Kruela 29.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Neferko ... nie śpisz? ... mam Ci dużo do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.01.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 dobrosławo:) życzę aby "grypisko sie odwaliło od całej rodziny ;;)" ... trzymam kciuki za PnB ... powiedz, że jak PnB Ci nie dadzą to siostrę przyślesz ... widziałaś Grace z Madagaskaru? ... to cała ja ... i wpadnę z całym towarzystwem ))), więc niech się mają na baczności:))))) ... buźka o rany boskie , sister Kruelo , skąd Ty mi tę Dobrosławę przylepiłaś troszkę się pomyliłaś , choć strzał był bliski ....mam na imię Dobrochna , ale na codzień większość osób melduje mi Dośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.01.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 dobroszko to takie moje słowotwórstwo ... to od tego, że dla każdego masz dobre słowo ... nie chciałam zrobić Ci tym przykrości. Swoją drogą masz super fajne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.01.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dzień dobry Paniom Czym się trzeba wkupić w to przemiłe towarzystwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.01.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja się witam po nieprzespanej nocy. Jessu dajcie mi zapałki bo mi powieki opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 30.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dzień dobry Paniom Czym się trzeba wkupić w to przemiłe towarzystwo? Witamy serdecznie. Pyszna kawką lub herbatką i cisteczkami Monikac A czemuż to cała noc nie spałaś? Stało sie coś? Może zamiast tych zapałek solidną kawke wypij albo połóż sie trochę - jesli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.01.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 kawusia http://warszawa.pogodzinach.pl/ext_img/kawa.gif herbatka http://joannakaminska.blox.pl/resource/_42426809_teabody203.gif i coś pysznego http://www.gif.elserw.com/gify/ciacho.jpg SMACZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Asiek i Jacuś u mnie się wkupiliście dzięki za kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka27 30.01.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Głodna się zrobiłam widząc powyższe pyszności. Truskaweczki hmmmm oj zjadło by się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Neferko ... nie śpisz? ... mam Ci dużo do powiedzenia Kruelcia, w niedzielę ? Przy kominku ? BUziaaaaaczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.01.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To czas na aktualizację listy 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa----> Rusiec 29. Asiek i Jacuś - Łajski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.01.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Asiek i Jacuś gdzie dokładnie sie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Łajski - to tuż pod Legionowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.01.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 dobroszko to takie moje słowotwórstwo ... to od tego, że dla każdego masz dobre słowo ... nie chciałam zrobić Ci tym przykrości. Swoją drogą masz super fajne imię eee , jaką przykrość , ja sie przeciez nie obrażam , ino sprostowanie zamieściłam Dziś rano złozylam te papierzydła i teraz 30 dni czekania na decyzję.I niech mi jej spróbują nie dac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.01.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Łajski - to tuż pod Legionowem To zmieniam lokalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.01.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 dobroszka Jak nie dadzą jak dadzą ... nie mają wyjścia ... Ty czekasz na PnB a ja na pogodę, która płata figle. A już myślałam, że będzie wiosna a tu Neferka z Zakopca zimę do Warszawy ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja się witam po nieprzespanej nocy. Jessu dajcie mi zapałki bo mi powieki opadająTo chyba niskie ciesnienie ja juz 3 kawe wypilam i mimo tego najchetniej by sie spac polozyla Dobroszko Masz naprawde super wyjatkowe imie , ale pasuje do Ciebie bardzo . Nie czesto mozna spotkac kogos rownie milego Udanego weekendu paniom zycze . Nefcia Zadne tam kominki , my z Kruelka sie umowilysmy , ze obie przyjedziecie do nas , ale jak bedziecie mialy ochote to mozna ognisko rozpalic. Kielbasy bym upiekli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 rrmi ja już oświeciłam Neferkę co do kominka i wizyty u Ciebie W niedzielę mam urodziny babci, która kończy 89 lat i tak z kominka by były nici, bo by mi babcia nie wybaczyła a ja sobie skosztowania jej fantastycznych pierogów Ja też dzisiaj cały dzień chodzę jak śnięta ... może kawkę czas zapodać dobroszko gdyby nie moje słowotwórstwo byśmy (te co nie wiedziały) się nie dowiedziały, że masz tak cudne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.01.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 rrmi dziękuję bardzo , ale imię to nie moja "zasługa" - rodzice wybierali.. A miła jestem tak przeciętnie , jak średnia krajowa - staram się jak mogę swoją złośliwą naturę maskowac Jak zrobicie spotkako u rrmisi , to pliiis posmyrajcie ode mnie za uszkiem mojego ulubionego Psiula i pod łapką podrapcie.Widziałam drugiego na zdjęciach - tyż pikny W przyszłym tygodniu Mąż idzie na odczulanie - będę testowała jego wytrzymałość na psy po tym wszystkim.Tęskni mi się za czworonogiem ,a i córa byłaby przeszczęśliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dobroszko Zapraszam wiec po odczulaniu , tak poprobowac , ale mysle , ze psy bez podszerstka nie uczulaja Duzy jest wpieszczony bardzo , bo goscia mielismy , wiec ma nawet na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts