MonikaC 11.02.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 MBZ - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Uprzejmie donosze , ze na poludniu Wawy zaraz chyba zacznie padac . Niebo zaciagniete , ze szok . Tak mysle , ze jeszcze nie ma tu z nami mojej ulubionej sasiadki Zuberowej . Jesli ktos zna inny serwis Nikona niz na Zurawiej prosze dac znac dzisiaj albo zamilknac na amen , bo jutro oddaje . Gratuluje pozwolen i czego tam jeszcze , kazdemu kto czegos doknal jakiego Nikona aparatu foto? Jeśli naprawa nie gwarancyjna, polecam serwis pana Smolińskiego przy placu Grzybowskim. Kilka razy naprawiałam u niego cyfrówkę Canona, wykańczaną przez dzieciaki. Tyle że usługa płatna, ale ceny przyzwoite i terminy tez były nie najodleglejsze w przeciwieństwie do serwisu Nikona. Możesz zadzwonić i popytać się. Ale tylko na pl. Grzybowski, bo mają jeszcze punk gdzieś na Tamce, ale tam jakoś trudniej się załapać. Wybieram się (i wybrać nie mogę) z moją lustrzanką na przeczyszczenie. http://www.naprawaaparatow.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 GRATULACJE Takie rzeczy to trzeba mocno świętować (nikt tego nie wie lepiej ode mnie - 2 lata walki o PnB ) A zatem http://gastrona.pl//global/portal_images_old/alkohole_i_cygara/artykuly/szampan3.jpg I do boju!!! To samo powiedział mój mąż. Ale opijemy jak będziemy mieć te papiery w domu. Podziwiam Cię za wytrwałość. Dziękuję wszystkim za gratulacje. Miło mi, że mam się z kim cieszyć. Witam też nowe babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 11.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam Babki, Buduję w okolicach Warszawy,powiat Zachodni. Mam pytanie, możecie polecić jakiegoś fajnego architekta, zalęzy mi na projekcie kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam nowoprzybyłe kurcze to forum jest jak narkotyk zdradziłam dla niego nawet moje majówki maluszkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 e tam, do maja jeszcze trochę czasu zostało, nadrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam Babki, Buduję w okolicach Warszawy,powiat Zachodni. Mam pytanie, możecie polecić jakiegoś fajnego architekta, zalęzy mi na projekcie kuchni. Jasne !!! Witamy w FM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.02.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Do juterka kochane kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.02.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 aaa, aaa były sobie kotki dwa, szaro-bure obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam Babki, Buduję w okolicach Warszawy,powiat Zachodni. Mam pytanie, możecie polecić jakiegoś fajnego architekta, zalęzy mi na projekcie kuchni. Witaj Szczęśliwa Najpierw wkupne! ZAKŁADAJ DZIENNIK! I wpadaj w sobotę to będziesz miała kontaktów po horyzont! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dzień doberek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.02.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 witanko serdeczne zuzanko - widzę, że dziennik już jest Lecę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Totkowiczki - dziś kumulacja, do zgarnięcia 3 mln. Ale zresztą po co ja to piszę, robię sobie świadomą konkurencję - ale co tam WYGRYWAJCIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 witanko serdeczne zuzanko - widzę, że dziennik już jest Lecę zobaczyć JEST JEST !!! - kobitki mnie zmobilizowały i nabrałam odwagi, a teraz złapałam bakcyla forumowiczki i wpadłam w wir pisania - ale to wciąga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.02.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 JEST JEST !!! - kobitki mnie zmobilizowały i nabrałam odwagi, a teraz złapałam bakcyla forumowiczki i wpadłam w wir pisania - ale to wciąga.... żebyś wiedziała, że wciąga zobacz odkąd ja jestem na forum - to już totalne uzależnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Zauważyłam !!!!! i cieszę się że tyle to trwa bo mam nadzieję skorzystać na tej wierności FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Pogoda mi się nie podoba, a tu trzeba wyjść i zagrać w totka Ja nie wiem dlaczego w dobie tak rozwiniętego internetu nie można by kwesti kuponików załatwiać drogą strony internetowej http://www.lotto.pl A może wysłać do nich pismo że powinni o tym pomyśleć - co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 firma raczej niereformowalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 niech żałują bo..... zaoszczędziliby choćby na papierze, zawsze to coś, choć wiadomo że to my pokrywamy koszt tego biało-różowego kawałka papirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.02.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Powiem tylko bleeeee...śnieg po pas Aaaaa i dzień doberek i witam nowe koleżanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts