Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

uuu , to będzie wyzwanie - mój Mąż mi zawsze mówi,że strasznie jestem niecierpliwa i jak już coś zdecyduję to chciałabym już.

:lol: :lol:

to może jesteśmy bliźniaczkami :lol: ... ja też jak już coś zaplanuję to musi być JUŻ ;)

No popatrz... jeszcze się okaże , że na Forum rodzinę można znaleźć :wink: :wink: :lol:

Mów mi : "siostro" :wink: :lol:

Siostro :D ... zostałam FORUMOWICZEM :o :D

uuu , to będzie wyzwanie - mój Mąż mi zawsze mówi,że strasznie jestem niecierpliwa i jak już coś zdecyduję to chciałabym już.

to może jesteśmy bliźniaczkami :lol: ... ja też jak już coś zaplanuję to musi być JUŻ ;)

No popatrz... jeszcze się okaże , że na Forum rodzinę można znaleźć :wink: :wink: :lol:

WIdzę , widzę i co , naprawdę brzmi dumnie , nie? :wink: :lol:

noooooo to gratuljemy nowej forumowiczce!!!

co się napijem?

Witajcie Siostry Forumowiczki.

Witaj Savee,

Ja też z okolic Piaseczna, ale dosyć dobrze znam też okolice Halinowa i dalej w stronę Chobotu.

Nie przejmuj się dołami, załatwianie papierków jest strasznie upi..........iwe i ciągle dowiadujesz się o czymś nowym albo że coś jeszcze musisz dowieść itp.

U nas wszystkie sprawy załatwiał mąż i przyznam że podziwiam jego cierpliwość oraz umiejętność przyspieszania wydania pewnych decyzjii.

Ja też mam doła, ale nie budowlanego tylko pracowego. Mam tyle roboty że czasami nie wiem od czego zacząć a dzień jest dużo za krótki. NIe mam zwyczaju brać niczego do domu ani na weekend, stram się jednak zrobić to co na prawdę konieczne a potem resztę kiedy jest chwila oddechu.

Marzy mi się choć krótki urlop i mam nadzieję że w przyszłym tygodniu wezmę kilka dni. Niestety wyjazdów nie będzie, bo kasy mało i jeszcze w domu do zrobienia kilka rzeczy ( mieszkam już rok) :cry: , samochód przydałby się nowszy itp, itd ......

A ja właśnie nie miałam doła papierkowego ;), bo wszystko załatwiłam jakoś bardzo szybko :) ... później chciałam, aby wszystko się bardzo szybko wybudowało ;) ... i tutaj zaczęłam mieć doła :( bo ... różne czynniki, niezależne ode mnie zadziałały, np. święta, pogoda ... mury już mi urosły, ale ... no właśnie ... chcę zobaczyć już mój domek pod dachem i ze wszystkimi ściankami, a tu jakoś tak wolno to idzie :( i stąd mój dołek, który już został przepędzony :)

monia to co z tą lista? :)

A ja właśnie nie miałam doła papierkowego ;), bo wszystko załatwiłam jakoś bardzo szybko :) ... później chciałam, aby wszystko się bardzo szybko wybudowało ;) ... i tutaj zaczęłam mieć doła :( bo ... różne czynniki, niezależne ode mnie zadziałały, np. święta, pogoda ... mury już mi urosły, ale ... no właśnie ... chcę zobaczyć już mój domek pod dachem i ze wszystkimi ściankami, a tu jakoś tak wolno to idzie :( i stąd mój dołek, który już został przepędzony :)

monia to co z tą lista? :)

Zrobię jutro.

Dzisiaj już chyba nie dam rady.

ja doła papierkowego jakos bardzo nie miałam :lol:

budowlanego też nie, ale ten wykończeniowy a i owszem :x

zwłaszcza jak się okazuje, że muszę zdzierać ocieplenie dachu :x

Nitus Ty to się masz z tym pożal sie developerem.

Moze nie będzie aż tak źle.

W kazdym bądz razie trzymam kciuki.

ja doła papierkowego jakos bardzo nie miałam :lol:

budowlanego też nie, ale ten wykończeniowy a i owszem :x

zwłaszcza jak się okazuje, że muszę zdzierać ocieplenie dachu :x

Nitus Ty to się masz z tym pożal sie developerem.

Moze nie będzie aż tak źle.

W kazdym bądz razie trzymam kciuki.

dziękuje.... czy tam niedziękuje by nie zapeszać:)

mam tylko nadzieje, że pójdzie oki.... jestem uzbrojona w papióry po zęby.... począwszy od zaśwadczenia architekta, że projekt domu jest zgodny z prawem budowlanym...