magnolia 10.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dzięki dziewczyny. Z dziennikiem to u mnie nie za bardzo. Czasem mam czas żeby posiedzieć przed kompem, a czasem zupełnie nie. Poza tym jak dzieci są w domu to nie mogę- bo dzieci, jak mąż wraca to tez mnie wyrzuca. Zostają mi krótkie chwile między pracą, a pracą albo budową i... same wiecie. Poza tym jakoś brak mi tej waszej lekkości.Ale może nauczę się wklejać zdjęcia i coś pokażę niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Zagoń w takim razie rodzinę do pisania i wklejania zdjęć, jak i tak siedzą, niech będzie to ogólnego dobra też A zdjęcia koniecznie wstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dzięki dziewczyny. Z dziennikiem to u mnie nie za bardzo. Czasem mam czas żeby posiedzieć przed kompem, a czasem zupełnie nie. Poza tym jak dzieci są w domu to nie mogę- bo dzieci, jak mąż wraca to tez mnie wyrzuca. Zostają mi krótkie chwile między pracą, a pracą albo budową i... same wiecie. Poza tym jakoś brak mi tej waszej lekkości. Ale może nauczę się wklejać zdjęcia i coś pokażę niebawem Nie rób scen - my tu też nie jesteśmy rentierkami :) I czasem mamy dzieci i to kilka i budowę i męża i pracę ......... ściemniasz coś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dzięki dziewczyny. Z dziennikiem to u mnie nie za bardzo. Czasem mam czas żeby posiedzieć przed kompem, a czasem zupełnie nie. Poza tym jak dzieci są w domu to nie mogę- bo dzieci, jak mąż wraca to tez mnie wyrzuca. Zostają mi krótkie chwile między pracą, a pracą albo budową i... same wiecie. Poza tym jakoś brak mi tej waszej lekkości. Ale może nauczę się wklejać zdjęcia i coś pokażę niebawem Nie rób scen - my tu też nie jesteśmy rentierkami :) I czasem mamy dzieci i to kilka i budowę i męża i pracę ......... ściemniasz coś :) Otóż to!!!! Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Niejedna już się próbowała tak wykręcać, a i tak została zmuszona do założenia dziennika więc faktycznie było czego się bać Ale teraz już przepadło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 10.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Niejedna już się próbowała tak wykręcać, a i tak została zmuszona do założenia dziennika więc faktycznie było czego się bać Ale teraz już przepadło! Też się waham nad założeniem dziennika... Tylko zastanawiam się czy ktokolwiek będzie go czytał, oprócz mojego taty, który jest kierownikiem budowy i trochę zdalnie nadzworuje prace.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Oj tam dziewczyny - jeśli gdzieś można znaleźć dobrą publikę, to właśnie tu, na Babskim Wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 10.02.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Oj tam dziewczyny - jeśli gdzieś można znaleźć dobrą publikę, to właśnie tu, na Babskim Wątku No to powoli dodajecie mi otuchy.... liczę na Waszą pomoc, jak tylko założę dziennik. A pytań i wątpliwości jest sporo, więc obiecuję, że będziemy miały co tam robić i nad czym dyskutować... Niech no ja tylko się mocno zmobilizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 I ja witam nowo przybyłą koleżankę Ja wiem, jak to jest, jak ktoś albo wiele ktosiów czeka na dziennik i to prawda, że nie ma wymówki ... dlatego nie masz wyjścia i zakładaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 wlasnie zakladam dziennik i nie wiem jak dodac KOMENTARZE? POMOZCIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 wlasnie zakladam dziennik i nie wiem jak dodac KOMENTARZE? POMOZCIE!!!! To Ci się przyda za chwilkę: http://forum.muratordom.pl/opis-jak-zrobic-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy,t67204.htm A komentarze zakładasz tu: http://forum.muratordom.pl/dzienniki-budowy-komentarze,f95.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 I ja witam nowo przybyłą koleżankę Ja wiem, jak to jest, jak ktoś albo wiele ktosiów czeka na dziennik i to prawda, że nie ma wymówki ... dlatego nie masz wyjścia i zakładaj Właśnie powiedz nowym koleżankom jak szybko się trzaska stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 witam nową koleżankę i z niecierpliwością czekam na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 zuz@nka, założyłam ci komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.02.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Niejedna już się próbowała tak wykręcać, a i tak została zmuszona do założenia dziennika więc faktycznie było czego się bać Ale teraz już przepadło! Też się waham nad założeniem dziennika... Tylko zastanawiam się czy ktokolwiek będzie go czytał, oprócz mojego taty, który jest kierownikiem budowy i trochę zdalnie nadzworuje prace.... zakładaj, zakładaj ja tam piszę chyba tylko dla siebie, męża i potomności A co mi tam - nawet jesli czytam go sama to lubię sobie zerknąc jak dom wyglądał parę miesięcy temu - a jak wygląda dziś Dzieci mam i zakopana w pieluchach jestem , a czas na budowę i dziennik znajduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nie opowiadaj, nie raz czytałam Twój dziennik, to że nie pisałam to cóż, takich tu wielu - podglądacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.02.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam nowe budujące tak, tak zakładajcie te Wasze dzienniki a już zupełnie nie będę w domu nic robić tylko siedzieć przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam nowe budujące tak, tak zakładajcie te Wasze dzienniki a już zupełnie nie będę w domu nic robić tylko siedzieć przed kompem taaaak, mi też najwięcej czasu zajmuje czytanie forum Nie opowiadaj, nie raz czytałam Twój dziennik, to że nie pisałam to cóż, takich tu wielu - podglądacze i z braku czasu aby wszystkim odpisać, też najczęściej jestem podglądaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 To i ja się też przyznam, że jakiś czas podglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 oj Wy podglądacze Magnolia - witaj w naszych skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts