rrmi 13.02.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Gosiek No nie szkole sie , bo bym za pozno dojechala do Rasi. Bede we wtorek z Pabliniem , jesli masz ochote popatrzec O ktorej czekac na Ciebie z kawka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To raczej Ty powiedz o której przyjechać, żeby zdążyć pogadać i dojechać jeszcze do Rasi bo w zasadzie na swoją budowę to wpadnę tylko na moment by się ,,przywitać" z domkiem, chyba, że masz ochotę zobaczyć go w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 I ja sie przywitam ... urwanie głowy mam dzisiaj, więc lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 13.02.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ja też bardzo bym chciała Was w końcu poznać w realu. ale na jutro już jestem umówiona ze znajomymi mam nadzieję, że następnym razem będę mogła poza tym mamy jeszcze sporo do zrobienia na budowie.. a skoro tak wspomniałam o budowie... możecie polecić kogoś do K-G? pamiętacie może swoje stawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 13.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No nie szkole sie , bo bym za pozno dojechala do Rasi. a można wiedzieć jak szkolisz swoje dobermanki? w jakim kierunku? Tak się pytam, bo ja psiara jestem wielka i wszystko co dotyczy psów, to mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Obudziłam się że szykuje się spotkanie, czy można się ewentualnie dołączyć, jeśli oczywiście lista nie jest zamknięta...? u rasi jest lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ja też bardzo bym chciała Was w końcu poznać w realu. ale na jutro już jestem umówiona ze znajomymi mam nadzieję, że następnym razem będę mogła poza tym mamy jeszcze sporo do zrobienia na budowie.. a skoro tak wspomniałam o budowie... możecie polecić kogoś do K-G? pamiętacie może swoje stawki? poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka27 13.02.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Obudziłam się że szykuje się spotkanie, czy można się ewentualnie dołączyć, jeśli oczywiście lista nie jest zamknięta...? u rasi jest lista Dzięki Napisałam do niej priva Nefer Twoj kierbud zdecydował się na nas więc mam nadzieję ze budowa ruszy z nową siłą bez użerania się z wykonawcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.02.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a można wiedzieć jak szkolisz swoje dobermanki? w jakim kierunku? Tak się pytam, bo ja psiara jestem wielka i wszystko co dotyczy psów, to mnie interesuje Duzy ma PT i teraz robimy obrone . Maly robi obrone , bo PT nie musi w sumie , sam sie nauczyl przy duzym a na dyplomie mi nie zalezy .Hodowlanki nie robie . Poza tym lubie jak sie ciesza , ze jada do szkoly I jak szczesliwi leza potem zmeczeni z jezykami na kolanach A Ty co masz za siersciaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 witam się popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nefer Twoj kierbud zdecydował się na nas więc mam nadzieję ze budowa ruszy z nową siłą bez użerania się z wykonawcami O to mi bardzo miło Dobrych ludzi trzeba promować, a partaczy piętnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 13.02.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Duzy ma PT i teraz robimy obrone . Maly robi obrone , bo PT nie musi w sumie , sam sie nauczyl przy duzym a na dyplomie mi nie zalezy .Hodowlanki nie robie . Poza tym lubie jak sie ciesza , ze jada do szkoly I jak szczesliwi leza potem zmeczeni z jezykami na kolanach A Ty co masz za siersciaki ? Tylko jednego, a właściwie jedną: labradorkę czarną, my tylko po Posłuszeństwie Podstawowym.. ale jak widzi jedzenie, to nic się nie słucha:) straszny żarłok i za najwyższy cel życiowy stawia sobie sprzątanie otoczenia z wszelkich resztek organicznych A tak wygląda, jak coś chce, to wtedy jest baaaaardzo miła i baaaardzo słodka:) http://lh6.ggpht.com/_N4gg370PUvc/STfwJ0eHMTI/AAAAAAAAAkY/pYXLhPcQm-M/s144/%C5%81endy001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no tak tylko co ja mam przywieźć jak mi nie powiecie to sama wymyślę ja też ponawiam pytanie, co przywieźć W domku gołe wylewki i tynki/dzisiaj poorane pod kable:evil: /i płyta osb robiąca za stół... to co się da na stojąco i paluchami zjeść i wypić... i żeby rąk za bardzo nie trzeba było myć, bo nie ma gdzie... Ale mam zamontowany kibelek!!! Tylko bez drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.02.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 hm , no to ja nie wiem , ciasta Dobrosia robi , a chcialam kupic , bo nie zrobie . Podpowiedz co by tu , a moze ja winko przywioze , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kibelek jest ? To sie da ręce umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To jeszcze tu powiem : przywożę: 2 ciacha sałatkę 18 papierowych talerzyków 18 plastikowych kubeczkow 24 plastikowe widelce pakę serwetek papierowych No i Kruele oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To jeszcze tu powiem : przywożę: 2 ciacha sałatkę 18 papierowych talerzyków 18 plastikowych kubeczkow 24 plastikowe widelce pakę serwetek papierowych No i Kruele oczywiście WOW!!! Ja soczki, wodę, colę i % plastikowych kubeczków i papierowych talerzyków też trochę jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 2 ciacha sałatkę Dobrosiu a jakie te ciasta i ta sałatka, powiedz proszę to chociaż sobie wirtualnie podjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kibelek jest ? To sie da ręce umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 2 ciacha sałatkę Dobrosiu a jakie te ciasta i ta sałatka, powiedz proszę to chociaż sobie wirtualnie podjem Wysyłam na priv , żeby choć ciut niespodzianki zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts