i okolice ... przyznajcie się w jakich okolicach się budujecie Ja buduję się pomiędzy Radzyminem a Wołominem ... może są tu moje przyszłe sąsiadki? Kruelcia - ja jestem dokładnie między Markami a Radzyminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.01.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 My w Halinowie A koło mnie dwie Moniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kruela chyba nawet się domyślam , co to za wojowniczka tak do pionu ustawia Z tego co wiem , to będę budowała z tą samą ekipą co Ty , czyli z panem M. Zadowolona jesteś jak na razie , czy to on Ci zafundował tego doła? A budować się będziemy w okolicach Milanówka dobroszka tak, tak to właśnie o tą wielką duchem chodzi Nie, to zupełnie nie przez M miałam doła ... nic się na budowie przez trzy tygodnie nie działo bo ... święta, sylwester, potem mrozy okrutne i taka mnie jakaś melancholia naszła ... No właśnie ciekawa jestem, czy z tą samą ekipą, bo M współpracuje z kilkoma. Moja ma rzeczywiście wejść na nową budowę jakoś na początku lutego, jak M wróci z ferii. To "moje chłopaki" idą do Ciebie? ... fajnie się buduje z M, bo nie musisz się martwić o każdą duperelkę. Ja sobie przyjeżdżam popatrzeć, pozglądać, pozadawać masę pytań, pouzgadniać ... ale mam oczy szeroko otwarte w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kruelcia - ja jestem dokładnie między Markami a Radzyminem To mam sąsiadkę ... bardzo się cieszę. Ja co prawda kawałek za Radzyminem, bo dokładnie - mam 6 km do Radzymina i 6 km do Wołomina ale to od Ciebie rzut beretem ... należałoby poznać sąsiadkę i inne dalsze sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wiem , że M. fajny jest , morduję go regularnie przy każdym spotkaniu dziesiątkami pytań , a on ze stoickim spokojem na każde fachowo odpowiada Aż się dziwnie czuję , ale dzięki niemu nie stresuję się jakoś przeraźliwie zbliżającą się budową A Twoja ekipa to jeszcze chyba nie do nas.My dopiero składamy papiery do PnB , więc u nas najprędzej marzec- kwiecień będzie się zaczynało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kruelcia - ja jestem dokładnie między Markami a Radzyminem To mam sąsiadkę ... bardzo się cieszę. Ja co prawda kawałek za Radzyminem, bo dokładnie - mam 6 km do Radzymina i 6 km do Wołomina ale to od Ciebie rzut beretem ... należałoby poznać sąsiadkę i inne dalsze sąsiadki poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nitusia , a Ty pamietasz,że koło 25 miałyśmy się do Edmar wybierac na macanie tego cud-grafitu na ścianie. Dalej jesteś chętna? Bo to już 20 , trza się będzie jakoś domawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 no baaa.... jasne że chętna - niech se ino kobieta ten urlop weźmie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dobroszka ... jak też zamęczałam M milionami pytań i całym workiem wątpliwościi. Miał chłopak niezłe szkolenie już wcześniej, więc jest już zaprawiony w bojach ... a podejrzewam, że wcześniej już został przeszkolony w kwestii babskich pytań ... Nie miałam i nie podejrzewam, abym miała jakieś problemy z M ... z jednej strony dobrze, że to nie "moje chłopaki" idą do Ciebie, bo u mnie jest już małe opóźnienie, a wiem jak się czeka na ekipę, jak już wszystko ma się gotowe ... to przebieranie nóżkami jest wykańczające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nitu , no jasne , urlop jej damy wziąć Kruelcia , na razie przebieram nogami do PnB , potem to już będzie z górki...mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ... to by znaczyło, że przez całą budowę tak przebieramy nóżkami ... za czymś tam zawsze ... ja teraz, aby więźba się skończyła i ścianki wymurowały i tarasy oraz schody wylały a potem ... ech... to prawda, że budowa uczy cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 uuu , to będzie wyzwanie - mój Mąż mi zawsze mówi,że strasznie jestem niecierpliwa i jak już coś zdecyduję to chciałabym już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 uuu , to będzie wyzwanie - mój Mąż mi zawsze mówi,że strasznie jestem niecierpliwa i jak już coś zdecyduję to chciałabym już. to może jesteśmy bliźniaczkami ... ja też jak już coś zaplanuję to musi być JUŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 uuu , to będzie wyzwanie - mój Mąż mi zawsze mówi,że strasznie jestem niecierpliwa i jak już coś zdecyduję to chciałabym już. to może jesteśmy bliźniaczkami ... ja też jak już coś zaplanuję to musi być JUŻ No popatrz... jeszcze się okaże , że na Forum rodzinę można znaleźć Mów mi : "siostro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts