Maluszek 09.02.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Cześć dziewczynki To tak a propos oponek http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg smacznego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.02.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Zaczynać dzień tak na słodko....rozpusta , ale jaka pyszna ..mmmmm Na taki widok od razu mam niedobory cukru w organizmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Maluszku, dziękuję, bo wirtualnie to ja nawet cały talerz mogę zjeść i nic nie będzie widać po mnie Dzieńdoberek wszystkim i miłego dnia Słoneczko świeci, więc od razu paszcza się uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Na taki widok od razu mam niedobory cukru w organizmie ja też.. jogurt poranny już zjadłam.. dobrego dnia Babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ech to budowanie, weekendy i alkohol gwarantowany rozpad pożycia. Jak się mi po strasznym tygodniu w pracy (mam miesięczny nalot audytorów) udało wyjść wczoraj z mężem na piwo (bo ja to piwosz akurat), aby najświeższe zmiany do projekt przedyskutować to nawet nie wiedziałam, że z tego taka draka wyjdzie. Już tak dobrze szło, przeszliśmy przez większość zmian, nawet przez wyższy koszt kominka i na czym się rozpadło - na zlewie! Projekt w powijakach, długo jeszcze nic na naszym kretowisku się nie wybuduje, a tu wielka dyskusja czy zlew w kuchni ma być jedno czy dwu komorowy! Zaczęło się od zlewu, a skończyło na roli kuchni i kobiety oraz mężczyzyn, ogrodu i garażu w życiu rodziny w Polsce w XXI wieku ze szczególnym uwzględnieniem ról społecznych i podziału obowiązków w procesie projektowo-budowalnym dla domu jednorodzinnego. No więc dziewczyny - zasadnicze pytanie: - czy zlew powinien być dwu czy jedno komorowy? W końcu starszyzna jestescie , to wiecie lepiej. Tiaaa jakbym słyszała o nas... Cieszę się że udało Ci się postawić na swoim Ja się muszę nauczyć męża urabiać - no niby wiem, żeby nie naciskać, tylko zasiać ziarenko wątpliwości i powolutku je podlewać i wtedy ma wielkie szanse wzejść ale jak mnie kurde wkurzy jakimiś bezsensownymi (dla mnie) argumentami, albo się zacznie wciskać do MOJEJ kuchni (no bo on nie gotuje, niestety, pierdołka ) to się wkur... (a taka już moja natura) i draka gotowa..... A już Bartycka to mi się niedługo zacznie asocjować z kłótnią a priori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.02.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzieńdoberek wszystkim i miłego dnia Słoneczko świeci, więc od razu paszcza się uśmiecha U mnie też od razu lepiej. Jednak co naturalne słońce to słońce. Mam nadzieję, że wiosna wcześniej do nas przywita niż ta kalendarzowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 spokojnie, spokojnie jak nie gotuje, to może się nie wtrąci posłuchać rgumentów innych zawsze warto.. a w ogóle, to wiesz..głowa na szyi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 u mnie też słoneczko - no piknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a w ogóle, to wiesz..głowa na szyi.. Nio - dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To i ja się przywitam słonko i u mnie, więc paszcza uśmiechnięta , za słodkości dziękuję , mam już przygotowaną sałatkę z kaparkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.02.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a tak trochę z innej beczki..z innej beczk.. lubie Czesia.. http://www.youtube.com/watch?v=NBhxGmeOpr4 Wesoły kapelusz - Czesław Śpiewa płyta: Debiut Digipak Swoje ciało umieszczam w sukience. wkładam nogi, piersi i ręce, ale głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę. Nikt nie będzie wiedział, kim jestem, tylko suknia mnie zdradzi szelestem, więc założę na szyję kapelusz, po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu. To dla ciebie ubieram się modnie: nie w biustonosz, rajtuzy i spodnie. To dla Ciebie pomysły mam nowe. To dla Ciebie straciłam głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dziędoberek Maluszku dziękuję za oponki, przynajmniej wirtualnie można coś zjeść bo w realu jeszcze o suchym pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ech to budowanie, weekendy i alkohol gwarantowany rozpad pożycia. Jak się mi po strasznym tygodniu w pracy (mam miesięczny nalot audytorów) udało wyjść wczoraj z mężem na piwo (bo ja to piwosz akurat), aby najświeższe zmiany do projekt przedyskutować to nawet nie wiedziałam, że z tego taka draka wyjdzie. Już tak dobrze szło, przeszliśmy przez większość zmian, nawet przez wyższy koszt kominka i na czym się rozpadło - na zlewie! Projekt w powijakach, długo jeszcze nic na naszym kretowisku się nie wybuduje, a tu wielka dyskusja czy zlew w kuchni ma być jedno czy dwu komorowy! Zaczęło się od zlewu, a skończyło na roli kuchni i kobiety oraz mężczyzyn, ogrodu i garażu w życiu rodziny w Polsce w XXI wieku ze szczególnym uwzględnieniem ról społecznych i podziału obowiązków w procesie projektowo-budowalnym dla domu jednorodzinnego. No więc dziewczyny - zasadnicze pytanie: - czy zlew powinien być dwu czy jedno komorowy? W końcu starszyzna jestescie , to wiecie lepiej. Magda, a może zlew jednokomorowy z ociekaczem ? "Wilk będzie syty i owca cała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a tak trochę z innej beczki..z innej beczk.. lubie Czesia.. http://www.youtube.com/watch?v=NBhxGmeOpr4 Wesoły kapelusz - Czesław Śpiewa płyta: Debiut Digipak piękne... i ta muzyka.... ma w sobie coś.... tęsknotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 pasie - nie ma sprwy na zdrowie Bardzo miło było mi Cię poznać i Twoję córeczkę też mcmagda - jeżeli będziesz miała zmywarkę to zlew bierz jednokomorowy - duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 09.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzień dobry witam się słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ech to budowanie, weekendy i alkohol gwarantowany rozpad pożycia. Jak się mi po strasznym tygodniu w pracy (mam miesięczny nalot audytorów) udało wyjść wczoraj z mężem na piwo (bo ja to piwosz akurat), aby najświeższe zmiany do projekt przedyskutować to nawet nie wiedziałam, że z tego taka draka wyjdzie. Już tak dobrze szło, przeszliśmy przez większość zmian, nawet przez wyższy koszt kominka i na czym się rozpadło - na zlewie! Projekt w powijakach, długo jeszcze nic na naszym kretowisku się nie wybuduje, a tu wielka dyskusja czy zlew w kuchni ma być jedno czy dwu komorowy! Zaczęło się od zlewu, a skończyło na roli kuchni i kobiety oraz mężczyzyn, ogrodu i garażu w życiu rodziny w Polsce w XXI wieku ze szczególnym uwzględnieniem ról społecznych i podziału obowiązków w procesie projektowo-budowalnym dla domu jednorodzinnego. No więc dziewczyny - zasadnicze pytanie: - czy zlew powinien być dwu czy jedno komorowy? W końcu starszyzna jestescie , to wiecie lepiej. Magda, a może zlew jednokomorowy z ociekaczem ? "Wilk będzie syty i owca cała" Albo 1.5 komory - krakowskim targiem Ja mam teraz 1-komorowy, ale demonem gotowania to ja nie jestem no i jest zmywarka... No i właśnie - tu mamy mały zonk! bo się spsuła.... Trzeba kupić jakąś grzałkę czy cośtam za 800 zł, w związku z czym lepiej już kupić nową za 900... Ale nie o to mi chodzi - od pewnego czasu zmywamy ręcznie i powiem że nawet nie jest to wielkim problemem w zlewie 1komorowym z ociekaczem... No fakt, że nas jest tylko 2, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ... ale jak będzie Magda chciała mieć młynek, to pół dodatkowej komory by się przydało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts