nitubaga 08.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 cześć kobitki..... Kruelcia ja za skarby świata nie wiem jak można byc anty-słodyczowa .... Nituś ja mam naturalnej słodyczy pod dostatkiem a gdyby ciasto było z kaparkami to mniam ... ... zaraz, zaraz ...zjadłam kiedyś kawałek kwaśnego pleśniaka noooo to ja muszem Ci się zacząć jakoś baczniej przyglądać może Ty jakiego obcego masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 i do tego kwaśno - słonego tego obcego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nefer - bez cukrowania masz zasłużony szacunek z mojej strony i dzięki za chęć pomocy - skorzystam już niebawem, napiszę @ z pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nefer - bez cukrowania masz zasłużony szacunek z mojej strony i dzięki za chęć pomocy - skorzystam już niebawem, napiszę @ z pytaniami Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 mcmagda trufle maja specyficzny smaczek , ale dobrze przyrządzone są pysznościowe.JAk jestem we Włoszech , to często się tymi przysmakami zajadam.Chyba w Bomi mozna czasem dostać pastę truflową - albo z ciemnych , albo z białych.Na bułeczke podgrzaną i mmmmmmmmmm....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 08.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No i się głodna zrobiłam. No nie za dobrze, bo te kilogramy gonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Chyba trzeba zalozyc klub zrzucajacych opony zimowe z brzucha . Pierwsza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.02.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Chyba trzeba zalozyc klub zrzucajacych opony zimowe z brzucha . Pierwsza !!! Ty moja droga to chyba możesz sobie oponkę zdjąć, ale najpierw musiałabyś ją założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Moja siedzi przytwierdzona jakby na amen , witanko Kruelciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 idę jeść a moja opona to już na stałe przytwierdzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.02.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja nie mam jednej konkretnej opony...ja jestem całą wielką oponą , taka od traktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Gosiek Na zdrowie , Maz pewnie i tak wpatrzony i kocha to sobie bedziesz zalowala Szkoda , ze Twoj psiak taki , ze tak powiem malutki , nie pochodzimy razem na spacery . A szkoda , bo moi chlopcy bardzo twarzyscy sa Dobroszko no prosze Cie Jak tam odczulanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.02.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 rrmisia Ty mnie nie proś , tylko do nas dojedź do Raśki w sobotę noooo. Zrobili mu testy i w tym tygodniu zaczną męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.02.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Moja siedzi przytwierdzona jakby na amen , witanko Kruelciu Jeżeli nawet masz to taką mini oponeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 08.02.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dobroszka, a tesy alergiczne z krwi czy skórne robicie? Bo te skórne to słabe strasznie i nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dobroszka, a tesy alergiczne z krwi czy skórne robicie? Bo te skórne to słabe strasznie i nie polecam. oooo a czemu? myśmy robili.... i wyszło, że nic nie wyszło tzn wyszła próbka kontrolna.... i wtedy potwierdziły sie badania z krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 08.02.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 I już przestańcie z tymi oponkami. Myślałam, że mnie na rehabilitacji bardziej wymęczą, a tu się okazało, że tylko 10 min rowerka, a reszta to laserek, prądzik i masowanko. Ech ... nie żeby mi tak bardzo przeszkadzało. W końcu całkiem fajny mi się rehabilitant trafił... ale oponce się to odessać nie pomoże... Aha - no i oczywiście - przez ten styczeń udało mi się coś zrzucić, ale oczywiście wiadomo skąd - a oponki niewzruszone - to jest dopiero złośliwe dziadostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 08.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nitu, a bo moja mama od wieków siedzi w testach alergicznych i już mi się odruch bezwarunkowy wyrobił, że jak słyszę o testach skórnych to trzeba powiedzieć, że szkoda czasu na skórne testy, bo są bardzo nieprecyzyjne i często oszukują, a dzieci to szkoda kuć. No i nie wszystko można dobrze skórnie przetestować (np. na jedzenie). A najgorsze co może być to modne przynajmniej jakiś czas temu niekonwencjone sposoby magnetyczne i inne pomysły. No, a odczulanie dobre jest i słuszne, ale długo trwa, żeby się skutecznie odczulić i nie zawsze się udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 rrmisia Ty mnie nie proś , tylko do nas dojedź do Raśki w sobotę noooo. Zrobili mu testy i w tym tygodniu zaczną męczyć Raczej nie dojade , bo bede na treningu z chlopcami prawie na pewno , chyba . ze pozorant na wystawe wyjedzie to odwolaja.Dam Ci na pw linka do tych treningow to zobaczysz co my wyprawiamy i jak sie bawimy Jak tylko bedzie po wszystkim zapraszam na sprawdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Edmar a co ta 70 w avatarku znaczy .. To data urodzin. Czyżbym się w szacunkach pomyliła? na pewno nie rozmiar biustu Ani biustu, ani pod biustem, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts