Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dZIEWCZYNY,

macie do polecenia kierownika budowy??

Mój był do stanu surowego zamkniętego.... ( nie pytajcie dlaczego tak, budowę oddziedziczyłam po rodzicach) a jestem z niego bardzo niezadowolona. Niedługo bedzie u mnie elektryk a kierwonika nie ma. Jak u Was wygląda sprawa z kierownikiem, to figurant, który tylko coś wpisze w dzieniku, czy rzeczywisty kierownik??

Wcześniej pisałam o pozwie do sadu - firmę od okien, własnie odebrałam z poczty pismo od ich radcy prawnego, który zaprasza do ugody. Nie widzieli jeszcze pozwu z sądu, bo napisanie przez Miejskiego rzecznika Konsumentów zajmuje troche czasu. Sama nie wiem, iść do sądu czy dać im szanse na naprawę jak to było napisane w piśmie " rzeczywistych wad"??

kierownik to powinien być zawsze na miejscu, patrzyć na łapy :x i trzymac Twoją kase krótko :)

a z sądem nie ma co.... jak się chcą dogadać, to skorzystaj z tego.... tylko nie popuszczaj... i swoje prawa wyegzekwuj :)

ja teraz mam podobny kłopot tyle, że moi developerzy, ani myślą o ugodzie a mam cały dach źle ocieplony łącznie z veluxami, które wcale nie są ocieplone :x i folią która jest żle wyprowadzona :evil: :evil: :evil:

Nitubag myślę żeby się "ugodzić" ale na wszelki wypadek idę do Miejskiego Rzecznika niech rzucic na to okiem.... ale mnie denerwują takie sytuacje , spać po nocach nie mogę.

Tobie życzę jak najlepszego i najszybszego zakończenia sprawy odnośnie ocieplenia!!! Wszystkim Wam życzę szybkiego i sprawnego zakończenia budowy!!!

Ps. Czy macie dobrego kierownika do polecenia?

MonikaC STO LAT STO LAT!!!! Droga Wodniczko : :D :D

Heloł, heloł !!

zdaje sie że dużo mnie tutaj ominęło :cry: w międzyczasie widzę że przybły nowe koleżanki - rośniemy w siłę :wink:

Wszystkim ostatnim jublilatkom i solenizantkom WSZYSTKIEGO NAPRAWDĘ I TYLKO NAJLEPSZEGO W ŻYCIU :lol: !!! ode mnie :p

a te wszystkie słodkości to sobie mogę tylko pooglądać - bo się strasznie zawzięłam w sobie i jestem na diecie od dwóch tygodni :evil: jak na razie 5,5kg mniej :lol: :lol: wiec chyba się opłaca ... trzymajcie kciuki za jeszcze !

pozdrawiam serdecznie,

// Anielica.

gratulacje Anielica - trzymam kciuki :)

Tylko czy to aby nie za intensywna ta dieta? Nie za szybko? Może lepiej trochę wolniej ale bezpieczeniej dla organizmu i z większą szansą, że na dłużej.....

a dla wszystkich, których ma skręcać z zazdrości przy tortach - smacznego - to na pewno Wam wolno:

http://www.gizmodo.com.au/images/2008/04/fruit%20yoghurt%20and%20granola%20breakfast.jpg

Smacznego :D

Witaj Gosiek - sąsiadko :lol:

Ale pysznościami częstujesz. Chciaz jedna mysli o naszej dietce :wink:

Ja dzisiaj tez w gosciach sporo czasu spedziłam i dobrych ciast pojadłam, wiec te owocki jak znalazł :D

witaj :lol: ,a na zdrowie wszystkim, bo pyszne było

Jestem zła po nie miałam powiadomień, a tu tyle się działo, dopiero odrabiam zaległości