Gosiek33 02.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Stało się. Świstak Phil wyszedł z norki zobaczył swój cień i wrócił do pieleszy, co przepowiada jeszcze co najmniej sześć tygodni zimy. wierzycie w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 no ale to chyba w Stanach ten świstak przepowiada chociaż bym się nie zdziwiła jakby jeszcze nas potrzymalo przecież za 6 tygodni to połowa kwietnia będzie w sam raz na wiosny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a tortami proszę mnie nie szczuć chcę jakoś wyglądać na wakacjach mam do zrzucenia 10 kg od dzisiaj zaczęłam i ....................... pierwsza skucha zjadłam z dziećmi mannę na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.02.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzięki za życzonka! Aniawmuratorze - a masz jakąś super dietkę Kurde byliśmy dzisiaj z małym u ortopedy i ma koślawość kolan i piętka mu do środka leci - czyli to czego się obawiałam. A durna lekarka na bilansie dwulatka mówiła że okiej Mały dostał w prezencie wkładkiortopedyczne i nowe kapcie. Jessu tylko cierpi strasznie bo do tej pory najbardziej lubił latać boso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 wkładki mu pomogą tylko musi przywyknąć a to już nie jest takie proste dieta jp - czyli jedz połowę jem co 3 godziny posiłki o wielkości mojej pięści (szkoda ze mam takie drobne dłonie ) ostatni posiłek 3 godz przed snem a sniadanie od razu po przebudzeniu unikam weglowodanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a może taka kolacja http://img237.imageshack.us/img237/6219/salatkagi2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Monia a gdzie byłaś u ortopedy? Mojemu tez lecą mu kostki ale niestety nie mam sprawdzonego ortopedy. Kupujemy mu dobre buty i niestety nic to nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 no ale to chyba w Stanach ten świstak przepowiada chociaż bym się nie zdziwiła jakby jeszcze nas potrzymalo przecież za 6 tygodni to połowa kwietnia będzie w sam raz na wiosny czas To zacznę chyba jakieś czary odczyniać, aby zimę przegonić bo chłopaki na budowie mi marzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 czyń czary ja zimna nie lubię a i śniegu już się naoglądalam w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Gosia kolacja idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Gosia kolacja idealna Jak dla kogo Mnie zdrowe szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Obśmiałam się bo ja bym tam tez dorzuciła małe co nieco ... i dlatego cały czas mam za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Gosiek - mniam Monia77w1 - byłam w BlueCity w Enel-Medzie u dr Dłuskiego. To ortopoeda dziecięcy. Byłam tam 4 raz ale raz był inny dużo lepszy /pod względem podejścia do dzieci/ ale już go tam nie ma . Ehh no i wizyta bardzo podrożała - 140 zeta jem co 3 godziny posiłki o wielkości mojej pięści (szkoda ze mam takie drobne dłonie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Obśmiałam się bo ja bym tam tez dorzuciła małe co nieco ... i dlatego cały czas mam za dużo Wyglada to na dodatek do dania glownego I to bez sosu czy chociaz majonezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Gosiek - mniam Monia77w1 - byłam w BlueCity w Enel-Medzie u dr Dłuskiego. To ortopoeda dziecięcy. Byłam tam 4 raz ale raz był inny dużo lepszy /pod względem podejścia do dzieci/ ale już go tam nie ma . Ehh no i wizyta bardzo podrożała - 140 zeta jem co 3 godziny posiłki o wielkości mojej pięści (szkoda ze mam takie drobne dłonie ) Łolaboga 140 zeta W Sulejówku przy K&L w tamtym roku otworzyli prywatną klinikę i biorą 70 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Gosia kolacja idealna Jak dla kogo Mnie zdrowe szkodzi OOOOOOOOOOOOO mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A zaś z pytaniami budowlanymi Robiłyście kosztorys przed budową? Szukam osoby która mi zrobi taki kosztorys. I jeszcze jedna prośba. Może macie namiary na ekipę od fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A zaś z pytaniami budowlanymi Robiłyście kosztorys przed budową? Szukam osoby która mi zrobi taki kosztorys. I jeszcze jedna prośba. Może macie namiary na ekipę od fundamentów? Ja całe życie na wariata, więc kosztorysu nie było a fundamenty, jak i cały SSO stawia mi ekipa od forumowego Mariusza A. Jestem naprawdę zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 [ Ja całe życie na wariata, więc kosztorysu nie było a fundamenty, jak i cały SSO stawia mi ekipa od forumowego Mariusza A. Jestem naprawdę zadowolona A mogę prosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A zaś z pytaniami budowlanymi Robiłyście kosztorys przed budową? Szukam osoby która mi zrobi taki kosztorys. I jeszcze jedna prośba. Może macie namiary na ekipę od fundamentów? Znalazłam gościa, ktory mi zrobił kosztorys- trafił w dziesiątkę. Niestety ostatnio dałam na niego namiar i się okazało, że faceta wcięło na amen, więc nie pomogę Nie szukaj ekipy do fundamentów tylko do SSO. Będziesz się z każdą ekipą kopać "bo poprzedni spierdzielili" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts