zuznka 12.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witam Babki, Buduję w okolicach Warszawy,powiat Zachodni. Mam pytanie, możecie polecić jakiegoś fajnego architekta, zalęzy mi na projekcie kuchni. Witaj Szczęśliwa Najpierw wkupne! ZAKŁADAJ DZIENNIK! I wpadaj w sobotę to będziesz miała kontaktów po horyzont! Dziennik !!! - koniecznie !!!, ja założyłam swój kilka dni temu i żałuję ze nie zrobiłam tego od razu więc Polecam aby z tym "zajefajnym zajęciem" nie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 DOM_SZCZESLIWY, witaj i najpierw napisz coś więcej o sobie, bo my tu ciekawskie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.02.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Oj, muszę dzisiaj popracować i czas mi ucieka, a tu tyle powiadomień z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Doberek wpadłam na chwilkę przy śniadanku, bo jak Zuzior wstanie to do Starostwa pomykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witam i zapytam: czy ja bym sie tu nadala? Kobitom jestem, spod Warszawy ( najblizej to mam chyba do Zeljki), tylko ze nie budujacom , bo dom to mnie maz wybudowal Hej, a czemu ja nic na ten temat nie wiem? Z tego, co pamietam, to chyba jestes z zachodniej strony Warszawy??? Taaak! p.s. Rasia u Ciebie rozumiem w sobote spotkanie forumowiczow. Tak jakos czulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kobitki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUKAM MAŁEGO KOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA 12 LETNIEJ DZIEWCZYNKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Niestety ja Ci nie pomogę koty lubię ale tylko z daleka, mam uczulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 12.02.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Widzę że forum pełną parą działa. Dziewczyny założę dziennik tylko musze zobaczyć jak to zrobić, szukałam przez chwilę jak go założyć ale na razie bez efektów, poza tym synek nie daje szans za bardzo, jak będzie miał drzemkę to napiszę kilka słów. A w sobotę spotykacie się? gdzie? może bym do was dołączyła? nasza budowa rusza na wiosnę. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.02.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Zuzanko - w tę sobotę jest wystawa kotów - tam można kotki kupić WYSTAWA KOTÓW RASOWYCH W WARSZAWIE SMK Jedynka zaprasza na XV i XVI Międzynarodową Wystawę Kotów Rasowych 14 i 15 lutego 2009 r. (sobota - niedziela) WARSZAWA , HOTEL GROMADA, ul. 17 STYCZNIA 32 a jak nie to do jakiegoś schroniska podjedz - będzie najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Hej !!! ja dostałam link od moich nowych kolerzane które leciały mi z pomocą http://forum.muratordom.pl/prosze-o-pomoc-jak-zalozyc-dziennik-budowy,t72765.htm zakładaj szybciutko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Zuzanko - w tę sobotę jest wystawa kotów - tam można kotki kupić WYSTAWA KOTÓW RASOWYCH W WARSZAWIE SMK Jedynka zaprasza na XV i XVI Międzynarodową Wystawę Kotów Rasowych 14 i 15 lutego 2009 r. (sobota - niedziela) WARSZAWA , HOTEL GROMADA, ul. 17 STYCZNIA 32 a jak nie to do jakiegoś schroniska podjedz - będzie najszybciej. Dzięki !!! za tak wyczerpujące info !!! Kota potrzebuję na dziś, więc podjadę do mojego weterynarza (może są jakieś ogłoszenia) albo na Paluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 a może w szkole wisi jakieś ogłoszenie, bo czasami tam widywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 p.s. Rasia u Ciebie rozumiem w sobote spotkanie forumowiczow. Tak jakos czulam. Oj Ty Jesli ktos chce nadmiar sniegu zapraszam do mnie na wies , fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 eeee , u mnie tylko jakaś mokra brejka napadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 a może w szkole wisi jakieś ogłoszenie, bo czasami tam widywałam będę musiała specjalnie podjechać bo syn wraca z sąsiadką (miałam mieć dziś dzień lenia i siedzieć w domu ale jak widać nici z tego....) ale coż dla dobra sprawy dupa w auto i szukać kota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dobrosiu sorki, że Ci dupkę zawracam ale czy nie masz może jakiegoś przepisiku na ciasteczka z wiórkami kokos, bo mojemu starszakowi się przypomniało, że jadł u kogoś na imieninach i mi jęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 nic mi do głowy nie przychodzi z wiórkami a może młodemu gdzies kup kokosanki..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 PostWysłany: Czw, 12 Luty 2009 12:34 Temat postu: nic mi do głowy nie przychodzi z wiórkami a może młodemu gdzies kup kokosanki..? dzięki, chyba tak zrobię, tylko że tu u mnie na wsi nie tak łatwo je kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 PostWysłany: Czw, 12 Luty 2009 12:34 Temat postu: nic mi do głowy nie przychodzi z wiórkami a może młodemu gdzies kup kokosanki..? dzięki, chyba tak zrobię, tylko że tu u mnie na wsi nie tak łatwo je kupić będę w Realu i tam jest cukiernia jak będą to mogę kupić i ci pod drzwi podrzucić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 będę w Realu i tam jest cukiernia jak będą to mogę kupić i ci pod drzwi podrzucić ?? dzięki kotuś, ale już dziadek kochanemu wnusiowi zakupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts