Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Uprzejmie donosze , ze na poludniu Wawy zaraz chyba zacznie padac .

Niebo zaciagniete , ze szok . :-?

Tak mysle , ze jeszcze nie ma tu z nami mojej ulubionej sasiadki Zuberowej .

Jesli ktos zna inny serwis Nikona niz na Zurawiej prosze dac znac dzisiaj albo zamilknac na amen :wink: , bo jutro oddaje .

Gratuluje pozwolen i czego tam jeszcze , kazdemu kto czegos doknal :D

Masz bliżej na Postępu 14.

celu uzyskania informacji o statusie napraw zapraszamy do naszego serwisu przy ul. Postępu 14 w Warszawie, bądź kontakt telefoniczny pod przeznaczonymi wyłącznie do tego celu poniższymi numerami

(022) 607 94 15 lub (022) 607 94 18

bądź przesłanie zapytania na adres: [email protected]

Ogólne informacje dotyczące spraw serwisowych możecie Państwo uzyskać pod numerem

(022) 607 94 19 lub pod numerem call center (022) 607 94 16.

Serwis został wyposażony w najnowocześniejsze narzędzia, urządzenia diagnostyczne, sprzęt komputerowy, oprogramowania wymagane do napraw zarówno aparatów analogowych, cyfrowych oraz skanerów. W odpowiednim czasie zbudowany został profesjonalny magazyn części zamiennych, który jest systematycznie uzupełniany.

Użytkownik sprzętu Nikona zabezpieczony jest nie tylko w przypadku awarii czy wypadku, ale również przy normalnej eksploatacji związanej z okresowym czyszczeniem i konserwacja produktu.

Fotografowie zawodowi maja specjalne przywileje w serwisie związane z czasem i konsultowanym terminem naprawy.

W szczególnych przypadkach możliwa jest pomoc serwisu w miejscu wskazanym przez Klienta. Na usługi pogwarancyjne udzielamy 6 miesięcy gwarancji. Sprzęt można dostarczyć do serwisu za pomocą firmy kurierskiej.

Zapraszamy od pn. do pt. w godz. 9.30-18.00

Nefcia ja to się już trochę pogubiłam ;) ... myślałam, że prowadzisz gabinet psychoanalityczny ;) ... ale i, że biuro ogłoszeń wszelkich? :lol: ...warszawska baba budująca omnibus :lol: ... łał

Taaaa i wiesz co sie potem dzieje ? Jak ktoś ma ajkiekolwiek pytanie to gdzie idzei ? No ? No właśnie :) a dziś mnie chyba grypa bierze, więc mało błyskotliwa i tak jestem :)

Nefcia

Dzieki , widzialam , ale czytalam zle opinie o tym serwisie w necie .

Sama nie wiem , tym bardziej , ze musze wyslac kurierem , bo nie mam jak inaczej wlasciwie .

Sam do miasta pojechac ? O nie , zgubie sie pewnikiem :lol:

Ktos mnie porwie , zgwalci w jakims kacie ciemnym :roll:

I kto by tu na forum bzety wypisywal :wink:

Wisz, na ten gwałt możesz liczyć, ale musiałabyś mieć niezłego farta :).

A na postepu od Ciebie to kawałeczek.... Oczywiście jesli im nie ufasz, to nie ma o czym gadać.

Lepiej siedź w domu - co ja bym bez CIebie zrobiła :o