DorciaIQ 09.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ... ale jak będzie Magda chciała mieć młynek, to pół dodatkowej komory by się przydało... Czemu? Przecież większość tych pół-komór ma mniejsze odpływy, więc i tak młynek musisz mieć w większej komorze... Nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kurka, trzeci raz dziś otwieram jakąś stronkę - normalnie idę kupić los na totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Albo 1.5 komory - krakowskim targiem Ja mam teraz 1-komorowy, ale demonem gotowania to ja nie jestem no i jest zmywarka... No i właśnie - tu mamy mały zonk! bo się spsuła.... Trzeba kupić jakąś grzałkę czy cośtam za 800 zł, w związku z czym lepiej już kupić nową za 900... Ale nie o to mi chodzi - od pewnego czasu zmywamy ręcznie i powiem że nawet nie jest to wielkim problemem w zlewie 1komorowym z ociekaczem... No fakt, że nas jest tylko 2, ale... też mam 1,5 komory plus zmywarka 45 i nam prawie wystarcza bo zmywarka to jednak mogłaby być 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ... ale jak będzie Magda chciała mieć młynek, to pół dodatkowej komory by się przydało... Czemu? Przecież większość tych pół-komór ma mniejsze odpływy, więc i tak młynek musisz mieć w większej komorze... Nie? Wszystkie które miałam lub widziałam 2 lub 1 i 1/2 komorowe miały dwa duże odpływy, to ja niedoinformowana jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ten ociekacz, to ja miałam na myśli takie 0,5 komory, więc dlatego napisałam, że "wilk syty i owca cała" Dorcia, no to śmigaj do kolektury, bo jutro losowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 młynek miałam ale niestety zepsuł się W mieście to rewelacyjna sprawa gdy jest. Na działce mam kompost i tam wszystkie odpadki lądują. Zmywarki chwilowo nie przewiduję, a zlew dwukomorowy dla mnie nieodzowny do suszenia talerzy, garnków. Macie doświadczenie, że nie da się żyć bez zmywarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Macie doświadczenie, że nie da się żyć bez zmywarki? No nie działa już z miesiąc albo i więcej, a ja nadal żyję Ale co to za życie... Rasia a ja nie widziałam z takimi samymi - wynika z tego jednak, że to ja nie miałam racji Apologizuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.02.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Helloł Co do oponki - u mnie nadal jest Co do zmywarki - będe miała w nowym domku a teraz zmywam ręcznie i już się cieszę jak głupia na samą myśl o zmywarce . Ręce mam zniszczone i ciągle jakieś gary w zlewie lądują a tak to chociaż ich nie będę oglądać na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.02.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 też mam 1,5 komory plus zmywarka 45 i nam prawie wystarcza bo zmywarka to jednak mogłaby być 60 Ja planuję zlewozmywak 1-komorowy ewentualnie 1,5 ale zmywarkę koniecznie 60tkę. Teraz mam zlewozmywak 1-komorowy i do mycia mi wystarcza. Do domu kupię tylko taki który będzie miał ociekacz a zmywarkę mam wąską i przy 2 dzieci jest za mała. Szczególnie w weekendy i jak goście przyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Zmywarki chwilowo nie przewiduję, a zlew dwukomorowy dla mnie nieodzowny do suszenia talerzy, garnków. Macie doświadczenie, że nie da się żyć bez zmywarki? żyć się da, ale z tym zmywaniem to ciągle jest problem, bo komu po niedzielnym obiedzie chce się stać w kuchni i zmywać stosy talerzy i garów . Moi rodzice mają zmywarkę od roku i naprawdę widzę różnicę, bo ona zmywa, a my w tym czasie możemy iść na spacer z dziećmi, bądź też możemy zasiąść przed TV. Teraz to ja już sobie nie wyobrażam nie posiadania zmywarki i w naszym domku na pewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.02.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Zmywanie nigdy nie stanowiło dla mnie problemu, ale dla mojej latorośli to i owszem więc z pewnością kiedyś w domu sobie takową zainstalujemy. Zniszczone ręce od tego rękawiczki gumowe są. Ale nurtuje mnie jedno czy macie więcej talerzy i garnków, zakładając, że zmywacie raz dziennie np w nocnej taryfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Zmywanie nigdy nie stanowiło dla mnie problemu, ale dla mojej latorośli to i owszem więc z pewnością kiedyś w domu sobie takową zainstalujemy. Zniszczone ręce od tego rękawiczki gumowe są. Ale nurtuje mnie jedno czy macie więcej talerzy i garnków, zakładając, że zmywacie raz dziennie np w nocnej taryfie ja nie zmywam w taryfie nocnej, bo włączam wtedy kiedy jest pełna. Talerzy nie mamy więcej, szklanek i kubków u nas zawsze było b. dużo, więc też nie ma problemu. chociaż właśnie szklanek i kubków idzie najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 09.02.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Aaa to ja sie podpinam w temacie zmywary: niestety ta w mieszkanku wlasnie co sie zepsula po 7 latach pracowania i teraz jest wojna o to kto ma zmywac wiec robimy to na zmiane z malyzonkiem A w domeczku w prawie juz wykonczonej kuchni czekaja nowiuskie i pikne wszystkie sprzeciory - juuuuz sie nie moge doczekac ale sie obawiam ze nie obejdzie sie bez kupowania nowej bo mieszkanie musi ! zostac sprzedane i trza sprzeta dla nowych wlascicieli wstawic nowego wiec kolejne wydatki. A jesli moge wtracic swoje trzy grosze co do zlewu to jak sie ma zmywarke dzialajaca to spokojnie wystarcza 1,5 komorki jak nic - u mnie rodzinka 2+2 i gitara gra . Ale mi sie rymnelo hi hi hi. // buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.02.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dołączam swoje zdanie:Zlewozmywak 1,5 komory i zmywarka 60-tka bo zawsze można nastawić 1/2 mycia - Polecam takie rozwiązanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 09.02.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dołączam swoje zdanie: Zlewozmywak 1,5 komory i zmywarka 60-tka bo zawsze można nastawić 1/2 mycia - Polecam takie rozwiązanie !!! Zgadzam się z przedmówczynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Zmywarka 60zlewozmywak 1,5 komory ale po 4 latach użytkowania wolałabym 1-komorowy (duży) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.02.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Na nowym będę miała zlew 1,5 komory i zmywarkę 60. Z tym, że nie wiem do czego właściwie służy te pół komory, ona taka mała jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 te pół komory służy chyba jako ociekacz - mnie zdecydowanie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 POMOCY !!! Jak mam dołączyć zdjęcie do wiadomości ze strony www. Proszę wyjaśnijcie mi jak mam to zrobić bo kurcze nie potrafie i jestem zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 zuzanko - przeczytaj ten post http://forum.muratordom.pl/kto-mnie-nauczy-wklejania-zdjec,t30921.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts