Kruela 12.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kobitki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUKAM MAŁEGO KOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA 12 LETNIEJ DZIEWCZYNKI jak małego tego kotka? czy kotka czy kotkę? jakiś wymarzony kolor kociaka? ... może mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Jednak dobrze z tymi dziadkami !!!! Niech się wnuczętami nacieszą pzred wyjazdem, co nie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kobitki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUKAM MAŁEGO KOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA 12 LETNIEJ DZIEWCZYNKI jak małego tego kotka? czy kotka czy kotkę? jakiś wymarzony kolor kociaka? ... może mogę pomóc kotek? czy kotka? kurcze nie wiem - nie zpytałam, bo wiesz to emocje, że psiny nie, że mała jak się dowie będzie placz, ale zaraz się dowiem. Wiem tylko że kocina ma być na dziś zanim mała wroci ze szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.02.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kobitki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUKAM MAŁEGO KOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA 12 LETNIEJ DZIEWCZYNKI jak małego tego kotka? czy kotka czy kotkę? jakiś wymarzony kolor kociaka? ... może mogę pomóc kotek? czy kotka? kurcze nie wiem - nie zpytałam, bo wiesz to emocje, że psiny nie, że mała jak się dowie będzie placz, ale zaraz się dowiem. Wiem tylko że kocina ma być na dziś zanim mała wroci ze szkoły Moja koleżanka ma cztery koty: dwa szaro-bure , jeden biało-czarny i jeden biały z ciemnym ogonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kobitki mam kota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dostałam już namiary, super bo kocinka jest do odebrania od zaraz !!! SERDECZNE DZIĘKI ZA WASZE ZAINTERESOWANIE I CHĘĆ POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Jesli ktos chce nadmiar sniegu zapraszam do mnie na wies , fuj No, tez fujkam od wczoraj. Jak to sie czlowiek, a zwlaszcza baba latwo rozpaskudzi. Kiedys w lutym mroz trzymal jak nie wiem, a sniegu bylo po kolana. A teraz troche popruszy a my juz marudkamy. Ja juz sie o wiosne dopytuje, patrze na kalendarz a tu - fuj - to dopiero luty. Z drugiej strony, im szybciej czas leci, to wiosna szybciej przybedzie..., ale za nia znowu lato, jesien i pstryk - masz zime.., a czlowiek coraz starszy..., aby o babie nie wspominac..., wiec sama nie wiem czy mi sie tak spieszy czy jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kobitki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUKAM MAŁEGO KOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA 12 LETNIEJ DZIEWCZYNKI jak małego tego kotka? czy kotka czy kotkę? jakiś wymarzony kolor kociaka? ... może mogę pomóc kotek? czy kotka? kurcze nie wiem - nie zpytałam, bo wiesz to emocje, że psiny nie, że mała jak się dowie będzie placz, ale zaraz się dowiem. Wiem tylko że kocina ma być na dziś zanim mała wroci ze szkoły Moja koleżanka ma cztery koty: dwa szaro-bure , jeden biało-czarny i jeden biały z ciemnym ogonkiem a gdzie on by był do odebrania?? i czy jeszcze dziś?? i czy jest malutki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ło matko chyba dzisiaj zwariuję. Mały spał z nami od 1 w nocy więc pleców nie czuję na dodatek ciśnienie mnie zabije. Padam w dosłownym słowa znaczeniu Może mała kawka w miłym towarzystwie http://republika.pl/blog_dc_4167499/5770825/tr/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.02.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja chętnie i kawkę i towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ooooo do tej kawki to i ja się przyłącze bo mnie też ta pogoda dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ooooooooooo kurna w takim towarzystwie to ja mogę nic nie pić albo bodaj cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 12.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ja też bym się napiła, ale karmię........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dziecko leży na lewej Twojej ręce a Ty kawę trzymasz w prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dziecko leży na lewej Twojej ręce a Ty kawę trzymasz w prawej Nefcia ty chyba mnie podglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ło matko chyba dzisiaj zwariuję. Mały spał z nami od 1 w nocy więc pleców nie czuję na dodatek ciśnienie mnie zabije. Padam w dosłownym słowa znaczeniu Może mała kawka w miłym towarzystwie http://republika.pl/blog_dc_4167499/5770825/tr/kawa.jpg A ja wręcz przeciwnie - Czuję plecy, oj czuję !!! I muszę się kurować, żeby chociaż kawkę donieść do dzioba w Waszym towarzystwie... o Dobrosiowych specjałach już nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Rasia , Ty sobie będziesz siedzieć , my Ci wszystko podamy Jak się tak źle czujesz , to może chcesz przesunąć ten zlot....tylko sie umordujesz dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ja się chętnie towarzysko przyłączę, ale z herbatką, bo kawy nie pijam http://republika.pl/blog_ht_4165666/5761873/tr/img_5977.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Rasia , Ty sobie będziesz siedzieć , my Ci wszystko podamy Jak się tak źle czujesz , to może chcesz przesunąć ten zlot....tylko sie umordujesz dziewczyno No niee, przed chwilką rrmi już to samo pisała , dam radę! Już nie pisnę ani słówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dziecko leży na lewej Twojej ręce a Ty kawę trzymasz w prawej Nefcia ty chyba mnie podglądasz NIe, ale zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 A chciałam się jeszcze na doczepkę doczepić, nawet se fryzur zrobiłam czyli farbę se położyłam, coby siwych włosów widać nie było i za karę chyba zaczyna mnie w kościach łamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts