mbz 11.02.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam i zapytam: czy ja bym sie tu nadala? Kobitom jestem, spod Warszawy ( najblizej to mam chyba do Zeljki), tylko ze nie budujacom , bo dom to mnie maz wybudowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 11.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 zakładaj, zakładaj ja tam piszę chyba tylko dla siebie, męża i potomności A co mi tam - nawet jesli czytam go sama to lubię sobie zerknąc jak dom wyglądał parę miesięcy temu - a jak wygląda dziś Otóż to a potem sobie to wszystko wydrukuję, oprawię i będę sobie wspominać, jak to było fajnie .... a swoją drogą - sama wiem, jak bardzo przydało mi się czytanie cudzych dzienników, żeby jakoś to wszystko ogarniać - więc trzeba odpłacić pięknym za nadobne Polotu i lekkości to ja z pewnością nie posiadam, ale nawet takie proste co kiedy i jak może się komuś przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.02.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nefcia ja to się już trochę pogubiłam ... myślałam, że prowadzisz gabinet psychoanalityczny ... ale i, że biuro ogłoszeń wszelkich? ...warszawska baba budująca omnibus ... łał Taaaa i wiesz co sie potem dzieje ? Jak ktoś ma ajkiekolwiek pytanie to gdzie idzei ? No ? No właśnie a dziś mnie chyba grypa bierze, więc mało błyskotliwa i tak jestem Trzeba zatem do rasi zabrać butlę gazową, aby Ci grzańca przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.02.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam i zapytam: czy ja bym sie tu nadala? Kobitom jestem, spod Warszawy ( najblizej to mam chyba do Zeljki), tylko ze nie budujacom , bo dom to mnie maz wybudowal Szczęściara ... prosiemy, prosiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 11.02.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam, humorek dopisuje, bo zadzwoniłam do Starostwa i jest Pozwolenie na Budowę do odbioru GRATULACJE Takie rzeczy to trzeba mocno świętować (nikt tego nie wie lepiej ode mnie - 2 lata walki o PnB ) A zatem http://gastrona.pl//global/portal_images_old/alkohole_i_cygara/artykuly/szampan3.jpg I do boju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam i zapytam: czy ja bym sie tu nadala? Kobitom jestem, spod Warszawy ( najblizej to mam chyba do Zeljki), tylko ze nie budujacom , bo dom to mnie maz wybudowal Hej, a czemu ja nic na ten temat nie wiem? p.s. Mi tez maz dom wybudowal, ja tylko kierowalam. p.p.s. ale te baby z W-wy sa gadalskie, juz tyle stron nastukaly, ze szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 mbz, witaj i pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam i zapytam: czy ja bym sie tu nadala? Kobitom jestem, spod Warszawy ( najblizej to mam chyba do Zeljki), tylko ze nie budujacom , bo dom to mnie maz wybudowal Hej, a czemu ja nic na ten temat nie wiem? Z tego, co pamietam, to chyba jestes z zachodniej strony Warszawy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dziekuje za mile przyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Magnolia witaj i pisz! ja bede w wolnej chwili czytać.. Mbz gdzie tyle postow nastukałaś zakladaj dziennik KasiaMaciej pełen odlot ja tez tak pewnie bede marzyć jak sie wyprowadzę i dzień dobry wszystkim ciekawa jestem do kogo mam najbliżej z Wiazowny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.02.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Piatka - posty nastukane juz od ladnych paru lat ( glownie za dawnych dobrych czasow w kawiarni )- popatrz na date, od kiedy jestem na forum A na dziennik, to juz chyba za pozno- w tym roku beda 4 lata, jak mieszkamy, wiec malo, co pamietam - zwlaszcza ze w tym samym czasie na swiat przyszlo moje dziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Cze MBZ - to chociaż zrób fotodziennik z wnętrzami albo co ... wiesz - ciekawość, ciekawość, ciekawość Mogłabyś trochę reminiscencji wrzucić ... Witaj wewogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.02.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Piątka do mnie masz całkiem blisko - kafelki już się kładą to może niedługo ja Was zaproszę na kawę ? Bo do Nefci mi nie wyszło - mam nadzieję, że uda mi się Was poznać następnym razem Całą sobotę z dzieciami w Jartonie spędziłam, potem na budowę itp.... Sobota koszmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 to my się kochana w jartomku musimy spotkać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 jakby co to ta z dzieciakami uwieszonymi na szyi to ja Już kiedyś pisałam, że moja starsza od tego całego "budowania" to bawi się jedynie z kupowanie kafelków, kibli i bidetów - jak we wrześniu pójdzie do przedszkola to czeka mnie rozmowa z psychologiem Dobrze że, ja też po fachu to wiem co i jak wytłumaczyć, żeby nikt nie myślał, że mam walnięte dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.02.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 jakby co to ta z dzieciakami uwieszonymi na szyi to ja Już kiedyś pisałam, że moja starsza od tego całego "budowania" to bawi się jedynie z kupowanie kafelków, kibli i bidetów - jak we wrześniu pójdzie do przedszkola to czeka mnie rozmowa z psychologiem Dobrze że, ja też po fachu to wiem co i jak wytłumaczyć, żeby nikt nie myślał, że mam walnięte dziecko Nieźle się obśmiałam ... ale jak sama kiedyś będzie budować to będzie miała już wprawę i dla niej będzie to "bułka z masłem" ... dzieciaki są cuuudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witanko obie nowe koleżnaki witam serdecznie.... i już wiemy, że Magnolkę zasypiemy pytaniami o roślinki a mbz - jojczeniem o zdjęcia noooo nie ma letko, ne ma..... jak sie macie moje panie... bo mnie jest bardzo dobrze.... im mam większy burdel na górze - tym mi lepiej... chora jestem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ha, to ja też..może już nie u szyi, ale przy boku.. może wymyślimy sobie hasło rozpoznawcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 11.02.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nitusiu - wszyscy tu wiedzą, żeś wyjątkowa - oj wyjątkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Popołudniowe Dobrydzień!!! Witajcie nowe koleżanki! Mbz jak do Zeljki masz niedaleko, to i do mnie... BetkoGretko GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts