dobroszka 01.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dzięki Dziewczynki Mam mały dylemacik , napisałam u siebie w komentsach...zerknijcie pliis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wreszcie tu trafiłaś Członek Honorowy : Kasia M. 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa----> Rusiec 29. Asiek i Jacuś - Łajski 30. Ares100- Białołęka----> Marki 31. Gosiek33 - Piaseczno/Zalesie 32. Ania w Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dobroszko, słońce, wszystkiego najlepszego !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dobroszko, słońce, wszystkiego najlepszego !!!! ode mnie też.... sto lat kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dzięki Kochane U nas dziś był spęd imieninowy , bo obchodzimy razem : przedwczoraj miał mój Mąż , dziś ja , a jutro Mama Męża Oblewalismy dziś wszystkie trzy na raz , zrobiłam megaszybką i megapyszną karpatkę , zmietli ją po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dzięki Kochane U nas dziś był spęd imieninowy , bo obchodzimy razem : przedwczoraj miał mój Mąż , dziś ja , a jutro Mama Męża Oblewalismy dziś wszystkie trzy na raz , zrobiłam megaszybką i megapyszną karpatkę , zmietli ją po prostu to się nazywa zgranie w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ale to jest szalenie nieekonomiczne - urodzinowo tez mamy takie zbitki po trzy - cztery osoby.I wszystkim trza coś sprezentować . Ale wpólne obchodzenie fajne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 no to ja zyczę wyszystkiego NAJ Dobroszkohttp://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Kwiaty_21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 to może jeszcze dopiszę skąd klikam Członek Honorowy : Kasia M. 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa----> Rusiec 29. Asiek i Jacuś - Łajski 30. Ares100- Białołęka----> Marki 31. Gosiek33 - Piaseczno/Zalesie 32. Ania w Muratorze ---> Młochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dzięki wielkie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Boshe , jak ja lubie karpatke U nas takie rzeczy dzieja sie w listopadzie , imieniny moje , urodziny Meza , rocznica slubu . Kurcze juz 21 cyknela ostatnio Sluchajcie , po tym sniegu juz bedzie wiosna i kto bedzie mial ochote zacznie budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 rrmi , ale optymizm tryska z Twojej wypowiedzi..chcesz przepis na karpatkę? Zrobisz sobie słodko póki zima nie minie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ja się już z zakupami na materiały budowlane szykuję w przyszłym tygodniu więc wiosna być musi niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ja się już z zakupami na materiały budowlane szykuję w przyszłym tygodniu więc wiosna być musi niedługo Za dwa dni minie 1 rocznica rozpoczęcia mojej budowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Nefer dopiero rok i już jesteś na takim etapie wykończniówki? No no no , nawet nie wiesz jaki optymizm wlałaś w moje zmęczone mieszkaniem w bloczku serducho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ja się już z zakupami na materiały budowlane szykuję w przyszłym tygodniu więc wiosna być musi niedługo Za dwa dni minie 1 rocznica rozpoczęcia mojej budowy :) No to gratulację i torcik dla domku trzeba upiec tylko zima chyba łagodniejsza troszkę była w zeszłym roku tak mi się zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ja się już z zakupami na materiały budowlane szykuję w przyszłym tygodniu więc wiosna być musi niedługo Za dwa dni minie 1 rocznica rozpoczęcia mojej budowy :) No to gratulację i torcik dla domku trzeba upiec tylko zima chyba łagodniejsza troszkę była w zeszłym roku tak mi się zdaje Eeeeeeeeetam. na początku stycznia sdzukaliśmy samochodu, to zmarzła mi pupa, że hoho W tym roku też tak będzie Jeszcze kilka dni i wiosna Czego Ci zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Nefer dopiero rok i już jesteś na takim etapie wykończniówki? No no no , nawet nie wiesz jaki optymizm wlałaś w moje zmęczone mieszkaniem w bloczku serducho I to tylko dlatego, że liniwa jestem i parę razy zrobiłam sobie "wakacje od budowania" Spoko - rok i mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dzięki Nefer i trzymam kciuki za tą wiosnę tegoroczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dobroszko Jesli mozesz to tez na ciasto co mialas u Rasi Moze akurat cos mi z tego wyjdzie , bo wstyd tak gosci wciaz kupowanym albo Ptasim mleczkiem przyjmowac Kiedys jak mloda bylam to pieklam rozne ciasta i dobre byly , a w ameryce to tylko takie z torebki i zapomnialam ja to sie robi Bedzie wiosna , bedzie . Niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts