Kruela 30.01.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 posmyram jak mnie nie zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kruelacia No co Ty , on jest przesłodki , na pewno nie zje rrmi dzięki , choć jak do tej pory wszystko go uczulalo , nawet to co teoretycznie nie powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 30.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dobroszko Zapraszam wiec po odczulaniu , tak poprobowac , ale mysle , ze psy bez podszerstka nie uczulaja Duzy jest wpieszczony bardzo , bo goscia mielismy , wiec ma nawet na zapas A można wiedzieć jakie psiska posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 posmyram jak mnie nie zje Obiecuje dac im sniadanie i obiad . Magda Mam 2 dobermany . Zrealizowalam tym samym swoje marzenia , teraz zajmuje sie psami , Syn juz duzy , studiuje , a mi jak to niektorzy mowia rzucilo sie na glowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 dobroszko jak ma zęby to może zjeść ... a co to za psiak? duży pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.01.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 posmyram jak mnie nie zje Obiecuje dac im sniadanie i obiad . bardzo Cię grzecznie proszę dorzuć im jeszcze podwieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No tak dobrze to oni nie maja , dostaja jesc 2 razy dziennie Nic nie boj sie , Oni Nefke bardzo lubia to Ja obskocza , moze Cie nie zauwaza Rozmawialam z Nia wlasnie , mowi ,ze na drodze kicha straszna . Pewnie na ciemna noc sie dowloka , ale tu u nas poki co nie jest zle . Wciaz jednak sypie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.01.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 rrmi ja też mam zwierzyniec w domu: 12 letniego owczarka niemieckiego, 8 miesięczną czarną kotkę (ze swoją panią w avatarku się prezentuje ), 8 letniego żółwia i rybki Mam nadzieję, że jutro będzie ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 30.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Asia Dzieki za pysznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.01.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ech - ja też tak chcę już się nie mogę doczekać na jakieś zwierzątyka w moim domku, bo na razie w wynajmowanej kawalerce to nie wchodzi w grę ale niech ja tylko pójdę na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Asia Dzieki za pysznosci Polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No nareszcie proszem paniom..... a na rogaliki sie spóźniłam.... zostawił ktoś coś jeszcze? i fajnie, że herbatka była..... Witam sie ze wszystkimi Kruelciu moja kochana.... wymieśc wszystkich nie zawsze się da.... no a przynajmniej nie za pierwszym razem ale wsio przede mną, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.01.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nituś poradzisz sobie, bo dzielna dziewczynka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ares100 31.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witam dziewczynyjestem nowa i bardzo mi się spodobała ta grupa.Mieszkam na granicy Białołęki i Marek a raczej będę mieszkać jak zrobie schody i jeszcze parę innych drobnych rzeczy.Z grubymi pracami jakos dałam juz radę.Ale schody to mnie męczą bo nic taniego nie moge znależć a kasa się skończyła.Dwójka małcyh dzieci więc bez barierek ani rusz. Szukam solidnego i niestety z powodu końca pieniązków taniego wykonawcy schodów drewnianych alebo może innych schodów tak aby mozna się było wprowadzić. Czy możecie kogoś polecić? Nie śpieszę się z terminem. Ja w zamian mogę polecić solidnego wykonawcę i wydaje mi się iż bardzo taniego od wykończeniówki szeroko rozumianej, glazura, płyty G-K, specjalizacja w super wykończeniach w płycie G-K, obróbka drzwi. ja jestem nim zachwycona, zawsze na czas i sam wszystko kupuje tam gdzie mu powiem. Namiary jak ktos chec na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 31.01.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Oj parę ostatnich dni mi przeleciało w młynie pracowym i kolejny weekend na zajęcia domowe. Dostałam od architekta kompletnie nowy projekt i się muszę sporo nagłówkować. Ale dobrze. Co do uczuleń to wszystko może uczulać. Pamiętam z dzieciństwa jak musiałam jedynego chomika do zoo oddać, a ostatnio mama musiała rybki nawet wydać. No ale może się uda po odczulaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka27 31.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 dZIEWCZYNY, macie do polecenia kierownika budowy?? Mój był do stanu surowego zamkniętego.... ( nie pytajcie dlaczego tak, budowę oddziedziczyłam po rodzicach) a jestem z niego bardzo niezadowolona. Niedługo bedzie u mnie elektryk a kierwonika nie ma. Jak u Was wygląda sprawa z kierownikiem, to figurant, który tylko coś wpisze w dzieniku, czy rzeczywisty kierownik?? Wcześniej pisałam o pozwie do sadu - firmę od okien, własnie odebrałam z poczty pismo od ich radcy prawnego, który zaprasza do ugody. Nie widzieli jeszcze pozwu z sądu, bo napisanie przez Miejskiego rzecznika Konsumentów zajmuje troche czasu. Sama nie wiem, iść do sądu czy dać im szanse na naprawę jak to było napisane w piśmie " rzeczywistych wad"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.02.2009 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 posmyrajcie ode mnie za uszkiem mojego ulubionego Psiula i pod łapką podrapcie.Widziałam drugiego na zdjęciach - tyż pikny Sisterko moja droga, Pablo cuuuudny ... wedle życzenia został wydrapany i za uszkiem i pod paszką )) ... i melduję, że nie zostałam zjedzona ani przez psiuny a tym bardziej przez właścicieli )) ... rrmi bardzo dziękuję za gościnę i przemiłą atmosferę ) ... szczerze, szczerze ) ... pozdrawiam .... a i Neferce dziękuję również )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No widzisz Kruela , po co się było cykać... Że właściciele Pabla przemili to ja wiem i nie miałam wątpliwości,że będzie miło , a Pabliś jest po prostu zajefajny Dzięki za przekazanie mu moich smyrków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No Dziewczynki ,wszystko to fajnie ,ale Gotek se prawie obrazil , ze nikt go nie podziwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.02.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No Dziewczynki ,wszystko to fajnie ,ale Gotek se prawie obrazil , ze nikt go nie podziwia Gotek też śliczny, ale większość imprezy przespał ') , a Pablo się upomniał o pieszczoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts