Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

Znalazłam gościa, ktory mi zrobił kosztorys- trafił w dziesiątkę. Niestety ostatnio dałam na niego namiar i się okazało, że faceta wcięło na amen, więc nie pomogę :(

Nie szukaj ekipy do fundamentów tylko do SSO. Będziesz się z każdą ekipą kopać "bo poprzedni spierdzielili" ?

Tylko że my chcemy budować prefabrykowany z keramzytobetonu. W ich wycenach płyta fundamentowa dość drogo wychodzi więc może lepiej zlecić to na własną rękę?

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To bardzo dobre budowanie, bezstresowe :) a przy okazji jakiegoś dołka budowlanego to jeszcze z niego wyciągnie ;) :lol:

... jutro rano mam spotkanie z Mariuszem na budowie, bo całe 2 tygodnie ferii się nie widzieliśmy, ale budowa szła pełną parą i niczego nie brakowało :) Nawet fugę na kominy wybieraliśmy telefonicznie i jest pięęęękna :)

To bardzo dobre budowanie, bezstresowe :) a przy okazji jakiegoś dołka budowlanego to jeszcze z niego wyciągnie ;) :lol:

... jutro rano mam spotkanie z Mariuszem na budowie, bo całe 2 tygodnie ferii się nie widzieliśmy, ale budowa szła pełną parą i niczego nie brakowało :) Nawet fugę na kominy wybieraliśmy telefonicznie i jest pięęęękna :)

No właśnie - sama przyjemność.

Dzwonił dziś do mnie na pogaduchy, ale byłam na spotkaniu :( Jutro się spikniemy :) Bo już się za nim stęskniłam :)

Efekty jego pracy do wglądu u mnie :)

Lada chwila mam nadzieję i u mnie :lol:

i u mnie tez - za tydzien bedziemy kopac

Myszko , a masz juz kaloszki na ten historyczny moment? :wink:

Nie zapomniej aparatu , będę trzymała kciuki.

Czytałam o Twoich rozterkach w dzienniku - to chyba standard.Ja wciąż się boję,że o czymś nie pomyśleliśmy i spaprzemy sobie domek :roll: Ale przecież zyczliwe dusze i fachowi FAchowcy nie dadzą nam zejść na manowce. :) Będzie dobrze , po prostu nie ma innej opcji :wink: