Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

Mój Mąż się bardzo interesuje wystrojem wnętrz i jest pełnoprawnym wybieraczem - ale na szczęście przebiega to nieinwazyjnie bo mamy bardz zbieżne gusta.On może ciut bardziej zachowawcze i czasem mnie stopuje w zapędach - ale niezwykle rzadko. :D

Możemy kochana podać sobię ronsie :lol:

Ile to człowiek ma mniej stresu na głowie. :roll: :wink:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mój Mąż się bardzo interesuje wystrojem wnętrz i jest pełnoprawnym wybieraczem - ale na szczęście przebiega to nieinwazyjnie bo mamy bardz zbieżne gusta.On może ciut bardziej zachowawcze i czasem mnie stopuje w zapędach - ale niezwykle rzadko. :D

Możemy kochana podać sobię ronsie :lol:

Ile to człowiek ma mniej stresu na głowie. :roll: :wink:

Ojjj taak. CO prawda to prawda..Jak sobie pomyślę,że miałabym z nim boje o każdy detal toczyć i jeszcze by potem mi wypominał i krzywo patrzył na wybrane przeze mnie rzeczy...brrr

Najbardziej się bałam jak zareaguje na pomysł szarych okien - ale pokazałam mu kilka fajnych fotek i bardzo się do tego zapalił. :D

Ostatnio znalazł fajne lampy w jakiejś galerii i musiałam tam lecieć następnego dnia,żeby oblookać :D . Przyznaję,że bardzo mi się podobały :D

Dzień dobry.

Dopiero znalazłam czas na kawkę i na forum przy okazji :)

A senna jestem dzisiaj okrutnie.

Wieczorem mam wizytę u chirurga onkologa i trochę się stresuję. Na usg piersi wyszły mi małe torbiele i lekarz ma zobaczyć czy to coś poważnego czy może w wyniku brania tabl. anty tak się porobiło i zdecydować czy mogę brać je nadal.

Dzisiaj przyjeżdżają goście na ostatnie dni ferii i od jutra rozpocznie się zwiedzanie stolicy. Co im warto pokazać? Mają córkę 8-letnią (tak jak moja starsza) więc dobrze by było pod kątem dzieci ułożyć plan dnia. W piątek idziemy do kina na Bemowie na interaktywny seans "Królestwo zwierząt". Mam nadzieję że dziewczynom się spodoba. Jutro wieczorem wyciągamy rodziców na koncert Voo Voo. Z planów jeszcze Starówka i Łazienki. I więcej nie wiem bo sama dopiero 5 lat w Warszawie więc jeszcze i wiele przede mną do poznania.

Uciekam trochę ogarnąć chałupę przed ich przyjazdem.

Dobrosia to mamy luzik. :lol:

BetaGreta trzymam kciuki za pozytywną diagnozę. :)

Potrzebowska jestem. Podajcie mi namiary na miejsca gdzie mogę oblukać ładne kafle do łazienki w Wawce oczywiście. :wink: Opexy i Targówek mam już obcykany, na Bartyckiej się gubię :oops: i jakoś nie lubię tam łazić. Gdzie jeszcze można sobie pomacać? :lol:

Jestem :)

Goście wędrują z moją starszą córką po Starówce a ja przyjechałam odebrać młodszą z przedszkola i usiadłam wypić kawkę.

Chirurg namacalnie nic nie wyczuł, tabletki pozwolił brać ale mam zrobić w kwietniu powtórnie usg piersi i jak będą się powiększać te torbieliki to wtedy trzeba się zastanowić nad odstawieniem.

Dzięki za kciuki dziewczyny!

dobrosławo:) życzę aby "grypisko sie odwaliło od całej rodziny ;;)" ... trzymam kciuki za PnB ... powiedz, że jak PnB Ci nie dadzą to siostrę przyślesz ... widziałaś Grace z Madagaskaru? ... to cała ja ... i wpadnę z całym towarzystwem ;)))), więc niech się mają na baczności:))))) ... buźka