lidszu 05.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ja się też na spotkanie piszę, więc proszę mnie na listę obecności wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.02.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 och dziewczyny chyba z pospiechu czytania narozrabiałam.. Monika 77w1 sorrrry..ja chciałam napisać, że ja też zapraszam i na kiełbaski z Wami sie piszę.. myślę, że jak czas nam pozwoli możemy ogniskować co jakis czas gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 05.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No, ogrodzenie musze zrobic a nie mam do tego dobrych, poleconych człowieków Szukam namiarow na jakies ekipy które robiom jeszcze po staremu tzn. na tradycyjnej podmurówce w gląb ziemi ...... o to sie rozchodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.02.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Piąteczko to Ty chyba ze dwa hektary pola musisz miec do dyspozycji skoro ci nie straszna taka kupa babeczek w jednym miejscu Ale na imprezke w realu tez sie piszem A w kwestii mojego ogrodzenia nikt mi nie pomoze i taka samotna zostane sobie ..... // Anielica. nie, nie jestem dziedziczka ale sie jakoś pomieścimy.. jak cieplo to i pobrodzic można w rzeczce..potaplać..pociechy trzeba zabrać..kobiałki..i dobry humor.. a do ogrodzenia nie znam nikogo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 05.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 jeśli można zabrać pociechy to ja z przyjemnością też się stawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Z pociechą ,czy bez , będę ! A od ogrodzenia też nikogo nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 buziaki dla wszystkich zostawiam no to zeby się pogościć to muszę w szybkim tempie moja altane konczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.02.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 noooooo na spotkanie w plenerze to i ja się piszę może już Zu przestanę karmić to i pifffko sobię walnę, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 05.02.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ja od prawie 3 lat jadę na Karmi - da się wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 lubię karmi ale jak się karmi to się tęskni trochę do normalnych acz zakazanych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja nie karmi ale bardzo lubię Karmi Dziewczyny byle do wiosny do teraz ti co najwyzej mozemy sobie grypę załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ło matko ale ja się tego karmi opiłam Stomatolog z małym zlaiczony. Zęby pomalowane fluorem. No ale bez płaczu się nie obeszło ot tak - dla zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No, ogrodzenie musze zrobic a nie mam do tego dobrych, poleconych człowieków Szukam namiarow na jakies ekipy które robiom jeszcze po staremu tzn. na tradycyjnej podmurówce w gląb ziemi ...... o to sie rozchodzi ! o, takich Aniołku to ja tez nie znam niestety. Narazie bede robic na prefabrykowanej podmurówce i panel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Anielica - poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viryddi 05.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Puk puk, można? Bardzo tu u was miło, chętnie zostanę na dłużej. W kwestii zaś budowy, jestem na etapie stanu surowego otwartego i szykuję się do doprowadzenia mediów. Pozdrawiam was wszystkie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Puk puk, można? Bardzo tu u was miło, chętnie zostanę na dłużej. W kwestii zaś budowy, jestem na etapie stanu surowego otwartego i szykuję się do doprowadzenia mediów. Pozdrawiam was wszystkie serdecznie Można, można, zaraz dopiszę do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Członek Honorowy : Kasia M. 1. Nefer W-wa ------> Warszawa 2. Rasia- W-wa ----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa -----> budowa Marki 8. Sylvia ------> W- W-wa 9. Betsi 2006 ----> na płd. od Piaseczna 10. Maluszek -----> W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla -----> Pruszków 16. Glowac W-wa -----> Międzylesie 17. Zazdrośnica -----> Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa -----> W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee ------> W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa ----> Rusiec 29. Asiek i Jacuś - Łajski 30. Ares100- Białołęka----> Marki 31. Gosiek33 ---------------> Piaseczno/Zalesie 32. Ania w Muratorze ---> Młochów 33. Mjeziorska -----> wschód W-wy 34. Zielonooka ----> Warszawa 35. Piątka36. Viryddi -----> Białołęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.02.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Przytaszczyłam się i ja;) wieczorową porą ... od czasu urodzenia młodego ( lat 6) mam totalną awersję do piwa ... i gdyby to był jedyny alkohol, to byłabym totalnym abstynentem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A widzisz , a u mnie od czasu urodzenia Helenki (2,5 roku) została chęć tylko na piwko i wino.A co mocniejsze to mnie odrzuca i gdzie tu sprawiedliwość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dobrosiu ja uwielbiam wino i ty jak widzę nie masz wstrętu ... uwielbiam czerwone wino , które jest mało popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts