Gosiek33 13.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 byłam grzeczną dziewczynka i jadałam tylko słodycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 byłam grzeczną dziewczynka i jadałam tylko słodycze Łeeee to miałaś przerąbane dzieciństwo. Ja w tej bramie ( na tyłach Wisły) uczyłam się wódkę pić z gwinta na murku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 byłam grzeczną dziewczynka i jadałam tylko słodycze Łeeee to miałaś przerąbane dzieciństwo. Ja w tej bramie ( na tyłach Wisły) uczyłam się wódkę pić z gwinta na murku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Łeeee to miałaś przerąbane dzieciństwo. Ja w tej bramie ( na tyłach Wisły) uczyłam się wódkę pić z gwinta na murku. a ja na tyłach ......przystanku WKD w Opaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 z kim ja się zadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Z kobitkami z jajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 byłam grzeczną dziewczynka i jadałam tylko słodycze Łeeee to miałaś przerąbane dzieciństwo. Ja w tej bramie ( na tyłach Wisły) uczyłam się wódkę pić z gwinta na murku. To było obrzydliwe, ale też sie uczyłam i jeszcze twardo twierdziłam, że jest git. No nie mogłam odstawać no nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Łeeee to miałaś przerąbane dzieciństwo. Ja w tej bramie ( na tyłach Wisły) uczyłam się wódkę pić z gwinta na murku. a ja na tyłach ......przystanku WKD w Opaczy Ja na tyłach klubu Junona na Bródnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To jeszcze tu powiem : przywożę: 2 ciacha sałatkę 18 papierowych talerzyków 18 plastikowych kubeczkow 24 plastikowe widelce pakę serwetek papierowych No i Kruele oczywiście dziękuję dobrosiu, że o mnie nie zapomniałaś dobra kobieta z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To jeszcze tu powiem : przywożę: 2 ciacha sałatkę 18 papierowych talerzyków 18 plastikowych kubeczkow 24 plastikowe widelce pakę serwetek papierowych No i Kruele oczywiście Niezła wyżera się szykuje. Do rana będziemy siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a ja czasami jeszcze za pomnikiem na skwerku tylko, że ja to raczej jakiegoś sikacza piłam nie wódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dobroszka mogę się podłączyć za Tobą, bo drogę znasz jasne - startujemy za dwadzieścia druga - zbiórka na parkingu przy Blikle , na placu Wilsona.Znasz te rejony? a miało być pod kinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dobroszka mogę się podłączyć za Tobą, bo drogę znasz jasne - startujemy za dwadzieścia druga - zbiórka na parkingu przy Blikle , na placu Wilsona.Znasz te rejony? a miało być pod kinem A bo to jedno obok drugiego jezd Ja tam sie parknę na parkingu , to zaraz do mnie dzwoń i Cie pakuję do ciepłego brumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To jeszcze tu powiem : przywożę: 2 ciacha sałatkę 18 papierowych talerzyków 18 plastikowych kubeczkow 24 plastikowe widelce pakę serwetek papierowych No i Kruele oczywiście dziękuję dobrosiu, że o mnie nie zapomniałaś dobra kobieta z Ciebie Ciebie to normalnie jak jajo faberge bede wiozła..ostrożniutko i z nabożeństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Laski, to wejdźcie do Bliklego po tort serowy z owocami Bajeczny jest - ja mogę sponsorowac Tylko cały weźcie - dla Ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To jeszcze tu powiem : przywożę: 2 ciacha sałatkę 18 papierowych talerzyków 18 plastikowych kubeczkow 24 plastikowe widelce pakę serwetek papierowych No i Kruele oczywiście Niezła wyżera się szykuje. Do rana będziemy siedzieć zwłaszcza z Kruelki, bo jej dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Laski, to wejdźcie do Bliklego po tort serowy z owocami Bajeczny jest - ja mogę sponsorowac Tylko cały weźcie - dla Ducha Tort serowy z owocami - mówisz i masz .Rano będę robić zakupy to wdepne i nabędę. Sponsoringu mi nie trza , daje rade sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Już ślinotoku dostałam na tort serowy. Mam dużo łyżeczek to mogę zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Już ślinotoku dostałam na tort serowy. Mam dużo łyżeczek to mogę zabrać Bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Laski, to wejdźcie do Bliklego po tort serowy z owocami Bajeczny jest - ja mogę sponsorowac Tylko cały weźcie - dla Ducha Tort serowy z owocami - mówisz i masz .Rano będę robić zakupy to wdepne i nabędę. Sponsoringu mi nie trza , daje rade sama Ale mi rata spadła to mię stać A też muszę mieć swój wkład nie ? To mi tego nie rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts