Nefer 03.01.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja myślę, że na wiosnę to sie kilka grilli szykuje w tej naszej grupie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Hmm skoro tyle tych grilli sięs zykuje to doopa z tej mojej diety będzie i to wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.01.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 widzę, że powstała nowa grupa - można się dopisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.01.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Hmm skoro tyle tych grilli sięs zykuje to doopa z tej mojej diety będzie i to wielka Mozemy zrobić dietetycznego grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 03.01.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dziewczyny kochane - coraz bardziej mi się tu podoba budujemy, od lat próbujemy się odchudzi, kochamy słodycze i te grille Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Widzę, że pasuję tu jak ulał, szczególnie z tymi kg do zrzucenia - 3 miesiące temu urodziłam drugie dzieciątko i troszkę mi zostało tu i tam (nie koniecznie tam gdzie bym chciała mieć więcej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 dzień dobry..... noooo te griiiillllle to ja z ochotą bym już zaczęła....mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.01.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 glowac, witaj fajnie, że do nas wpadłaś A ja dzisiaj miałam tzw "day off" - czyli cały dzień, bez dzieci i męża Poszłam sobie do kosmetyczki, do kina i na zakupy. Tego mi było trzeba Niech ta zima już się skończy, bo ja też czekam z niecierpliwością na grille Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Szczęściara Ja dopiero w poniedziałek pozbędę się swoich panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 03.01.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Heja iha ha witam piękne i mądre babeczki Widzę tu znajome gęby to i ja zapodam swoja osobę w tym szacownym gremium Mam dość przemądrzałych facetów chcę gadać o budowaniu i pierdołach. Buduję, ups. już się właściwie przecież wykańczam w powiecie piaseczyńskim. Betsi nie mówiłaś, że masz takiego kolegę dla mojego syna I od razu repeta: ma któraś oczyszczalnie przydomową? potrzebuję praktyczne porady - kredyt w BOŚ, papierologia, dopłaty i co po kolei. dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ja mam nadzieję,że zanim te grille nadejdą to nie pozamarzamy wszystkie.Brrr , co roku muszę się przyzwyczajać do niskich temperatur.Jak nie mam desek na nogach to normalnie nie znoszę zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Grile jak grile , a my sobie ogniska teraz robimy . Kielbasa dobra taka z ognia. Mniam Trzeba tylko teraz jednak zrzucic to co zostalo po swietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ech ognisko w mroźną , ciemną noc ...niektórzy to mają dobrze Ale jak tu zrzucac kilogramy , jak z ogniska pyszna i kiełbaska jest i ziemniaczek i chlebek przypiec mozna i jabłuszko.Wściec się można a nie odchudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Temu ja to tylko gadam o odchudzaniu , a co zjem to moje U nas ognisko na podworku robimy . Bardzo lubimy posiedziec latem zwlaszcza , teraz troche krocej , ale zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ognisko fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Gdybym zrobiła ognisko na podwórku naszej kamienicy , to by mnie chyba wspólnota zlinczowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ognisko fajna rzecz No popatrz , ze nie pomyslalam w sobote jak bylas . Chyba jednak snieg i tak za duzy padal . Next time . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 I padał śnieg, i wiało i zimno było jak k...a mać :) Następny raz to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 05.01.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam wszystkich tych co znam i właśnie poznałam Zazdrośnica Skąd masz wiedzieć o moim synu jak ostatnio byłaś u mnie jak jeszcze drzwi wejściowych nie było i mnie też nie było Widzę że musimy nadrobić zaległości. Kiedy się wprowadzacie? Nie mam szamba ekologicznego bo u mnie grunt zbyt gliniasty, ale przy dzisiejszych cench za szambo jest to na prawdę opłacalna inwestycja. Rrmi No niestety kopcę jak w kominie i wcale od nowego roku nie przestałam. Kupię sobie chyba dzisiaj plastry Nicorette - może pomogą. Zazdroszczę wszystkim dziewczynom, które maja tyle silnej woli żeby odchudzić się więcej niż 3 kg - naprawdę podziwiam. Nigdy nie uda mi sie nie jeść słodyczy - są takie dobre i kiełbaski z ogniska i boczek z grila i piwko ( w lato zimne a zimę grzane) itd........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts