dobroszka 03.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a nie wiem , ja go widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 03.02.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 hej dziewczyny:) dołaczam do waszego grona:)ja buduje we wschodniej czesci warszawy a jeszcze mieszkam w wawie. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie:)))) Ja mam namiary na super elektryka, robi domofony, alarmy i wszysto co zwiazane jest z kabelkami:) jesli ktoras by potrzebowala, tak ku wkupieniu sie w wasze progi:) Pan Rafał 502 640 580 Pozdrowionka,Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witaj mjeziorska i zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dobrosiu teraz Cie widzę ... widać przez chwilę miałam pomroczność mjeziorska jeżeli jesteś ze wschodu to jesteś moją sąsiadką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.02.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ło matko nawet nie zauważyłam, że już tak późno ... dziewczynki lecę do łóżeczka, bo jutro rankiem mnie z niego wyrzucą ... odezwę się to pewne ... dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ło matko nawet nie zauważyłam, że już tak późno ... dziewczynki lecę do łóżeczka, bo jutro rankiem mnie z niego wyrzucą ... odezwę się to pewne ... dobranocka A ja po urlopie nie jestem w stanie rano się podnieść. Dzieci jeżdżą do szkoły metrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Członek Honorowy : Kasia M. 1. Nefer- Warszawa 2. Rasia- W-wa----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa budowa Marki 8. SylviaW- W-wa 9. Betsi 2006- na płd. od Piaseczna 10. Maluszek- W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla- Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica- Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee- W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa----> Rusiec 29. Asiek i Jacuś - Łajski30. Ares100- Białołęka----> Marki31. Gosiek33 - Piaseczno/Zalesie32. Ania w Muratorze ---> Młochów33. Mjeziorska -----> wschód W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ło matko nawet nie zauważyłam, że już tak późno ... dziewczynki lecę do łóżeczka, bo jutro rankiem mnie z niego wyrzucą ... odezwę się to pewne ... dobranocka A ja po urlopie nie jestem w stanie rano się podnieść. Dzieci jeżdżą do szkoły metrem to ty wyrodna matka jesteś ja też uciekam, bo jutro rano muszę córę do przedszkola odwieźć, bo mąż nie może dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ło matko nawet nie zauważyłam, że już tak późno ... dziewczynki lecę do łóżeczka, bo jutro rankiem mnie z niego wyrzucą ... odezwę się to pewne ... dobranocka A ja po urlopie nie jestem w stanie rano się podnieść. Dzieci jeżdżą do szkoły metrem to ty wyrodna matka jesteś Od zawsze jestem wyrodna :) Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.02.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no wstawac śpiochy wstawac.... już po 10 a tu nikogo nie było..... no nie ma leniuchowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 odmeldowuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 melduneczek i lecę dzwonić do architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A ja się melduję. Tak sobie myślę, to pytanie raczej do tych co już ogrzewanie mają, czy jak się robi hydraulikę, to trzeba kompleksowo od razu z piecem? Na logikę to tak, bo niby jak sprawdzić, że dobrze działa A jak mam gaz to jeszcze do tego muszę mieć zrobone przyłącze, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A ja się melduję. Tak sobie myślę, to pytanie raczej do tych co już ogrzewanie mają, czy jak się robi hydraulikę, to trzeba kompleksowo od razu z piecem? Na logikę to tak, bo niby jak sprawdzić, że dobrze działa A jak mam gaz to jeszcze do tego muszę mieć zrobone przyłącze, no nie? ja jeszcze nie na tym etapie, więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 więc czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Cześć dziewczyny Chwilowo sobie wróciłam bo sie okrutnie steskniłam za Wami i Forum . (na jak długo nie wiem ale jestem dobrej mysli) No i na mój debiut "comebackowy" wybrałam ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Czas najwyzszy wspominalysmy Cie kilka dni temu , pewnie dotarlo Co tam slychac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.02.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 witaj zielonooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Melduję się i ja. Dzwoniłam do Pana Mariusza - głos bardzo sympatyczny Wysłałam mu projekt i zobaczymy co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 04.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Potrzebuję Słońca i to dużo, bo dopada mnie nicniechciejstwo ... za dużo myślę, zdecydowanie za dużo ... o domu rzecz jasna zamiast wziąć się za robotę, której mam od ... metra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts