zuznka 10.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Znowu do Architektury - ciekawe jakie "kwiatki" będą tym razem. Chyba czas zacząć pisać Dziennik..... ale jak sie do tego zabrać...... Pomyslę jak wrócę hej tu masz linka odnośnie dzienników GDZIE TEN LINK ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 może tu http://forum.muratordom.pl/prosze-o-pomoc-jak-zalozyc-dziennik-budowy,t72765.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 oooooooooo, jaka szybka jestes z podpowiedzią - DZIEKI Ale to bedzie lektura na wieczór - a dziś mam spotkanko z Pasie i nie moge sie doczekć bo będziemy budować w tej samej gminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 a tak na marginesie to fajny Yorczek - ja mam dwa Yorczki i Westa Pozdrawiam wszystkich miłośników tych ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 mam też dwa a raczej dwie ale bez Westa, mają za to takiego kolegę na spacerkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.02.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 helloł U mnie będzie 1,5 komory z ociekaczem - Pewnie Teka Aura a zmywarka 60. Co do zmywania w rękawiczkach to niestety nie potrafię się nauczyć. Jedyne co mogę robićw rękawiczkach to pielić ogródek Dobra migam na zakupy miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A ja jutro znowu biorę wolne i jadę do domku Spotkanko z tynkarzami/k-gipsiarzami/wylewkarzami/elewacjowcami, paniami projektantkami wnętrza na pomiary, obejrzeć dachówki i obejrzeć okienka Ale fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dzień dobry, kurcze znowu zimno się zrobiło a tak już pięknie było miłego dnia wszystkim Ty się Lidszu nie martw, bo śnieżek będziesz miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Cześć wszystkim [/b]Dorcia wyciągnij z powrotem kożuszek bo zima robi powrót ... nie dobrze, nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 10.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dobry dzionek Powodzenia w dzisiejszych bojach i przeprawach wszystkim chciałam życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.02.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 hejka ciekawe co tam u Myszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Myszka zapewne z zapartym tchem patrzy na dewastację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam,znowu zimno i szaro i zaś się senna zrobiłam.Też ciekawa jestem co u Myszki.Fajnie tak zacząć. A do nas przyjechał teściu i jutro pewnie zaś mnie czeka bieganie po starówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Cześć wszystkim [/b]Dorcia wyciągnij z powrotem kożuszek bo zima robi powrót ... nie dobrze, nie dobrze Jak tylko wrócę do domu, to wyciągam - i nie ma opcji żeby się zima nie wystraszyła, mówię Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Myszka ma ładny dzionek na rozpoczęcie budowy - słoneczko świeci chyba mrozu nie ma No fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ba! Wiadomo było że Myszka to sobie z kopaniem norki nie może nie poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 10.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witajcie dziewczyny!Od kilku dni tu zaglądam. Mam wielka ochotę się przysiąść, ale jakoś odwagi mi brakowało. Jednak wziełam głęboki oddech i.... czy mogę?Jakoś miło tu u Was i ciepło. My budujemy się pod Piasecznem. Budujemy i budujemy od maja zeszłego roku. Mam nadzieję że wprowadzimy się zanim minął nam 2 lata budowy. Na razie szaleją u nas panowie glazurnicy. Mąż mówi że finiszujemy, że jeszcze tylko chwila i przeprowadzka. ja jakoś ciemniej to widzę, ale już się zamknęłam bo mówi że straszny pesymista ze mnie. A to nie prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witaj Magnolia , zaraz Cię wciągniemy na listę NO i niem a cosię nas bać , same fajoskie dziewczyny tu są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witajcie dziewczyny! Od kilku dni tu zaglądam. Mam wielka ochotę się przysiąść, ale jakoś odwagi mi brakowało. Jednak wziełam głęboki oddech i.... czy mogę? Jakoś miło tu u Was i ciepło. My budujemy się pod Piasecznem. Budujemy i budujemy od maja zeszłego roku. Mam nadzieję że wprowadzimy się zanim minął nam 2 lata budowy. Na razie szaleją u nas panowie glazurnicy. Mąż mówi że finiszujemy, że jeszcze tylko chwila i przeprowadzka. ja jakoś ciemniej to widzę, ale już się zamknęłam bo mówi że straszny pesymista ze mnie. A to nie prawda! To jesteśmy na tym samym etapie. Lepiej dziennik załóż, bo będziemy krzyczeć na Ciebie wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Członek Honorowy : Kasia M. 1. Nefer W-wa ------> Warszawa 2. Rasia- W-wa ----> Gmina Izabelin 3. rrmi 4. Zelijka 5. Edmar70 --->Milanówek 6. Monia77w1- Sulejówek----> Cisie 7. Nitubaga- W-wa -----> budowa Marki 8. Sylvia ------> W- W-wa 9. Betsi 2006 ----> na płd. od Piaseczna 10. Maluszek -----> W-wa 11. Lidszu- W-wa----> Halinów 12. MonikaC- W-wa----> Halinów 13. 78mysz --------> Nadarzyn 14. Kruela- W-wa----> miedzy Radzyminem a Wołominem 15. Kami-lla -----> Pruszków 16. Glowac W-wa -----> Międzylesie 17. Zazdrośnica -----> Piaseczno 18. Dobroszka- W-wa----> Kady k.Milanówka 19. DorciaIQ- budowa -----> W-wa Gołąbki (Ursus) 20. BetaGreta- W-wa -----> Żelechów 21. mpb1971 22. McMagda- W-wa-----> Hornówek 23. Anielica- Piaseczno-----> Lesznowola 24. Pasie- okolice W-wy-----> Opacz 25. Savee ------> W-wa 26. Iwonka27- W-wa -----> ok. Konstancina 27. Magi77 - Stanisławów I 28. Magda i Michał- W-wa ----> Rusiec 29. Asiek i Jacuś - Łajski 30. Ares100- Białołęka----> Marki 31. Gosiek33 ---------------> Piaseczno/Zalesie 32. Ania w Muratorze ---> Młochów 33. Mjeziorska -----> wschód W-wy 34. Zielonooka ----> Warszawa 35. Piątka 36. Viryddi -----> Białołęka 37. Zuz@nka 38.Magnolia- Warszawa----> Głosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts