Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

Kruela napisala:

Dzień dobry :)

... ja protestuję ;) ... dwie na pewno budują się w okolicach Marek i Radzymina :) i też Piękne :lol:

alez ja mialam na mysli ze wszystkie tutaj sa PIEKNE KOBIETY, a nie tylko te co z okolic sandcity :D Tyle tylko ze moze szybciej sie uda imprezke skrzyknac, chociaz kto wie czasami latwiej sie wybrac do kogos na drugi kraniec miasta czy wojewodztwa niz do sasiada na drugiej ulicy zajrzec :lol: ja juz np drugi rok ide na plotki do kolezanki co to mieszka w sasiednim bloku :o lapiecie to??

tak wiec sie prosze nie obrazac bo wszystkie was KOCHOM :oops:

// Anielica

Anielico droga :) ... daleka jestem od obrażania :) ... masz rację z tym spotykaniem :) ... dlatego nie chciałbym, abyśmy się teraz podzieliły na dzielnice :) ...

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To w takim razie kiedy imprezka zapoznawcza Pięknych Kobitek z Piaseczna i okolic? Bo rozumiem że tutaj tylko takie zaglądajom :lol:

Przyjemnego dzionka i troche słonka życzę nam wszystkim dzisiaj 8) Wasza Anielica.

ooooooooo wypraszam sobie :)

cześć Kruelcia :)

nic jeszcze nie powiem, ale ..... chyba bedzie dobsze :)

pamiętasz jak wczoraj powiedziałaś, że mój rzeczoznawca dość dużo mnie liczy :) dziś mi się to zwróciło :lol: zrobił mi expertyze za 1/3 ceny :)

To tylko dobrze o nim świadczy :) ... trzymam kciuki, abyś się jak najszybciej uporała z tymi pożal Boże specjalistami :evil: i wykańczała domek :)

Nitu

To najgorsze masz juz chyba za soba , tak ?Boshe :roll:

to zależy... jutro chcmy by pismo wzywające do naprawy sporządził i wysłał adwokat na własnym papierze kancelarii.... licze na to, że zadziała jak kubeł zimnej wody :)

jeśli nie podziała..... będe szukać dalej :(

ale myśle , że zadziała, poniekąd juz zadziałało, bo dzis przyszli naprawiać pęknięcia ścian :)

1. Nefer- Warszawa

2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin

3. rrmi

4. Zelijka

5. Edmar70

6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie

7. Nitubaga- W-wa budowa Marki

8. SylviaW- W-wa

9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna

10. Maluszek- W-wa

11. Lidszu- W-wa----> Halinów

12. MonikaC- W-wa----> Halinów

13. 78mysz

14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem

15. Kami-lla- Pruszków

16. Glowac

17. Zazdrośnica- Piaseczno

18. Dobroszka- W-wa---->budowa będzie w Kadach k.Milanówka

19. DorciaIQ- W-wa

20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów

21. mpb1971

22. McMagda- W-wa-----> Hornówek

23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola

24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz

25. Savee- W-wa

26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina

27. Magi77 - Stanisławów I

A skoro już tu trafiłam, to dziewczynki mam pytanko :lol: czy nie znacie kogoś do opieki nad dzieckiem, tzn. nad moją Dominisią :lol:

Szukam Pani na pare godzin dziennie, tylko do opieki :lol: Miałam nadzieję, że dam rade dłużej posiedzieć z Małą w domku, ale życie nam się do tyłka szybko dobrało i chyba marzec-kwiecień będę musiała wrócić do pracy :roll: :x :roll:

W domu jest cały czas babcia, więc ta Pani nie będzie sama z Małą.

W razie co proszę o kontakt :lol:

Mieszkam na samych obrzeżach Wawy od strony Białołęki :lol:

1. Nefer- Warszawa

2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin

3. rrmi

4. Zelijka

5. Edmar70

6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie

7. Nitubaga- W-wa budowa Marki

8. SylviaW- W-wa

9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna

10. Maluszek- W-wa

11. Lidszu- W-wa----> Halinów

12. MonikaC- W-wa----> Halinów

13. 78mysz

14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem

15. Kami-lla- Pruszków

16. Glowac

17. Zazdrośnica- Piaseczno

18. Dobroszka- W-wa---->budowa będzie w Kadach k.Milanówka

19. DorciaIQ- W-wa

20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów

21. mpb1971

22. McMagda- W-wa-----> Hornówek

23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola

24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz

25. Savee- W-wa

26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina

27. Magi77 - Stanisławów I

Dziękuję :lol: :lol: :lol:

A skoro już tu trafiłam, to dziewczynki mam pytanko :lol: czy nie znacie kogoś do opieki nad dzieckiem, tzn. nad moją Dominisią :lol:

Szukam Pani na pare godzin dziennie, tylko do opieki :lol: Miałam nadzieję, że dam rade dłużej posiedzieć z Małą w domku, ale życie nam się do tyłka szybko dobrało i chyba marzec-kwiecień będę musiała wrócić do pracy :roll: :x :roll:

Stanisławów I to fajne miejsce :) Robię czasem badania w Lantmannen'ie :)

Niestety jestem już długo za tą grupą wiekową, ale rozpuszczę wici.

Stanisławów I to fajne miejsce :) Robię czasem badania w Lantmannen'ie :)

Niestety jestem już długo za tą grupą wiekową, ale rozpuszczę wici.

Dzięki :lol: Będę wdzięczna :lol:

Zrobiło się u nas jeszcze fajniej od kiedy mamy asfalt na drodze do Kobiałki :lol:

A ja się z Wami podzielę sytuacją u mnie, jak to firmy boją się pism straszących sądem.

spartolili mi montaż okien.

wysłałam pismo reklamacyjne, po miesiącu się odezwali, część rzeczy naprawili. Był u mnie jareko na działce celem dalszych oględzin, bardzo mnie przesraszył tym co powiedział, generalnie za moje ciężkie pieniądze okna mają dużo montażowych wad nadal.

No to ja znowu do tych okien z reklamacją i od tej pory cisza.... Zero odpowiedzi na pisemną reklamacją ( polecony zpo) , to ja jeszcze raz z pismem , bo brak odpowiedzi to uznanie reklamacji, że żadam w ciągu 7 dni napraw inaczej sąd. Również bez odpowiedzi....

Miejski Rzecznik Konsumenta własnie pisze mi pozew do sądu.

A ja się z Wami podzielę sytuacją u mnie, jak to firmy boją się pism straszących sądem.

spartolili mi montaż okien.

wysłałam pismo reklamacyjne, po miesiącu się odezwali, część rzeczy naprawili. Był u mnie jareko na działce celem dalszych oględzin, bardzo mnie przesraszył tym co powiedział, generalnie za moje ciężkie pieniądze okna mają dużo montażowych wad nadal.

No to ja znowu do tych okien z reklamacją i od tej pory cisza.... Zero odpowiedzi na pisemną reklamacją ( polecony zpo) , to ja jeszcze raz z pismem , bo brak odpowiedzi to uznanie reklamacji, że żadam w ciągu 7 dni napraw inaczej sąd. Również bez odpowiedzi....

Miejski Rzecznik Konsumenta własnie pisze mi pozew do sądu.

Trzymam kciuki Iwonka. Pochwal sie odrazu moze co to za firma? Odczynimy wudu