BetaGreta 04.02.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Potrzebuję Słońca i to dużo, bo dopada mnie nicniechciejstwo ... za dużo myślę, zdecydowanie za dużo ... o domu rzecz jasna zamiast wziąć się za robotę, której mam od ... metra ... Jak ja Cię rozumiem. Dzisiaj miałabym ochotę wejść na jakąś stronę z dopalaczami, tak mi się nic nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 To tak jak ja, od trzech dni cały czas siedzę na forum, zamiast za robotę się brać A, że pracę mam przy komputerze to jakoś tak samo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.02.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A ja się melduję. Tak sobie myślę, to pytanie raczej do tych co już ogrzewanie mają, czy jak się robi hydraulikę, to trzeba kompleksowo od razu z piecem? Na logikę to tak, bo niby jak sprawdzić, że dobrze działa A jak mam gaz to jeszcze do tego muszę mieć zrobone przyłącze, no nie? Gosiek a broń Cie panie zakładać piec na tym etapie! Piece kradną pierwsze! Mój hydraulik nie założył mi pieca, dopóki nie podłączyłam alarmu i monitoringu. A i tak bez przyłącza nic nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ok, tak mi bardziej pasuje, ale wytłumacz mi jak sprawdzić czy instalacja działa poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 04.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 wschod warszawy to raczej blizej Sulejowka bo zaczynam budowe w Okuniewie. Czym zajmuje sie ten slynny Pan Mariusz? Jestem na etapie pozwolen na budowe, narazie zbieram papiery.Mam nadzieje ruszyc na wiosne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 wschod warszawy to raczej blizej Sulejowka bo zaczynam budowe w Okuniewie. Czym zajmuje sie ten slynny Pan Mariusz? Jestem na etapie pozwolen na budowe, narazie zbieram papiery. Mam nadzieje ruszyc na wiosne:) o to ty moja i dwóch Monik sąsiadka, bo my w okolicach Halinowa się budujemy A pan Mariusz to polecany wykonawca SSO, ale nie wiem czy będzie miał jeszcze jakieś wolne terminy, bo generalnie został prze nas zaatakowany i buduje, bądź będzie na wiosnę-lato budował kilka domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 04.02.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 a co to SSO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.02.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ok, tak mi bardziej pasuje, ale wytłumacz mi jak sprawdzić czy instalacja działa poprawnie Musisz mieć sprawdzoną szczelność instalacji pod ciśnieniem 6 barów koniecznie przed wylewkami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.02.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 a co to SSO?? Stan Surowy Otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ok, tak mi bardziej pasuje, ale wytłumacz mi jak sprawdzić czy instalacja działa poprawnie Musisz mieć sprawdzoną szczelność instalacji pod ciśnieniem 6 barów koniecznie przed wylewkami!! ja ciemna baba, jak tabaka w rogu A czym się to ciśnienie sprawdza - majster jakoweś urządzenie ma co mu pokazuje, czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 04.02.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 a to poprosze numernieby mam juz wybranych wykonawcow ale skonforntowac cene nie zaszkodzi:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ok, tak mi bardziej pasuje, ale wytłumacz mi jak sprawdzić czy instalacja działa poprawnie Musisz mieć sprawdzoną szczelność instalacji pod ciśnieniem 6 barów koniecznie przed wylewkami!! ja ciemna baba, jak tabaka w rogu A czym się to ciśnienie sprawdza - majster jakoweś urządzenie ma co mu pokazuje, czy co ? Wykonawca Gosiek musi Ci to zrobić i manometr mieć swój... i protokół podpisać, że wszystko ok i szczelne, bo inaczej to od razu bierz od niego na piśmie, że zobowiązuje się wszystkie usterki i naprawy , po ewentualnym zalaniu, zapłacić z własnej kieszeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ha teraz mądra będę, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Czas najwyzszy wspominalysmy Cie kilka dni temu , pewnie dotarlo Co tam slychac ? Koncze pisac prace podyplomowa i w polowie miesiaca sie bronie. (oczywiscie jednoczesnie normalnie pracujac ) Urwanie głowy mam, jestem w potwornym niedoczasie - ale ogolnie bardzo ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Melduję się i ja. Dzwoniłam do Pana Mariusza - głos bardzo sympatyczny Wysłałam mu projekt i zobaczymy co i jak. ha i ja też dziś zaatakowałam ponownie Pana Mariusza - mam się z nim spotkać w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Czas najwyzszy wspominalysmy Cie kilka dni temu , pewnie dotarlo Co tam slychac ? Koncze pisac prace podyplomowa i w polowie miesiaca sie bronie. (oczywiscie jednoczesnie normalnie pracujac ) Urwanie głowy mam, jestem w potwornym niedoczasie - ale ogolnie bardzo ok:) Witaj Piękna Sto lat Cię nie widziałam Jak sie obronisz - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Członek Honorowy : Kasia M. 1. Nefer W-wa ------> Warszawa 2. Rasia- W-wa ----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa -----> budowa Marki 8. Sylvia ------> W- W-wa 9. Betsi 2006 ----> na płd. od Piaseczna 10. Maluszek -----> W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla -----> Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica -----> Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa -----> W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee ------> W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa ----> Rusiec 29. Asiek i Jacuś - Łajski30. Ares100- Białołęka----> Marki31. Gosiek33 ---------------> Piaseczno/Zalesie32. Ania w Muratorze ---> Młochów33. Mjeziorska -----> wschód W-wy34. Zielonooka ----> Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 czy to babska lista w-wska ? a czy ja sie załapię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Członek Honorowy : Kasia M. 1. Nefer W-wa ------> Warszawa 2. Rasia- W-wa ----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa -----> budowa Marki 8. Sylvia ------> W- W-wa 9. Betsi 2006 ----> na płd. od Piaseczna 10. Maluszek -----> W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla -----> Pruszków 16. Glowac 17. Zazdrośnica -----> Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa -----> W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee ------> W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa ----> Rusiec 29. Asiek i Jacuś - Łajski30. Ares100- Białołęka----> Marki31. Gosiek33 ---------------> Piaseczno/Zalesie32. Ania w Muratorze ---> Młochów33. Mjeziorska -----> wschód W-wy34. Zielonooka ----> Warszawa35. Piątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ale tempo nigdzie tak szybko nie zapisuja czlowieka jak na forum.. a ktoś buduje może w okolicy zakrętu, wiązowny, otwocka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts