Edmar70 27.01.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Mój Mąż się bardzo interesuje wystrojem wnętrz i jest pełnoprawnym wybieraczem - ale na szczęście przebiega to nieinwazyjnie bo mamy bardz zbieżne gusta.On może ciut bardziej zachowawcze i czasem mnie stopuje w zapędach - ale niezwykle rzadko. Możemy kochana podać sobię ronsie Ile to człowiek ma mniej stresu na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.01.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Mój Mąż się bardzo interesuje wystrojem wnętrz i jest pełnoprawnym wybieraczem - ale na szczęście przebiega to nieinwazyjnie bo mamy bardz zbieżne gusta.On może ciut bardziej zachowawcze i czasem mnie stopuje w zapędach - ale niezwykle rzadko. Możemy kochana podać sobię ronsie Ile to człowiek ma mniej stresu na głowie. Ojjj taak. CO prawda to prawda..Jak sobie pomyślę,że miałabym z nim boje o każdy detal toczyć i jeszcze by potem mi wypominał i krzywo patrzył na wybrane przeze mnie rzeczy...brrr Najbardziej się bałam jak zareaguje na pomysł szarych okien - ale pokazałam mu kilka fajnych fotek i bardzo się do tego zapalił. Ostatnio znalazł fajne lampy w jakiejś galerii i musiałam tam lecieć następnego dnia,żeby oblookać . Przyznaję,że bardzo mi się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.01.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dzień dobry. Dopiero znalazłam czas na kawkę i na forum przy okazji A senna jestem dzisiaj okrutnie. Wieczorem mam wizytę u chirurga onkologa i trochę się stresuję. Na usg piersi wyszły mi małe torbiele i lekarz ma zobaczyć czy to coś poważnego czy może w wyniku brania tabl. anty tak się porobiło i zdecydować czy mogę brać je nadal. Dzisiaj przyjeżdżają goście na ostatnie dni ferii i od jutra rozpocznie się zwiedzanie stolicy. Co im warto pokazać? Mają córkę 8-letnią (tak jak moja starsza) więc dobrze by było pod kątem dzieci ułożyć plan dnia. W piątek idziemy do kina na Bemowie na interaktywny seans "Królestwo zwierząt". Mam nadzieję że dziewczynom się spodoba. Jutro wieczorem wyciągamy rodziców na koncert Voo Voo. Z planów jeszcze Starówka i Łazienki. I więcej nie wiem bo sama dopiero 5 lat w Warszawie więc jeszcze i wiele przede mną do poznania. Uciekam trochę ogarnąć chałupę przed ich przyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dobrosia to mamy luzik. BetaGreta trzymam kciuki za pozytywną diagnozę. Potrzebowska jestem. Podajcie mi namiary na miejsca gdzie mogę oblukać ładne kafle do łazienki w Wawce oczywiście. Opexy i Targówek mam już obcykany, na Bartyckiej się gubię i jakoś nie lubię tam łazić. Gdzie jeszcze można sobie pomacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.01.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Edmar podpytaj Neferki, bo ona ma podobno niezły namiar na babeczkę, która ma sklep z super kaflami a jak czegoś nie ma to ściągnie ... jakaś taka śmieszna nazwa ulicy była ... nie mogę sobie przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Edmar podpytaj Neferki, bo ona ma podobno niezły namiar na babeczkę, która ma sklep z super kaflami a jak czegoś nie ma to ściągnie ... jakaś taka śmieszna nazwa ulicy była ... nie mogę sobie przypomnieć Dzięki Kruelcia Teraz czekam aż Nefercia sie pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 BetaGreta - trzymam kciukasy za dobre wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nazwa ulicy tej Neferkowej hurtowni to Kosmatki , tylko numeru nie pamiętam , ale chyba 12 albo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.01.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 dobrosiu siostrzyczko dzięki, że mnie wybawiłaś od tego "kosmatego" myślenia ... już mi takie nieziemskie nazwy ulic się przypominały, że zamęczyłyby mnie przez noc ... tak to na pewno Kosmatki(a) ? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kosmatki - na bank No problemitos , akurat nietypowa nazwa , zapadła mi w pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.01.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Jestem Goście wędrują z moją starszą córką po Starówce a ja przyjechałam odebrać młodszą z przedszkola i usiadłam wypić kawkę. Chirurg namacalnie nic nie wyczuł, tabletki pozwolił brać ale mam zrobić w kwietniu powtórnie usg piersi i jak będą się powiększać te torbieliki to wtedy trzeba się zastanowić nad odstawieniem. Dzięki za kciuki dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.01.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ufff , to wygląda na to,że nic poważnego.Bardzo się cieszę BetaGreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.01.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Uff BetaGreta dobrze że to nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.01.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 BetaGreta cieszę się, ze to nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.01.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 BetaGreta to puszczam już kciuki cieszę się, że wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 dobry wieczór babeczki jak tam samopoczucie tuż przed weekendem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Nitu a jak u Ciebie? Sorrki kochana, ale miałam ostatnio wariackie dni i nie zaglądałam do Ciebie. Mam nadzieję, że "wymiotłaś" wszystkich złych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Jutro jadę składac papierzydła do PnB Mam nadzieję,że wszystko będzie ok i w końcu będzie z górki. Zostałam wydelegowana jako namniej chora z całej naszej zagrypionej trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 dobrosławo:) życzę aby "grypisko sie odwaliło od całej rodziny ;;)" ... trzymam kciuki za PnB ... powiedz, że jak PnB Ci nie dadzą to siostrę przyślesz ... widziałaś Grace z Madagaskaru? ... to cała ja ... i wpadnę z całym towarzystwem ))), więc niech się mają na baczności:))))) ... buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 I wszystko kończy się szczęśliwie Ja wierzę w przepływ pozytywnej energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts