aniawmuratorze 02.02.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 zmykam spać bo już po północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.02.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Beta Grtea - weź jedną ekipę do wszystkiego bo potem będą jedni zwalać na drugich jak coś spierdzieli jednano ale tfu tfu. Ja cimogę polecić tylko moich murarzy z Andrzejemna czele- jemu dozgonna wdzięczność bo projekt mieliśmy spierdzielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.02.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Beta Grtea - weź jedną ekipę do wszystkiego bo potem będą jedni zwalać na drugich jak coś spierdzieli jednano ale tfu tfu. Ja cimogę polecić tylko moich murarzy z Andrzejemna czele- jemu dozgonna wdzięczność bo projekt mieliśmy spierdzielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzień doberek Mój mąż też się dzisiaj spotyka z Mariuszem, więc chłopak ma powodzenie i dziwię się, że jeszcze znajduje dla kogokolwiek czas Mam nadzieję, że uda nam się dogadać, bo trochę stresuje mnie ta niepewność kto będzie nam stawiał domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 03.02.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Cześć Kobiałki to i ja się podpinam pod tematy budowlane, chociaz u mnie juz zupełnie inny temat bo wykończeniówka leci. Ale za to potrzebuję teraz za niedługo zrobić ogrodzenie i moja prośba dotyczy tego tematu - macie kogoś godnego polecenia, przetestowanego?? Musimy niestety zrobić taką tradycyjną podmurówkę ze względu na grunt gliniasty na mniej więcej 1m wgłąb i na tym jakiś murek i dopiero potem sztachety drzewniane. Czy któraś mi pomoże z was ?! buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.02.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Anielica w kwestii ogrodzenia niestety nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka27 03.02.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dziewczyny ja jeszcze raz, macie sensownego kierownika budowy...????pliz help. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ja mam ale z tego co wiem, w tym roku bierze nawet 9000zł no fakt, ze jest rewelacyjny - gaduła ale mądrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dziewczyny ja jeszcze raz, macie sensownego kierownika budowy...???? pliz help. Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka27 03.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Bardzo dziękuję, już się z nim skontaktowałam, w sobote bedzie mnie na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dobry wieczór.... zakosilam przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Bardzo dziękuję, już się z nim skontaktowałam, w sobote bedzie mnie na działce Aaaa proszę uprzejmie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dobry wieczór.... zakosilam przepisy smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dobry wieczór.... zakosilam przepisy smacznego podziękuję jedząc... ino ze mnie taka kucharka jak z koziej.... trąbka. Ale może i mnie się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ja tam grzecznie czekam na imprę u Neferki, gdzie Dobroszka dobrowolnie przytaszczy 'murzynka" ... a może się pomyli i przyniesie śledzika w czekoladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ja tam grzecznie czekam na imprę u Neferki, gdzie Dobroszka dobrowolnie przytaszczy 'murzynka" ... a może się pomyli i przyniesie śledzika w czekoladzie Nie będzie ani murzynka , ani sledzika , tylko cosik caaałkowicie innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dobrosiu droga mam nadzieję, że to coś będzie bardziej słone niż słodkie (fuj;) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 oj słodkie będzie , słodziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.02.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 To nie mam innego wyjścia jak przynieść coś sl... śledzionego )) ... wiem, że jestem mało słodka- wręcz słona ... wolę kapary niż migdały , a za rybę (czytaj: śledzia pod każdą postacią ... zamiast ciasta ) dam się równiutko pokroić ) ... ale i tak postaram się do tego słodkiego towarzystwa dołaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dobbrosza a gdzie Twój avatarek zaginął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts