Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za życzonka!

Aniawmuratorze - a masz jakąś super dietkę :)

Kurde byliśmy dzisiaj z małym u ortopedy i ma koślawość kolan :( i piętka mu do środka leci - czyli to czego się obawiałam. A durna lekarka na bilansie dwulatka mówiła że okiej :evil: Mały dostał w prezencie wkładkiortopedyczne i nowe kapcie. Jessu tylko cierpi strasznie bo do tej pory najbardziej lubił latać boso :(

wkładki mu pomogą tylko musi przywyknąć a to już nie jest takie proste

dieta jp - czyli jedz połowę :lol:

jem co 3 godziny posiłki o wielkości mojej pięści (szkoda ze mam takie drobne dłonie :roll: ) ostatni posiłek 3 godz przed snem a sniadanie od razu po przebudzeniu

unikam weglowodanów

no ale to chyba w Stanach ten świstak przepowiada :roll:

chociaż bym się nie zdziwiła jakby jeszcze nas potrzymalo przecież za 6 tygodni to połowa kwietnia będzie :D w sam raz na wiosny czas :D

To zacznę chyba jakieś czary odczyniać, aby zimę przegonić ;) bo chłopaki na budowie mi marzną :cry:

Gosiek - mniam

Monia77w1 - byłam w BlueCity w Enel-Medzie u dr Dłuskiego. To ortopoeda dziecięcy. Byłam tam 4 raz ale raz był inny dużo lepszy /pod względem podejścia do dzieci/ ale już go tam nie ma :(. Ehh no i wizyta bardzo podrożała - 140 zeta :o :o :o

jem co 3 godziny posiłki o wielkości mojej pięści (szkoda ze mam takie drobne dłonie )

:lol: :lol:

Gosiek - mniam

Monia77w1 - byłam w BlueCity w Enel-Medzie u dr Dłuskiego. To ortopoeda dziecięcy. Byłam tam 4 raz ale raz był inny dużo lepszy /pod względem podejścia do dzieci/ ale już go tam nie ma :(. Ehh no i wizyta bardzo podrożała - 140 zeta :o :o :o

jem co 3 godziny posiłki o wielkości mojej pięści (szkoda ze mam takie drobne dłonie )

:lol: :lol:

Łolaboga :o 140 zeta :roll: W Sulejówku przy K&L w tamtym roku otworzyli prywatną klinikę i biorą 70 zeta.

A zaś z pytaniami budowlanymi :roll:

Robiłyście kosztorys przed budową? Szukam osoby która mi zrobi taki kosztorys.

I jeszcze jedna prośba. Może macie namiary na ekipę od fundamentów?

Ja całe życie na wariata, więc kosztorysu nie było ;) a fundamenty, jak i cały SSO stawia mi ekipa od forumowego Mariusza A. Jestem naprawdę zadowolona :)

A zaś z pytaniami budowlanymi :roll:

Robiłyście kosztorys przed budową? Szukam osoby która mi zrobi taki kosztorys.

I jeszcze jedna prośba. Może macie namiary na ekipę od fundamentów?

Znalazłam gościa, ktory mi zrobił kosztorys- trafił w dziesiątkę. Niestety ostatnio dałam na niego namiar i się okazało, że faceta wcięło na amen, więc nie pomogę :(

Nie szukaj ekipy do fundamentów tylko do SSO. Będziesz się z każdą ekipą kopać "bo poprzedni spierdzielili" ?