monia77w1 06.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No ale jak to ma byc taka impreza typu "pochlaj" to na chusteczke nam jakie ogony ?! Lepiej same bedziemy prowadziły takie "babskie rozmowy o życiu i wogóle" ...... buziaczki // Aniołek wasz. Pewnie że same - no coś Ty, z drewnem do lasu??? Ja tez wolałabym bez ogonów bo chodz mam 2 urocze to by nas zagadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.02.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dorcia - trzymam kciukasy Ehh ja padnięta jestem. Właśnie dziecko uśpiłam a sama ze sobą walczę przy kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.02.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ja tez wolałabym bez ogonów bo chodz mam 2 urocze to by nas zagadały To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ehh ja padnięta jestem. Właśnie dziecko uśpiłam a sama ze sobą walczę przy kawie a moja właśnie wstała z popołudniowej drzemki a ja mocną kawę piję coby nie zasnąć , chyba coś z ciśnieniem Dorciu trzymam kciukasy baaardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dorcia... ja tez Ci życze... wiesz czego... kobietki już weekend.... moje nieloty nareszcie sie określili i MAJA NAPRAWIĆ DACH . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 moje nieloty nareszcie sie określili i MAJA NAPRAWIĆ DACH . wspaniała wiadomość na zakończenie ciężkiego tygodnia, więc chyba trzeba coś z tej okazji chlapnąć dla każdego coś smacznego: http://chic.net.pl/images/duze_drinki1.jpg http://www.reklamagratis.pl/_mm/_d/_ext/22/big_piwo%20rozjasnia%20umysl01.jpg http://www.gastronauci.pl/aimg/wino.jpg http://www.mniammniam.pl/obrazki/cytrynowa_wodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 biorę czerwone z pomarańczką - dziękuję.... a końcówka tygodnia faktycznie dobra.... jak sobie przypomne poprzedni tydzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Kiedyś piłam tylko czerwone wytrawne.Odkąd spróbowałam lodowego - hmmm... przeszłam na białe - to chyba starość, nie ?Najchętniej półwytrawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nituś wspaniałe wiadomości Bardzo się cieszę Co do winka to lubię i czerwone i białe ale półwytrawne. No i grzańca też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Kiedyś piłam tylko czerwone wytrawne. Odkąd spróbowałam lodowego - hmmm... przeszłam na białe - to chyba starość, nie ? Najchętniej półwytrawne. To ja w takim razie też jestem stara Zdecydowanie białe. Po czerwonym rozsadza mi wątrobę. Starość jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 [ Starość jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 [ Starość jak nic. Co się cieszysz małolacie Ty... Jak osiągniesz wiek starczy, też nie będziesz mogła tego i owego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 [ Starość jak nic. Co się cieszysz małolacie Ty... Jak osiągniesz wiek starczy, też nie będziesz mogła tego i owego. taaaa odezwała się ta co to już ma "wiek starczy" - akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 taaaa odezwała się ta co to już ma "wiek starczy" - akurat To byś się zdziwiła Nituś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 taaaa odezwała się ta co to już ma "wiek starczy" - akurat To byś się zdziwiła Nituś. taaaaaa? no to dawaj... możesz jakoś szyfrem, bylebym się dokumała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 taaaa odezwała się ta co to już ma "wiek starczy" - akurat To byś się zdziwiła Nituś. taaaaaa? no to dawaj... możesz jakoś szyfrem, bylebym się dokumała Dwa razy pełnoletność plus jeszcze dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dwa razy pełnoletność plus jeszcze dwa to lepiej siedź cicho gnojku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dwa razy pełnoletność plus jeszcze dwa to lepiej siedź cicho gnojku Pokłon starszyźnie sie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 taaaa odezwała się ta co to już ma "wiek starczy" - akurat To byś się zdziwiła Nituś. taaaaaa? no to dawaj... możesz jakoś szyfrem, bylebym się dokumała Dwa razy pełnoletność plus jeszcze dwa jeeeeeeeee to masz ino ciut więcej niż ja cześć Nefcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ale wesoło sobota nadchodzi.. ja tam zawsze nie mam kiedy pić.. przynajmniej wirtualnie człowiek dużo rzeczy nadrobi a i lepiej kochać choć wiek starczy, niźli liczyć czy sił starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts