Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

cześć kobitki.....

Kruelcia ja za skarby świata nie wiem jak można byc anty-słodyczowa .... :o :o :o

Nituś ja mam naturalnej słodyczy pod dostatkiem :lol: :wink: a gdyby ciasto było z kaparkami to mniam ... :lol: ... zaraz, zaraz ...zjadłam kiedyś kawałek kwaśnego pleśniaka :D

noooo to ja muszem Ci się zacząć jakoś baczniej przyglądać :p może Ty jakiego obcego masz :lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gosiek

Na zdrowie , Maz pewnie i tak wpatrzony i kocha to sobie bedziesz zalowala :D :wink:

Szkoda , ze Twoj psiak taki , ze tak powiem malutki , nie pochodzimy razem na spacery . A szkoda , bo moi chlopcy bardzo twarzyscy sa :D

Dobroszko no prosze Cie :D

Jak tam odczulanie ?

Dobroszka, a tesy alergiczne z krwi czy skórne robicie? Bo te skórne to słabe strasznie i nie polecam.

oooo a czemu?

myśmy robili.... i wyszło, że nic nie wyszło :)

tzn wyszła próbka kontrolna.... i wtedy potwierdziły sie badania z krwi

I już przestańcie z tymi oponkami. Myślałam, że mnie na rehabilitacji bardziej wymęczą, a tu się okazało, że tylko 10 min rowerka, a reszta to laserek, prądzik i masowanko. Ech ... nie żeby mi tak bardzo przeszkadzało. W końcu całkiem fajny mi się rehabilitant trafił... ale oponce się to odessać nie pomoże... Aha - no i oczywiście - przez ten styczeń udało mi się coś zrzucić, ale oczywiście wiadomo skąd - a oponki niewzruszone - to jest dopiero złośliwe dziadostwo!

Nitu, a bo moja mama od wieków siedzi w testach alergicznych i już mi się odruch bezwarunkowy wyrobił, że jak słyszę o testach skórnych to trzeba powiedzieć, że szkoda czasu na skórne testy, bo są bardzo nieprecyzyjne i często oszukują, a dzieci to szkoda kuć. No i nie wszystko można dobrze skórnie przetestować (np. na jedzenie). A najgorsze co może być to modne przynajmniej jakiś czas temu niekonwencjone sposoby magnetyczne i inne pomysły. No, a odczulanie dobre jest i słuszne, ale długo trwa, żeby się skutecznie odczulić i nie zawsze się udaje.

rrmisia Ty mnie nie proś , tylko do nas dojedź do Raśki w sobotę noooo. :)

Zrobili mu testy i w tym tygodniu zaczną męczyć :roll:

Raczej nie dojade , bo bede na treningu z chlopcami prawie na pewno , chyba . ze pozorant na wystawe wyjedzie to odwolaja.Dam Ci na pw linka do tych treningow to zobaczysz co my wyprawiamy i jak sie bawimy :lol:

Jak tylko bedzie po wszystkim zapraszam na sprawdzenie :wink: