Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja też bardzo bym chciała Was w końcu poznać w realu. :D ale na jutro już jestem umówiona ze znajomymi :x

mam nadzieję, że następnym razem będę mogła poza tym mamy jeszcze sporo do zrobienia na budowie..

a skoro tak wspomniałam o budowie... możecie polecić kogoś do K-G? pamiętacie może swoje stawki?

Ja też bardzo bym chciała Was w końcu poznać w realu. :D ale na jutro już jestem umówiona ze znajomymi :x

mam nadzieję, że następnym razem będę mogła poza tym mamy jeszcze sporo do zrobienia na budowie..

a skoro tak wspomniałam o budowie... możecie polecić kogoś do K-G? pamiętacie może swoje stawki?

poszlo na priv

Obudziłam się że szykuje się spotkanie, czy można się ewentualnie dołączyć, jeśli oczywiście lista nie jest zamknięta...? :oops:

u rasi jest lista :D

Dzięki

Napisałam do niej priva

Nefer Twoj kierbud zdecydował się na nas :wink: więc mam nadzieję ze budowa ruszy z nową siłą bez użerania się z wykonawcami :roll:

a można wiedzieć jak szkolisz swoje dobermanki? w jakim kierunku? Tak się pytam, bo ja psiara jestem wielka i wszystko co dotyczy psów, to mnie interesuje

Duzy ma PT i teraz robimy obrone .

Maly robi obrone , bo PT nie musi w sumie , sam sie nauczyl przy duzym a na dyplomie mi nie zalezy .Hodowlanki nie robie .

Poza tym lubie jak sie ciesza , ze jada do szkoly :D

I jak szczesliwi leza potem zmeczeni z jezykami na kolanach :lol:

A Ty co masz za siersciaki ?

Duzy ma PT i teraz robimy obrone .

Maly robi obrone , bo PT nie musi w sumie , sam sie nauczyl przy duzym a na dyplomie mi nie zalezy .Hodowlanki nie robie .

Poza tym lubie jak sie ciesza , ze jada do szkoly :D

I jak szczesliwi leza potem zmeczeni z jezykami na kolanach :lol:

A Ty co masz za siersciaki ?

Tylko jednego, a właściwie jedną: labradorkę czarną, my tylko po Posłuszeństwie Podstawowym.. ale jak widzi jedzenie, to nic się nie słucha:) straszny żarłok i za najwyższy cel życiowy stawia sobie sprzątanie otoczenia z wszelkich resztek organicznych :D :evil:

A tak wygląda, jak coś chce, to wtedy jest baaaaardzo miła i baaaardzo słodka:)

http://lh6.ggpht.com/_N4gg370PUvc/STfwJ0eHMTI/AAAAAAAAAkY/pYXLhPcQm-M/s144/%C5%81endy001.jpg

no tak tylko co ja mam przywieźć :roll:

jak mi nie powiecie to sama wymyślę :roll:

ja też ponawiam pytanie, co przywieźć :roll:

W domku gołe wylewki i tynki/dzisiaj poorane pod kable:evil: /i płyta osb robiąca za stół... to co się da na stojąco i paluchami zjeść i wypić... i żeby rąk za bardzo nie trzeba było myć, bo nie ma gdzie... :evil:

Ale mam zamontowany kibelek!!! Tylko bez drzwi.

:wink: 8) :lol: :lol: :lol:

To jeszcze tu powiem :

przywożę:

2 ciacha

sałatkę

18 papierowych talerzyków

18 plastikowych kubeczkow

24 plastikowe widelce

pakę serwetek papierowych

No i Kruele oczywiście :D

WOW!!!

Ja soczki, wodę, colę i % 8) :wink: 8)

plastikowych kubeczków i papierowych talerzyków też trochę jest...