Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zakładaj, zakładaj

ja tam piszę chyba tylko dla siebie, męża i potomności ;)

A co mi tam - nawet jesli czytam go sama to lubię sobie zerknąc jak dom wyglądał parę miesięcy temu - a jak wygląda dziś :)

Otóż to

a potem sobie to wszystko wydrukuję, oprawię i będę sobie wspominać, jak to było fajnie .... :D

a swoją drogą - sama wiem, jak bardzo przydało mi się czytanie cudzych dzienników, żeby jakoś to wszystko ogarniać - więc trzeba odpłacić pięknym za nadobne

Polotu i lekkości to ja z pewnością nie posiadam, ale nawet takie proste co kiedy i jak może się komuś przydać

Nefcia ja to się już trochę pogubiłam ;) ... myślałam, że prowadzisz gabinet psychoanalityczny ;) ... ale i, że biuro ogłoszeń wszelkich? :lol: ...warszawska baba budująca omnibus :lol: ... łał

Taaaa i wiesz co sie potem dzieje ? Jak ktoś ma ajkiekolwiek pytanie to gdzie idzei ? No ? No właśnie :) a dziś mnie chyba grypa bierze, więc mało błyskotliwa i tak jestem :)

Trzeba zatem do rasi zabrać butlę gazową, aby Ci grzańca przygotować :lol:

Witam, humorek dopisuje, bo zadzwoniłam do Starostwa i jest Pozwolenie na Budowę do odbioru :D

GRATULACJE

Takie rzeczy to trzeba mocno świętować (nikt tego nie wie lepiej ode mnie - 2 lata walki o PnB 8) )

A zatem

http://gastrona.pl//global/portal_images_old/alkohole_i_cygara/artykuly/szampan3.jpg

I do boju!!! :D

Witam i zapytam: czy ja bym sie tu nadala?

Kobitom jestem, spod Warszawy ( najblizej to mam chyba do Zeljki), tylko ze nie budujacom :oops: , bo dom to mnie maz wybudowal :D

Hej, a czemu ja nic na ten temat nie wiem? :D :wink:

p.s. Mi tez maz dom wybudowal, ja tylko kierowalam. :lol: :wink:

p.p.s. ale te baby z W-wy sa gadalskie, juz tyle stron nastukaly, ze szok! :D

Witam i zapytam: czy ja bym sie tu nadala?

Kobitom jestem, spod Warszawy ( najblizej to mam chyba do Zeljki), tylko ze nie budujacom :oops: , bo dom to mnie maz wybudowal :D

Hej, a czemu ja nic na ten temat nie wiem? :D :wink:

Z tego, co pamietam, to chyba jestes z zachodniej strony Warszawy???

Piatka - posty nastukane juz od ladnych paru lat ( glownie za dawnych dobrych czasow w kawiarni :) )- popatrz na date, od kiedy jestem na forum :)

A na dziennik, to juz chyba za pozno- w tym roku beda 4 lata, jak mieszkamy, wiec malo, co pamietam - zwlaszcza ze w tym samym czasie na swiat przyszlo moje dziecie :)

jakby co to ta z dzieciakami uwieszonymi na szyi to ja :wink: :lol:

Już kiedyś pisałam, że moja starsza od tego całego "budowania" to bawi się jedynie z kupowanie kafelków, kibli i bidetów - jak we wrześniu pójdzie do przedszkola to czeka mnie rozmowa z psychologiem ;)

Dobrze że, ja też po fachu to wiem co i jak wytłumaczyć, żeby nikt nie myślał, że mam walnięte dziecko :wink: :lol:

jakby co to ta z dzieciakami uwieszonymi na szyi to ja :wink: :lol:

Już kiedyś pisałam, że moja starsza od tego całego "budowania" to bawi się jedynie z kupowanie kafelków, kibli i bidetów - jak we wrześniu pójdzie do przedszkola to czeka mnie rozmowa z psychologiem ;)

Dobrze że, ja też po fachu to wiem co i jak wytłumaczyć, żeby nikt nie myślał, że mam walnięte dziecko :wink: :lol:

Nieźle się obśmiałam :lol: ... ale jak sama kiedyś będzie budować to będzie miała już wprawę i dla niej będzie to "bułka z masłem" :) ... dzieciaki są cuuudne :lol:

Witanko :)

obie nowe koleżnaki witam serdecznie.... i już wiemy, że Magnolkę zasypiemy pytaniami o roślinki :) a mbz - jojczeniem o zdjęcia :) noooo nie ma letko, ne ma.....

jak sie macie moje panie... bo mnie jest bardzo dobrze.... im mam większy burdel na górze - tym mi lepiej... chora jestem, nie? :wink: