Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No tak dobrze to oni nie maja , dostaja jesc 2 razy dziennie :D

Nic nie boj sie , Oni Nefke bardzo lubia to Ja obskocza , moze Cie nie zauwaza :wink:

Rozmawialam z Nia wlasnie , mowi ,ze na drodze kicha straszna .

Pewnie na ciemna noc sie dowloka , ale tu u nas poki co nie jest zle .

Wciaz jednak sypie .

No nareszcie proszem paniom.....

a na rogaliki sie spóźniłam.... zostawił ktoś coś jeszcze?

i fajnie, że herbatka była..... :lol:

Witam sie ze wszystkimi :)

Kruelciu moja kochana.... wymieśc wszystkich nie zawsze się da.... no a przynajmniej nie za pierwszym razem ;) ale wsio przede mną, nie?

Witam dziewczyny

jestem nowa i bardzo mi się spodobała ta grupa.

Mieszkam na granicy Białołęki i Marek a raczej będę mieszkać jak zrobie schody i jeszcze parę innych drobnych rzeczy.

Z grubymi pracami jakos dałam juz radę.

Ale schody to mnie męczą bo nic taniego nie moge znależć a kasa się skończyła.

Dwójka małcyh dzieci więc bez barierek ani rusz.

Szukam solidnego i niestety z powodu końca pieniązków taniego wykonawcy schodów drewnianych alebo może innych schodów tak aby mozna się było wprowadzić. Czy możecie kogoś polecić? Nie śpieszę się z terminem.

Ja w zamian mogę polecić solidnego wykonawcę i wydaje mi się iż bardzo taniego od wykończeniówki szeroko rozumianej, glazura, płyty G-K, specjalizacja w super wykończeniach w płycie G-K, obróbka drzwi.

ja jestem nim zachwycona, zawsze na czas i sam wszystko kupuje tam gdzie mu powiem.

Namiary jak ktos chec na prv.

Oj parę ostatnich dni mi przeleciało w młynie pracowym i kolejny weekend na zajęcia domowe. Dostałam od architekta kompletnie nowy projekt i się muszę sporo nagłówkować. Ale dobrze.

Co do uczuleń to wszystko może uczulać. Pamiętam z dzieciństwa jak musiałam jedynego chomika do zoo oddać, a ostatnio mama musiała rybki nawet wydać. No ale może się uda po odczulaniu.

dZIEWCZYNY,

macie do polecenia kierownika budowy??

Mój był do stanu surowego zamkniętego.... ( nie pytajcie dlaczego tak, budowę oddziedziczyłam po rodzicach) a jestem z niego bardzo niezadowolona. Niedługo bedzie u mnie elektryk a kierwonika nie ma. Jak u Was wygląda sprawa z kierownikiem, to figurant, który tylko coś wpisze w dzieniku, czy rzeczywisty kierownik??

Wcześniej pisałam o pozwie do sadu - firmę od okien, własnie odebrałam z poczty pismo od ich radcy prawnego, który zaprasza do ugody. Nie widzieli jeszcze pozwu z sądu, bo napisanie przez Miejskiego rzecznika Konsumentów zajmuje troche czasu. Sama nie wiem, iść do sądu czy dać im szanse na naprawę jak to było napisane w piśmie " rzeczywistych wad"??

posmyrajcie ode mnie za uszkiem mojego ulubionego Psiula i pod łapką podrapcie.Widziałam drugiego na zdjęciach - tyż pikny :)

Sisterko moja droga, Pablo cuuuudny :) ... wedle życzenia został wydrapany i za uszkiem i pod paszką :))) ... i melduję, że nie zostałam zjedzona ;) ani przez psiuny ;) a tym bardziej przez właścicieli ;))) ... rrmi bardzo dziękuję za gościnę i przemiłą atmosferę :)) ... szczerze, szczerze :)) ... pozdrawiam .... a i Neferce dziękuję również :)))