Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

Dzięki dziewczyny.

Z dziennikiem to u mnie nie za bardzo. Czasem mam czas żeby posiedzieć przed kompem, a czasem zupełnie nie. Poza tym jak dzieci są w domu to nie mogę- bo dzieci, jak mąż wraca to tez mnie wyrzuca. Zostają mi krótkie chwile między pracą, a pracą albo budową i... same wiecie.

Poza tym jakoś brak mi tej waszej lekkości.

Ale może nauczę się wklejać zdjęcia i coś pokażę niebawem

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki dziewczyny.

Z dziennikiem to u mnie nie za bardzo. Czasem mam czas żeby posiedzieć przed kompem, a czasem zupełnie nie. Poza tym jak dzieci są w domu to nie mogę- bo dzieci, jak mąż wraca to tez mnie wyrzuca. Zostają mi krótkie chwile między pracą, a pracą albo budową i... same wiecie.

Nie rób scen - my tu też nie jesteśmy rentierkami :):) I czasem mamy dzieci i to kilka i budowę i męża i pracę ......... ściemniasz coś :):)

Dzięki dziewczyny.

Nie rób scen - my tu też nie jesteśmy rentierkami :):) I czasem mamy dzieci i to kilka i budowę i męża i pracę ......... ściemniasz coś :):)

Otóż to!!!!

Witaj!

Niejedna już się próbowała tak wykręcać, a i tak została zmuszona do założenia dziennika :p więc faktycznie było czego się bać :lol:

Ale teraz już przepadło! 8)

Też się waham nad założeniem dziennika... Tylko zastanawiam się czy ktokolwiek będzie go czytał, oprócz mojego taty, który jest kierownikiem budowy i trochę zdalnie nadzworuje prace....

Oj tam dziewczyny - jeśli gdzieś można znaleźć dobrą publikę, to właśnie tu, na Babskim Wątku :lol:

No to powoli dodajecie mi otuchy....:)

liczę na Waszą pomoc, jak tylko założę dziennik. A pytań i wątpliwości jest sporo, więc obiecuję, że będziemy miały co tam robić i nad czym dyskutować...:) Niech no ja tylko się mocno zmobilizuję. :wink:

wlasnie zakladam dziennik i nie wiem jak dodac KOMENTARZE?

POMOZCIE!!!!

To Ci się przyda za chwilkę: http://forum.muratordom.pl/opis-jak-zrobic-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy,t67204.htm

A komentarze zakładasz tu: http://forum.muratordom.pl/dzienniki-budowy-komentarze,f95.htm

:D

Niejedna już się próbowała tak wykręcać, a i tak została zmuszona do założenia dziennika :p więc faktycznie było czego się bać :lol:

Ale teraz już przepadło! 8)

Też się waham nad założeniem dziennika... Tylko zastanawiam się czy ktokolwiek będzie go czytał, oprócz mojego taty, który jest kierownikiem budowy i trochę zdalnie nadzworuje prace....

zakładaj, zakładaj

ja tam piszę chyba tylko dla siebie, męża i potomności ;)

A co mi tam - nawet jesli czytam go sama to lubię sobie zerknąc jak dom wyglądał parę miesięcy temu - a jak wygląda dziś :)

Dzieci mam i zakopana w pieluchach jestem , a czas na budowę i dziennik znajduję ;)

Witam nowe budujące :p

tak, tak zakładajcie te Wasze dzienniki a już zupełnie nie będę w domu nic robić tylko siedzieć przed kompem :D

taaaak, mi też najwięcej czasu zajmuje czytanie forum

Nie opowiadaj, nie raz czytałam Twój dziennik, to że nie pisałam to cóż, takich tu wielu - podglądacze 8)

i z braku czasu aby wszystkim odpisać, też najczęściej jestem podglądaczem 8)