magnolia 11.02.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dzięki za powitanie. Narazie zdjęcia. Jak wrócę od klientki to spróbuję. Kurcze, lecę bo się spóźniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.02.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam, humorek dopisuje, bo zadzwoniłam do Starostwa i jest Pozwolenie na Budowę do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam, humorek dopisuje, bo zadzwoniłam do Starostwa i jest Pozwolenie na Budowę do odbioru o nie kolejna tak poważnie to moje G R A T U L A C J E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Beta - gratulacje Kiedy ruszacie z pracami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam, humorek dopisuje, bo zadzwoniłam do Starostwa i jest Pozwolenie na Budowę do odbioru noooooooooo to same dobre wieści od rana..... gratulacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.02.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 BetaGreta - no to super! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.02.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dzięki dziewczyny za gratulacje. Beta - gratulacje Kiedy ruszacie z pracami? Jak tylko wybierzemy firmę a coś to nam jakoś kiepsko idzie. No i kredyt Mam nadzieję, że dostaniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 BetaGreta gratuluje i troszkę zazdraszczam ja jeszcze na swoje muszę troszke poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dzięki dziewczyny za gratulacje. Beta - gratulacje Kiedy ruszacie z pracami? Jak tylko wybierzemy firmę a coś to nam jakoś kiepsko idzie. No i kredyt Mam nadzieję, że dostaniemy. trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam, humorek dopisuje, bo zadzwoniłam do Starostwa i jest Pozwolenie na Budowę do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 To następna babeczka zaczyna budowę ... gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 BetaGreta, ogromne gratulejszyn !!!! ja to jeszcze papierzyska zbieram, ale mam nadzieję, że pod koniec lutego uda mi się je złożyć w starostwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Uprzejmie donosze , ze na poludniu Wawy zaraz chyba zacznie padac . Niebo zaciagniete , ze szok . Tak mysle , ze jeszcze nie ma tu z nami mojej ulubionej sasiadki Zuberowej . Jesli ktos zna inny serwis Nikona niz na Zurawiej prosze dac znac dzisiaj albo zamilknac na amen , bo jutro oddaje . Gratuluje pozwolen i czego tam jeszcze , kazdemu kto czegos doknal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Masz bliżej na Postępu 14. celu uzyskania informacji o statusie napraw zapraszamy do naszego serwisu przy ul. Postępu 14 w Warszawie, bądź kontakt telefoniczny pod przeznaczonymi wyłącznie do tego celu poniższymi numerami (022) 607 94 15 lub (022) 607 94 18 bądź przesłanie zapytania na adres: [email protected] Ogólne informacje dotyczące spraw serwisowych możecie Państwo uzyskać pod numerem (022) 607 94 19 lub pod numerem call center (022) 607 94 16. Serwis został wyposażony w najnowocześniejsze narzędzia, urządzenia diagnostyczne, sprzęt komputerowy, oprogramowania wymagane do napraw zarówno aparatów analogowych, cyfrowych oraz skanerów. W odpowiednim czasie zbudowany został profesjonalny magazyn części zamiennych, który jest systematycznie uzupełniany. Użytkownik sprzętu Nikona zabezpieczony jest nie tylko w przypadku awarii czy wypadku, ale również przy normalnej eksploatacji związanej z okresowym czyszczeniem i konserwacja produktu. Fotografowie zawodowi maja specjalne przywileje w serwisie związane z czasem i konsultowanym terminem naprawy. W szczególnych przypadkach możliwa jest pomoc serwisu w miejscu wskazanym przez Klienta. Na usługi pogwarancyjne udzielamy 6 miesięcy gwarancji. Sprzęt można dostarczyć do serwisu za pomocą firmy kurierskiej. Zapraszamy od pn. do pt. w godz. 9.30-18.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.02.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nefcia ja to się już trochę pogubiłam ... myślałam, że prowadzisz gabinet psychoanalityczny ... ale i, że biuro ogłoszeń wszelkich? ...warszawska baba budująca omnibus ... łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nefcia ja to się już trochę pogubiłam ... myślałam, że prowadzisz gabinet psychoanalityczny ... ale i, że biuro ogłoszeń wszelkich? ...warszawska baba budująca omnibus ... łał Taaaa i wiesz co sie potem dzieje ? Jak ktoś ma ajkiekolwiek pytanie to gdzie idzei ? No ? No właśnie a dziś mnie chyba grypa bierze, więc mało błyskotliwa i tak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nefcia Dzieki , widzialam , ale czytalam zle opinie o tym serwisie w necie . Sama nie wiem , tym bardziej , ze musze wyslac kurierem , bo nie mam jak inaczej wlasciwie . Sam do miasta pojechac ? O nie , zgubie sie pewnikiem Ktos mnie porwie , zgwalci w jakims kacie ciemnym I kto by tu na forum bzety wypisywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wisz, na ten gwałt możesz liczyć, ale musiałabyś mieć niezłego farta . A na postepu od Ciebie to kawałeczek.... Oczywiście jesli im nie ufasz, to nie ma o czym gadać. Lepiej siedź w domu - co ja bym bez CIebie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Boże, tam w stolycy to fajnie mają gwałty som nie to co tu na zadupiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Boże, tam w stolycy to fajnie mają gwałty som nie to co tu na zadupiu Z tym som to bym nie przesadzała - Rrmiśka tak sobie marzy tylko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts