BetaGreta 02.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Znalazłam gościa, ktory mi zrobił kosztorys- trafił w dziesiątkę. Niestety ostatnio dałam na niego namiar i się okazało, że faceta wcięło na amen, więc nie pomogę Nie szukaj ekipy do fundamentów tylko do SSO. Będziesz się z każdą ekipą kopać "bo poprzedni spierdzielili" ? Tylko że my chcemy budować prefabrykowany z keramzytobetonu. W ich wycenach płyta fundamentowa dość drogo wychodzi więc może lepiej zlecić to na własną rękę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 [ Ja całe życie na wariata, więc kosztorysu nie było a fundamenty, jak i cały SSO stawia mi ekipa od forumowego Mariusza A. Jestem naprawdę zadowolona A mogę prosić o namiary? poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Aaaaaaaaaa to zwracam honor. I polecam Mariusza - zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 poszło na PW Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Niedługo Mariusz będzie budował połowie warszawskiej babskiej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Niedługo Mariusz będzie budował połowie warszawskiej babskiej grupy Jak robi to dobrze to co mu będziemy i sobie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Efekty jego pracy do wglądu u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Efekty jego pracy do wglądu u mnie Lada chwila mam nadzieję i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Efekty jego pracy do wglądu u mnie A to on robi też tą piękną łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Efekty jego pracy do wglądu u mnie A to on robi też tą piękną łazienkę? NIeeeeeeee tą piękną łazienkę robi Vadiol :) Chcesz namiar ? Potem idzie do Rasi a potem do... eeeeeee no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.02.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Za niedłużko i nasze budowanie z Mariuszem się rozpocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ale ma facet powodzenie - same laski do niego walą drzwiami i oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.02.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Efekty jego pracy do wglądu u mnie A to on robi też tą piękną łazienkę? NIeeeeeeee tą piękną łazienkę robi Vadiol :) Chcesz namiar ? Potem idzie do Rasi a potem do... eeeeeee no wiesz... Jak już będę wiedziała kiedy stanie dom to się zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ale ma facet powodzenie - same laski do niego walą drzwiami i oknami Facet musi być boski. Szkoda, że ja już jestem po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To bardzo dobre budowanie, bezstresowe a przy okazji jakiegoś dołka budowlanego to jeszcze z niego wyciągnie ... jutro rano mam spotkanie z Mariuszem na budowie, bo całe 2 tygodnie ferii się nie widzieliśmy, ale budowa szła pełną parą i niczego nie brakowało Nawet fugę na kominy wybieraliśmy telefonicznie i jest pięęęękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jak już będę wiedziała kiedy stanie dom to się zgłoszę Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To bardzo dobre budowanie, bezstresowe a przy okazji jakiegoś dołka budowlanego to jeszcze z niego wyciągnie ... jutro rano mam spotkanie z Mariuszem na budowie, bo całe 2 tygodnie ferii się nie widzieliśmy, ale budowa szła pełną parą i niczego nie brakowało Nawet fugę na kominy wybieraliśmy telefonicznie i jest pięęęękna No właśnie - sama przyjemność. Dzwonił dziś do mnie na pogaduchy, ale byłam na spotkaniu Jutro się spikniemy Bo już się za nim stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Efekty jego pracy do wglądu u mnie Lada chwila mam nadzieję i u mnie i u mnie tez - za tydzien bedziemy kopac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.02.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Efekty jego pracy do wglądu u mnie Lada chwila mam nadzieję i u mnie i u mnie tez - za tydzien bedziemy kopac Myszko , a masz juz kaloszki na ten historyczny moment? Nie zapomniej aparatu , będę trzymała kciuki. Czytałam o Twoich rozterkach w dzienniku - to chyba standard.Ja wciąż się boję,że o czymś nie pomyśleliśmy i spaprzemy sobie domek Ale przecież zyczliwe dusze i fachowi FAchowcy nie dadzą nam zejść na manowce. Będzie dobrze , po prostu nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Niedługo Mariusz będzie budował połowie warszawskiej babskiej grupy zupełnie jak pan Robert od K-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts