Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dobrosławo:) życzę aby "grypisko sie odwaliło od całej rodziny ;;)" ... trzymam kciuki za PnB ... powiedz, że jak PnB Ci nie dadzą to siostrę przyślesz ... widziałaś Grace z Madagaskaru? ... to cała ja ... i wpadnę z całym towarzystwem ;)))), więc niech się mają na baczności:))))) ... buźka

o rany boskie , sister Kruelo , skąd Ty mi tę Dobrosławę przylepiłaś :o :o

troszkę się pomyliłaś , choć strzał był bliski ....mam na imię Dobrochna , ale na codzień większość osób melduje mi Dośka :wink:

To czas na aktualizację listy :D

1. Nefer- Warszawa

2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin

3. rrmi

4. Zelijka

5. Edmar70 --->Milanówek

6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie

7. Nitubaga- W-wa budowa Marki

8. SylviaW- W-wa

9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna

10. Maluszek- W-wa

11. Lidszu- W-wa----> Halinów

12. MonikaC- W-wa----> Halinów

13. 78mysz --------> Nadarzyn

14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem

15. Kami-lla- Pruszków

16. Glowac

17. Zazdrośnica- Piaseczno

18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka

19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus)

20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów

21. mpb1971

22. McMagda- W-wa-----> Hornówek

23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola

24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz

25. Savee- W-wa

26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina

27. Magi77 - Stanisławów I

28. Magda i Michał- W-wa----> Rusiec

29. Asiek i Jacuś - Łajski

dobroszko to takie moje słowotwórstwo ;) ... to od tego, że dla każdego masz dobre słowo :D ... nie chciałam zrobić Ci tym przykrości. Swoją drogą masz super fajne imię :)

eee , jaką przykrość , ja sie przeciez nie obrażam , ino sprostowanie zamieściłam :wink: :D

Dziś rano złozylam te papierzydła i teraz 30 dni czekania na decyzję.I niech mi jej spróbują nie dac .... :wink:

Ja się witam po nieprzespanej nocy. Jessu dajcie mi zapałki bo mi powieki opadają
To chyba niskie ciesnienie ja juz 3 kawe wypilam i mimo tego najchetniej by sie spac polozyla :roll:

Dobroszko

Masz naprawde super wyjatkowe imie , ale pasuje do Ciebie bardzo .

Nie czesto mozna spotkac kogos rownie milego :D

Udanego weekendu paniom zycze . :p

Nefcia

Zadne tam kominki :wink: , my z Kruelka sie umowilysmy , ze obie przyjedziecie do nas , ale jak bedziecie mialy ochote to mozna ognisko rozpalic.

Kielbasy bym upiekli .

:D

rrmi ja już oświeciłam Neferkę co do kominka i wizyty u Ciebie :)

W niedzielę mam urodziny babci, która kończy 89 lat :) i tak z kominka by były nici, bo by mi babcia nie wybaczyła :x a ja sobie skosztowania jej fantastycznych pierogów ;)

Ja też dzisiaj cały dzień chodzę jak śnięta :( ... może kawkę czas zapodać

dobroszko gdyby nie moje słowotwórstwo byśmy (te co nie wiedziały) się nie dowiedziały, że masz tak cudne imię :)

rrmi dziękuję bardzo :oops: :oops: , ale imię to nie moja "zasługa" - rodzice wybierali.. :wink:

A miła jestem tak przeciętnie , jak średnia krajowa - staram się jak mogę swoją złośliwą naturę maskowac :lol: :lol:

Jak zrobicie spotkako u rrmisi , to pliiis posmyrajcie ode mnie za uszkiem mojego ulubionego Psiula i pod łapką podrapcie.Widziałam drugiego na zdjęciach - tyż pikny :)

W przyszłym tygodniu Mąż idzie na odczulanie - będę testowała jego wytrzymałość na psy po tym wszystkim.Tęskni mi się za czworonogiem ,a i córa byłaby przeszczęśliwa... :)