dobroszka 12.02.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Rasia , Ty sobie będziesz siedzieć , my Ci wszystko podamy Jak się tak źle czujesz , to może chcesz przesunąć ten zlot....tylko sie umordujesz dziewczyno No niee, przed chwilką rrmi już to samo pisała , dam radę! Już nie pisnę ani słówka! Piskaj piskaj , jakby co pomożemy Ty dasz radę prowadzić z tym kręgosłupem? Mam jednak Neferkę zgarniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Jakby co to ja zgarnę Rasię Prowadził ślepy kulawego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mogę w sumie zgarnąć Was obie , bo teraz w brumku jestesmy we dwie z kruelcią.My z przodu , Wy dwie z tyłu i mamy wesoły autobus I to czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 A chciałam się jeszcze na doczepkę doczepić, nawet se fryzur zrobiłam czyli farbę se położyłam, coby siwych włosów widać nie było i za karę chyba zaczyna mnie w kościach łamać Jak my się nie damy to Ty ze świeżymi siłami - tym bardziej!!! Dopisuję do listy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mogę w sumie zgarnąć Was obie , bo teraz w brumku jestesmy we dwie z kruelcią.My z przodu , Wy dwie z tyłu i mamy wesoły autobus I to czerwony Ja pierdziu - będzie się działo ... Damy radę Dosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Gosiek dawaj , dawaj , jesli Gospodyni zaprasza , zobaczysz jacy fajni ludzie na forum sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 jak dożyję to dotrę. Mogę wziąć aparat i foty robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.02.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mogę w sumie zgarnąć Was obie , bo teraz w brumku jestesmy we dwie z kruelcią.My z przodu , Wy dwie z tyłu i mamy wesoły autobus I to czerwony Ja pierdziu - będzie się działo ... Damy radę Dosia W razie czego jeden telefon i nasz peleton zboczy po Was z kursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 jak dożyję to dotrę. Mogę wziąć aparat i foty robić Pamietaj , ze korepetycje musimy umowic Bedziesz u mnie jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 1.rasia 2.Neferka 3.rrmi 4.niespodziankowy gość rrmi 5.Maluszek6.Kruela 7.Nitubaga 8.Mysz + Mysiątko9.Kamyk 10.Duch 11.BetaGreta 12.Dobroszka 13.Vadiol14.Mąż BetyGrety15.Kolega Ducha16.Mysi Małż17.Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 jak dożyję to dotrę. Mogę wziąć aparat i foty robić Pamietaj , ze korepetycje musimy umowic Bedziesz u mnie jutro? Wolałabym w sobotę rano (10?) jeśli można, albo przed jazdą na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.02.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Gosiek to będziemy miały okazję się spotkać oko w oko ... gdzie żeście ze swatowni uciekły? razem z rrmi? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Właśnie hydraulik zadzwonił i pyta czy chcemy dwa krany (takie ogrodowe) na zewnątrz domu czy jeden Do głowy mi nie przyszło, że może być z tym problem. Jak macie u siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Gosiek to będziemy miały okazję się spotkać oko w oko ... gdzie żeście ze swatowni uciekły? razem z rrmi? ... W jeszcze tajniejsze lochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 1.rasia 2.Neferka 3.rrmi 4.niespodziankowy gość rrmi 5.Maluszek 6.Kruela 7.Nitubaga 8.Mysz + Mysiątko 9.Kamyk 10.Duch 11.BetaGreta 12.Dobroszka 13.Vadiol 14.Mąż BetyGrety 15.Kolega Ducha 16.Mysi Małż 17.Gosiek33 no, no, no niezła ekipa pod wezwaniem się będziecie bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Właśnie hydraulik zadzwonił i pyta czy chcemy dwa krany (takie ogrodowe) na zewnątrz domu czy jeden Do głowy mi nie przyszło, że może być z tym problem. Jak macie u siebie ? Chyba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 U mnie jest jeden kranik , ale to za malo , na pewno za malo . Gosiek Jesli masz specjalnie jechac to bez sensu , chyba , ze bedziesz na dzialce to przy okazji , chyba , ze masz ochote zajechac to zapraszam na ranna kawke . Jesli cos wypadnie czy nie wiem co to wezme do Rasi ten aparat i kamer i tam zabierzesz , ale nie mysle , ze nie zapraszam . Tak czy siak daj znac jak zdecydowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 witanko serdeczne zuzanko - widzę, że dziennik już jest Lecę zobaczyć JEST JEST !!! - kobitki mnie zmobilizowały i nabrałam odwagi, a teraz złapałam bakcyla forumowiczki i wpadłam w wir pisania - ale to wciąga.... ooooooooo zaczęło się.... i już Ci tak zostanie - zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 U mnie jest jeden kranik , ale to za malo , na pewno za malo . Gosiek Jesli masz specjalnie jechac to bez sensu , chyba , ze bedziesz na dzialce to przy okazji , chyba , ze masz ochote zajechac to zapraszam na ranna kawke . Jesli cos wypadnie czy nie wiem co to wezme do Rasi ten aparat i kamer i tam zabierzesz , ale nie mysle , ze nie zapraszam . Tak czy siak daj znac jak zdecydowalas Jutro zdecyduję w zależności od tego jak się będę czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Właśnie hydraulik zadzwonił i pyta czy chcemy dwa krany (takie ogrodowe) na zewnątrz domu czy jeden Do głowy mi nie przyszło, że może być z tym problem. Jak macie u siebie ? Mam 2. To chyba dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts