nitubaga 20.01.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 eeeeeeee ja tam myślę ze to po prostu choroba..... ja tam należe do tych co się raczej nigdzie nie spieszą.... nigdzie poza budową Kruelcia czekam jutro na telefon - wiecie, że ona lata obok mnie na budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 uuu , to będzie wyzwanie - mój Mąż mi zawsze mówi,że strasznie jestem niecierpliwa i jak już coś zdecyduję to chciałabym już. to może jesteśmy bliźniaczkami ... ja też jak już coś zaplanuję to musi być JUŻ No popatrz... jeszcze się okaże , że na Forum rodzinę można znaleźć Mów mi : "siostro" Siostro ... zostałam FORUMOWICZEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 i do tej pory do Ciebie nie wdepnęła? no skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 uuu , to będzie wyzwanie - mój Mąż mi zawsze mówi,że strasznie jestem niecierpliwa i jak już coś zdecyduję to chciałabym już. to może jesteśmy bliźniaczkami ... ja też jak już coś zaplanuję to musi być JUŻ No popatrz... jeszcze się okaże , że na Forum rodzinę można znaleźć Mów mi : "siostro" Siostro ... zostałam FORUMOWICZEM WIdzę , widzę i co , naprawdę brzmi dumnie , nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.01.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 uuu , to będzie wyzwanie - mój Mąż mi zawsze mówi,że strasznie jestem niecierpliwa i jak już coś zdecyduję to chciałabym już. to może jesteśmy bliźniaczkami ... ja też jak już coś zaplanuję to musi być JUŻ No popatrz... jeszcze się okaże , że na Forum rodzinę można znaleźć Mów mi : "siostro" Siostro ... zostałam FORUMOWICZEM noooooo to gratuljemy nowej forumowiczce!!! co się napijem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Stawiam, co kto lubi ... a co raz się zostaje Forumowiczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.01.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 raz potem będą inne tytuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ... zanim się ich dochrapię, to będzie okazja aby znowu coś postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 20.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witajcie Siostry Forumowiczki. Witaj Savee, Ja też z okolic Piaseczna, ale dosyć dobrze znam też okolice Halinowa i dalej w stronę Chobotu. Nie przejmuj się dołami, załatwianie papierków jest strasznie upi..........iwe i ciągle dowiadujesz się o czymś nowym albo że coś jeszcze musisz dowieść itp. U nas wszystkie sprawy załatwiał mąż i przyznam że podziwiam jego cierpliwość oraz umiejętność przyspieszania wydania pewnych decyzjii. Ja też mam doła, ale nie budowlanego tylko pracowego. Mam tyle roboty że czasami nie wiem od czego zacząć a dzień jest dużo za krótki. NIe mam zwyczaju brać niczego do domu ani na weekend, stram się jednak zrobić to co na prawdę konieczne a potem resztę kiedy jest chwila oddechu. Marzy mi się choć krótki urlop i mam nadzieję że w przyszłym tygodniu wezmę kilka dni. Niestety wyjazdów nie będzie, bo kasy mało i jeszcze w domu do zrobienia kilka rzeczy ( mieszkam już rok) , samochód przydałby się nowszy itp, itd ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kobietki jak zaczną Wam rosnąć mury to zapomnicie o całej papierologi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kobietki jak zaczną Wam rosnąć mury to zapomnicie o całej papierologi monia trzymam Cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.01.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kobietki jak zaczną Wam rosnąć mury to zapomnicie o całej papierologi podpisuję się dwiema łapkami U nas cisza. Elektryka dalej się kładzie. O dziwo wczoraj był u nas elektryk, sprawdzał wszystko i to bardzo wnikliwie i jest dobrze . Normalnie męża niedoceniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A ja właśnie nie miałam doła papierkowego , bo wszystko załatwiłam jakoś bardzo szybko ... później chciałam, aby wszystko się bardzo szybko wybudowało ... i tutaj zaczęłam mieć doła bo ... różne czynniki, niezależne ode mnie zadziałały, np. święta, pogoda ... mury już mi urosły, ale ... no właśnie ... chcę zobaczyć już mój domek pod dachem i ze wszystkimi ściankami, a tu jakoś tak wolno to idzie i stąd mój dołek, który już został przepędzony monia to co z tą lista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ja doła papierkowego jakos bardzo nie miałam budowlanego też nie, ale ten wykończeniowy a i owszem zwłaszcza jak się okazuje, że muszę zdzierać ocieplenie dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.01.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kurcze też już chciałabym być na etapie wykończeniówki ale ta niestety będzie musiała chyba długo poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A ja właśnie nie miałam doła papierkowego , bo wszystko załatwiłam jakoś bardzo szybko ... później chciałam, aby wszystko się bardzo szybko wybudowało ... i tutaj zaczęłam mieć doła bo ... różne czynniki, niezależne ode mnie zadziałały, np. święta, pogoda ... mury już mi urosły, ale ... no właśnie ... chcę zobaczyć już mój domek pod dachem i ze wszystkimi ściankami, a tu jakoś tak wolno to idzie i stąd mój dołek, który już został przepędzony monia to co z tą lista? Zrobię jutro. Dzisiaj już chyba nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 MoniaC ... a ja bardzo bym chciala być na etapie SSZ ... jestem za Wami dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kurcze też już chciałabym być na etapie wykończeniówki ale ta niestety będzie musiała chyba długo poczekać No to nie jestes sama. My mamy obsuwę z nieokreślonym terminem chodz plany były całkiem inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ja doła papierkowego jakos bardzo nie miałam budowlanego też nie, ale ten wykończeniowy a i owszem zwłaszcza jak się okazuje, że muszę zdzierać ocieplenie dachu Nitus Ty to się masz z tym pożal sie developerem. Moze nie będzie aż tak źle. W kazdym bądz razie trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ja doła papierkowego jakos bardzo nie miałam budowlanego też nie, ale ten wykończeniowy a i owszem zwłaszcza jak się okazuje, że muszę zdzierać ocieplenie dachu Nitus Ty to się masz z tym pożal sie developerem. Moze nie będzie aż tak źle. W kazdym bądz razie trzymam kciuki. dziękuje.... czy tam niedziękuje by nie zapeszać mam tylko nadzieje, że pójdzie oki.... jestem uzbrojona w papióry po zęby.... począwszy od zaśwadczenia architekta, że projekt domu jest zgodny z prawem budowlanym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts