Kruela 22.01.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kruela napisala: Dzień dobry ... ja protestuję ... dwie na pewno budują się w okolicach Marek i Radzymina i też Piękne alez ja mialam na mysli ze wszystkie tutaj sa PIEKNE KOBIETY, a nie tylko te co z okolic sandcity Tyle tylko ze moze szybciej sie uda imprezke skrzyknac, chociaz kto wie czasami latwiej sie wybrac do kogos na drugi kraniec miasta czy wojewodztwa niz do sasiada na drugiej ulicy zajrzec ja juz np drugi rok ide na plotki do kolezanki co to mieszka w sasiednim bloku lapiecie to?? tak wiec sie prosze nie obrazac bo wszystkie was KOCHOM // Anielica Anielico droga ... daleka jestem od obrażania ... masz rację z tym spotykaniem ... dlatego nie chciałbym, abyśmy się teraz podzieliły na dzielnice ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.01.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Lista poprawiona bardzo dziękuję ... teraz czuję się już udomowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 To w takim razie kiedy imprezka zapoznawcza Pięknych Kobitek z Piaseczna i okolic? Bo rozumiem że tutaj tylko takie zaglądajom Przyjemnego dzionka i troche słonka życzę nam wszystkim dzisiaj Wasza Anielica. ooooooooo wypraszam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 cześć Kruelcia nic jeszcze nie powiem, ale ..... chyba bedzie dobsze pamiętasz jak wczoraj powiedziałaś, że mój rzeczoznawca dość dużo mnie liczy dziś mi się to zwróciło zrobił mi expertyze za 1/3 ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.01.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 cześć Kruelcia nic jeszcze nie powiem, ale ..... chyba bedzie dobsze pamiętasz jak wczoraj powiedziałaś, że mój rzeczoznawca dość dużo mnie liczy dziś mi się to zwróciło zrobił mi expertyze za 1/3 ceny To tylko dobrze o nim świadczy ... trzymam kciuki, abyś się jak najszybciej uporała z tymi pożal Boże specjalistami i wykańczała domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ja - W-wa ---> Halinów Nitubaga - 1/3ceny - bardzo ładnie z jego strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 też tak myślę, to naprawde dobry człowiek jest.... lekko mi tatusiuje i dobrze, bo mnie wczoraj bronił jak lew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Nitu To najgorsze masz juz chyba za soba , tak ?Boshe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Nitu To najgorsze masz juz chyba za soba , tak ?Boshe to zależy... jutro chcmy by pismo wzywające do naprawy sporządził i wysłał adwokat na własnym papierze kancelarii.... licze na to, że zadziała jak kubeł zimnej wody jeśli nie podziała..... będe szukać dalej ale myśle , że zadziała, poniekąd juz zadziałało, bo dzis przyszli naprawiać pęknięcia ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Podziała, podziała. Już ja znam takie obszczymurki jak Twoje depesie... Zleją się w gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No i gdzie ja byłam, że nie wiedziałam, że tu taka fajna grupa powstała i to w sam raz dla mnie Proszę o zapisanie mnie do szacownego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów13. 78mysz 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa---->budowa będzie w Kadach k.Milanówka 19. DorciaIQ- W-wa 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina27. Magi77 - Stanisławów I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A skoro już tu trafiłam, to dziewczynki mam pytanko czy nie znacie kogoś do opieki nad dzieckiem, tzn. nad moją Dominisią Szukam Pani na pare godzin dziennie, tylko do opieki Miałam nadzieję, że dam rade dłużej posiedzieć z Małą w domku, ale życie nam się do tyłka szybko dobrało i chyba marzec-kwiecień będę musiała wrócić do pracy W domu jest cały czas babcia, więc ta Pani nie będzie sama z Małą. W razie co proszę o kontakt Mieszkam na samych obrzeżach Wawy od strony Białołęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa---->budowa będzie w Kadach k.Milanówka 19. DorciaIQ- W-wa 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzięki za dopisanie do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A skoro już tu trafiłam, to dziewczynki mam pytanko czy nie znacie kogoś do opieki nad dzieckiem, tzn. nad moją Dominisią Szukam Pani na pare godzin dziennie, tylko do opieki Miałam nadzieję, że dam rade dłużej posiedzieć z Małą w domku, ale życie nam się do tyłka szybko dobrało i chyba marzec-kwiecień będę musiała wrócić do pracy W domu jest cały czas babcia, więc ta Pani nie będzie sama z Małą. W razie co proszę o kontakt Mieszkam na samych obrzeżach Wawy od strony Białołęki Stanisławów I to fajne miejsce Robię czasem badania w Lantmannen'ie Niestety jestem już długo za tą grupą wiekową, ale rozpuszczę wici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A skoro już tu trafiłam, to dziewczynki mam pytanko czy nie znacie kogoś do opieki nad dzieckiem, tzn. nad moją Dominisią Szukam Pani na pare godzin dziennie, tylko do opieki Miałam nadzieję, że dam rade dłużej posiedzieć z Małą w domku, ale życie nam się do tyłka szybko dobrało i chyba marzec-kwiecień będę musiała wrócić do pracy W domu jest cały czas babcia, więc ta Pani nie będzie sama z Małą. W razie co proszę o kontakt Mieszkam na samych obrzeżach Wawy od strony Białołęki Stanisławów I to fajne miejsce Robię czasem badania w Lantmannen'ie Niestety jestem już długo za tą grupą wiekową, ale rozpuszczę wici. Dzięki Będę wdzięczna Zrobiło się u nas jeszcze fajniej od kiedy mamy asfalt na drodze do Kobiałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.01.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Ja na swój asfalt czekam od 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka27 23.01.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 A ja się z Wami podzielę sytuacją u mnie, jak to firmy boją się pism straszących sądem. spartolili mi montaż okien. wysłałam pismo reklamacyjne, po miesiącu się odezwali, część rzeczy naprawili. Był u mnie jareko na działce celem dalszych oględzin, bardzo mnie przesraszył tym co powiedział, generalnie za moje ciężkie pieniądze okna mają dużo montażowych wad nadal. No to ja znowu do tych okien z reklamacją i od tej pory cisza.... Zero odpowiedzi na pisemną reklamacją ( polecony zpo) , to ja jeszcze raz z pismem , bo brak odpowiedzi to uznanie reklamacji, że żadam w ciągu 7 dni napraw inaczej sąd. Również bez odpowiedzi.... Miejski Rzecznik Konsumenta własnie pisze mi pozew do sądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 A ja się z Wami podzielę sytuacją u mnie, jak to firmy boją się pism straszących sądem. spartolili mi montaż okien. wysłałam pismo reklamacyjne, po miesiącu się odezwali, część rzeczy naprawili. Był u mnie jareko na działce celem dalszych oględzin, bardzo mnie przesraszył tym co powiedział, generalnie za moje ciężkie pieniądze okna mają dużo montażowych wad nadal. No to ja znowu do tych okien z reklamacją i od tej pory cisza.... Zero odpowiedzi na pisemną reklamacją ( polecony zpo) , to ja jeszcze raz z pismem , bo brak odpowiedzi to uznanie reklamacji, że żadam w ciągu 7 dni napraw inaczej sąd. Również bez odpowiedzi.... Miejski Rzecznik Konsumenta własnie pisze mi pozew do sądu. Trzymam kciuki Iwonka. Pochwal sie odrazu moze co to za firma? Odczynimy wudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts