lidszu 01.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 witam niedzielnie wczoraj byliśmy u znajomych z wizytą i moja młodsza córa spadła ze schodów i rozwaliła sobie łuk brwiowy Krew prysnęła na całego , ale całe szczęście młoda dość krótko płakała (twardzielka ). Teraz wygląda jak Michalczewski z opuchniętym okiem , ale chyba ją nie boli, bo rozrabia na całego A za chwilkę jadę ze starszą do kina na "Madagaskar 2" życzę miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa----> Rusiec 29. Asiek i Jacuś - Łajski30. Ares100- Białołęka----> Marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dZIEWCZYNY, macie do polecenia kierownika budowy?? Mój był do stanu surowego zamkniętego.... ( nie pytajcie dlaczego tak, budowę oddziedziczyłam po rodzicach) a jestem z niego bardzo niezadowolona. Niedługo bedzie u mnie elektryk a kierwonika nie ma. Jak u Was wygląda sprawa z kierownikiem, to figurant, który tylko coś wpisze w dzieniku, czy rzeczywisty kierownik?? Wcześniej pisałam o pozwie do sadu - firmę od okien, własnie odebrałam z poczty pismo od ich radcy prawnego, który zaprasza do ugody. Nie widzieli jeszcze pozwu z sądu, bo napisanie przez Miejskiego rzecznika Konsumentów zajmuje troche czasu. Sama nie wiem, iść do sądu czy dać im szanse na naprawę jak to było napisane w piśmie " rzeczywistych wad"?? kierownik to powinien być zawsze na miejscu, patrzyć na łapy i trzymac Twoją kase krótko a z sądem nie ma co.... jak się chcą dogadać, to skorzystaj z tego.... tylko nie popuszczaj... i swoje prawa wyegzekwuj ja teraz mam podobny kłopot tyle, że moi developerzy, ani myślą o ugodzie a mam cały dach źle ocieplony łącznie z veluxami, które wcale nie są ocieplone i folią która jest żle wyprowadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.02.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dziewczyny, witajcie, przyjmiecie mnie do siebie? Też domek wykańczam w okolicy Piaseczno - Zalesie a na dziendobry poczęstujcie się proszę http://img149.imageshack.us/img149/4276/tunezjaowoce210705007gx6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Cze Gosiek Witaj na pokładzie 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa----> Rusiec 29. Asiek i Jacuś - Łajski 30. Ares100- Białołęka----> Marki 31. Gosiek33 - Piaseczno/Zalesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 a ja????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.02.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam,goście pojechali i teraz tak jakoś cicho w domu. Mam nadzieję, że teraz będę miała ciut więcej czasu na forum. Chociaż jutro pewnie zaległości pracowe będę nadrabiać a w domu mam stos prania.Jednak dzięki gościom w końcu popatrzyłam na Warszawę oczami turysty. Wczoraj byliśmy w Muzeum Powstania Warszawskiego i muszę przyznać że robi wrażenie.A dzisiaj oglądałam mecz naszych piłkarzy ręcznych i cieszę się, że udało im się wywalczyć brązowy medal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 a ja????????????? Członek Honorowy : Kasia M. 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa----> Rusiec 29. Asiek i Jacuś - Łajski 30. Ares100- Białołęka----> Marki 31. Gosiek33 - Piaseczno/Zalesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.02.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 no no grupa się powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.02.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 To ja się jeszcze podpytam grupy, czy ktoś ma namiary na firmy budujące prefabrykaty z keramzytobetonu (praefa)? Do firm ze strony praefy wysłałam zapytania z prośbą o wycenę wybudowania domu ale może jest ktoś kto robi jeszcze w tym systemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 a ja????????????? Członek Honorowy : Kasia M.dzięuję kochana i witam wszystkie członkinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 To ja się jeszcze podpytam grupy, czy ktoś ma namiary na firmy budujące prefabrykaty z keramzytobetonu (praefa)? Do firm ze strony praefy wysłałam zapytania z prośbą o wycenę wybudowania domu ale może jest ktoś kto robi jeszcze w tym systemie? Kurcze tak mi się wydaję że oni na Bartyckiej mają stoisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wiem, że Zielonooka miała jakieś info, ale ona już nie wpada tutaj. MOże spróbuj jej na priv wysłać pytanie o prefabrykaty...Była 14.01.2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ok, sprawdzę tą Bartycka i napiszę do Zielonookiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 To i ja się na wieczór przywlokłam. Wróciłam od babci z 89 urodzin i jestem qładratowa ... koniec tego dobrego, od jutra idę na dietę Powiem Wam, że nie dałabym mojej babci jej lat. Sprawna fizycznie i umysłowo, na chodzie, elegancka od fryzjera ... życzę Wszystkim takiej kondycji dobroszko a czy Ty nie masz dzisiaj przypadkiem imienin? Tak mi się jakoś w kalendarz zerknęło Jeżeli masz, to życzę Ci tego, czego sama sobie życzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 01.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witaj Gosiek - sąsiadko Ale pysznościami częstujesz. Chciaz jedna mysli o naszej dietce Ja dzisiaj tez w gosciach sporo czasu spedziłam i dobrych ciast pojadłam, wiec te owocki jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dobroszko a czy Ty nie masz dzisiaj przypadkiem imienin? Tak mi się jakoś w kalendarz zerknęło Jeżeli masz, to życzę Ci tego, czego sama sobie życzysz Ale z Ciebie detektyw , mam dziś , dzięki za zyczenia i bojową czujność Witam pięknie wszystkie nowe członkinie , z Honorową na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dobrosiu Serdecznosci ode mnie rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ale z Ciebie detektyw , mam dziś , dzięki za zyczenia i bojową czujność Witam pięknie wszystkie nowe członkinie , z Honorową na czele I duuuużo zdrówka :) http://www.kurierkwiatowy.pl/img/bukiet_center1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wreszcie tu trafiłam ale zaraz mnie szlag trafi bo dzieci jeszcze nie spią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts