78mysz 23.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 No i ja uzupełnie liste: 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa---->budowa będzie w Kadach k.Milanówka 19. DorciaIQ- W-wa 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.01.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 A jeszcze lepiej tak: 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa---->budowa będzie w Kadach k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I Rozumiem że jestem na 19. miejscu bo na tyle lat wyglądam? Cześć dziewczątka - to co, kiedy robimy Wielki Zjazd Grupy WBB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.01.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 DorciaIQ fajne masz postanowienie noworoczne Coś mi się wydaje, ze un mnie będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.01.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I Skróciłam swój opis , ja na 18 miejscu i będę się trzymać tej wersji co Dorcia .I uzupełniłam lokalizację Edmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 23.01.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 o jaka ładna lista Witam wszystkie nowe forumowiczki i przyłączam się z Betsi do doła pracowego. Nie wiem czy jest sens tak ciężko pracować, żeby ten dom wybudować. Jeszcze po nartach mam zepsute kolano i każą mi przed pracą chodzić na rehabilitacje i nogami machać (po pracy nie da rady, bo już wszyscy wtedy odpoczywają, a zaczynają od 7:00). Tyle sportu to ja od studiów nie miałam. Ale co tam archi się chce umówić na poczatęk przyszłego tygodnia i zobaczymy czy mi się mój dom będzie podobał. Swoją drogą na jakim etapie należy nająć architekta wnętrz? P.S. Jak ja bym chciała mieć już doła wykończeniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Ja najęłam architekta wnętrz 2 lata przed wbiciem łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.01.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I Skróciłam swój opis , ja na 18 miejscu i będę się trzymać tej wersji co Dorcia .I uzupełniłam lokalizację Edmar ... to ja nieletnia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 23.01.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Nie powiem, że idea zatrudnienia architekta wnętrz nie miała żadnego związku z Twoim dziennikiem. Obawiam się, że także jest słuszna. Jak i także z kwestią gdzie w łazience powinno być okno i jak doświetlić, żeby nie prześwietlić. Męczą mnie już te sterty gazet a o współczynnikach nawet nie chce czytać. Czasem mnie aż przeraża jak myślę jak jestem leniwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 U mnie też jeszcze pierwsza łopata nie wbita , a plan wnętrz już ustalony z architektem Kruela , czyli wychodzi na to , że młodszą siostrą jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 23.01.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dobroszka i inne Panie, skąd Wy tyle energii bieżecie, żeby planowac i wymyślać dokładnie rzeczy, które się za rok albo i później ziszczą? Ale czy przy projekcie już weidziałaś większość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Im więcej zaplanujesz teraz tym mniej kłopotów potem. A czekanie na wbicie łopaty jest dość męczące, więc lepiej chyba robić cokolwiek niż siedzieć i nie robić nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Kruela , czyli wychodzi na to , że młodszą siostrą jesteś to dla mnie nowe doświadczenie ... bo do tej pory byłam starszą ... ale wiesz, że młodsze rodzeństwo dokucza starszemu ... to Neferka dopiero nam da popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.01.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dobroszka i inne Panie, skąd Wy tyle energii bieżecie, żeby planowac i wymyślać dokładnie rzeczy, które się za rok albo i później ziszczą? Ale czy przy projekcie już weidziałaś większość? ja to nazywam spełnianiem się marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.01.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Neferko a co ty robisz o tej porze przy kompie? ... nie powinnaś łapać świeżego górskiego powietrza ... a swoją drogą czy cała Warszawa jest z Tobą? ... bo się tak luźno w mieście zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Neferko a co ty robisz o tej porze przy kompie? ... nie powinnaś łapać świeżego górskiego powietrza ... a swoją drogą czy cała Warszawa jest z Tobą? ... bo się tak luźno w mieście zrobiło W Zakopcu pusto jak nigdy ! Warszawa chyba w Austrii i Włoszech, bo na pewno nie tu. A ja... właśnie zawiązuję sadełko po obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.01.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dobroszka i inne Panie, skąd Wy tyle energii bieżecie, żeby planowac i wymyślać dokładnie rzeczy, które się za rok albo i później ziszczą? Ale czy przy projekcie już weidziałaś większość? ja to nazywam spełnianiem się marzeń Trafnie to ujęłas Ja miałam od początku dość sprecyzowane plany dotyczące domu - nawet poszukiwania projektu zaczęłam od domu parterowego , na moment dałam się uwieść takim z poddaszem użytkowym , zatoczyłam kółko i spokojnie wróciłam do pierwotnej koncepcji. Jesli chodzi o wystrój wnętrz - mam wrażenie,że moje potrzeby i gusta nie zmieniaja się juz jakoś skokowo , nagle i dametralnie. Usiedliśmy najpierw spokojnie z mężem i zastanowiliśmy się razem co chcemy , co nam się obojgu podoba i jakie mamy zadania dla pani architekt. Zależało nam na ciekawym rozplanowaniu przestrzeni w domu - nie tylko meblowo , ale również ściankami - bo troszkę tu pozmienialiśmy w stosunku do oryginalnego projektu. I dlatego jestem za zatrudnianiem architekta na etapie planów , a nie wybudowanego domu.Tych zmian , które wprowadziliśmy na planach , nie moglibyśmy zrobić gdyby dom już stał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 A u mnie na wsi pusto jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 A u mnie na wsi pusto jak nigdy Zamknęli się w chałupach i pijom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 internet trąbi , że grypa szaleje....to pewnie cała wieś zasmarkana i tylko w chustki dmucha .U nas skosiło mnie i córę , Mąż jeszcze się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Ja jestem chora od niedzieli, mąż od wtorku a syn ma zapalenie ucha. Babcia z dziadkiem też sie smarczą i kaszlą. Wszystkich nas dopadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts